מיואשת עד טרוף

ריבקה34

New member
מיואשת עד טרוף

בוקר טוב ושבוע טוב. אני כל כך מיואשת וכל כך מפחדת שאמצה את עצמי לבד ללא בן זוג. כפי שכבר כתבתי בעבר אני בת 35 נשואה + 2 ילדים, 9 שנים לאחר כריתת רחם מלאה. מקבלת אסטרוגנים ופרוגסטרונים במשך כל התקופה המצויינת מעלה. בתקופה האחרונה סובלת נורא נורא מיובש בנרתיק ומ"הפסקת" החשק המיני באופן "סופי" וזה ממש מתסכל. אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני לא חושבת שבגלל המחלה הנוראית (אנדומטריוזיס) והסבל שאני עוברת איתה גם בעלי צריך לסבול. כיום אני נוטלת UTROGESTAN 100MG + PROGYNOVA 2MG וזה לא ממש עוזר, את הטיפול הזה אני נוטלת כבר 8 חודשים אחרי שניסיתי את כל סוגי ההרומונים. אני ממש מתחננת לעזרה, לא רוצה להיות לבד, לא רוצה להיות "זקנה" בגיל 35. ממתינה בכליון עיניים לעזרה ו/או פתרון. שבוע טוב

דחף

יש קודם לפתור את היובש בנרתיק ומניעת היובש בנרתיק ישפר גם הדחף אפשר להוסיף ג'ל לא הורמוני או אסטרוגני לנרתיק למניעת היובש והחיכוך

ריבקה34

New member
ניסיתי הכל

עד לפני כחודש הישתמשתי בוגיפאן וזה לא עזר, נסיתי גם אנדרוג'ל. זה לא עוזר, אין איזשהו תוסף? בכדורים? משהו שיעזור, אני ממש אובדת עצות.

paulika

New member
חשק מיני הוא שילוב בין הגוף לנפש

אולי בגלל מה שאת עוברת מבחינה בריאותית, את מגיבה גם בריחוק נפשי. נראה לי ששוה לך ללכת לכמה שיחות עם פסיכולוג, בטוח לא יזיק

ריבקה34

New member
תודה על תשובתך..אבל

כבר הייתי וזה לא כל כך עזר, אך מרופא הנשים קיבלתי כדור נוגד דכאון, אך במקום לקחת כדור שלם (כפי שנהוג לתת לחולים דיכאוניים) אני נוטלת חצי כדול, רופא הנשים אמר לי שנעשה מחקר לנשים בגיל המעבר וזה עוזר לגוף להתגבר על מצב הדיכוי. זה נכון, אין לי יותר גלי חום ויש לציין שמצבי הרוח המוזרים שהיו לי התמתנו, אך לצערי החשק גם נכנס ל"דיכאון" עמוק. אני כבר ממש עובדת עצות. מאז הכריתה, גם העלתי במשקל מעל 20 ק"ג, גם שיעור היתר וגם החשק בירידה מתמדת....זה פשוט מייאש, אני ממש אובדת עצות. מעבר לכך שיהיה שבוע טוב וקסום

למעלה