מיואשת עם מוטיבציה

פטוניות

New member
מיואשת עם מוטיבציה

שלום לכולם! אני חדשה ומאוד נהנית מהתגובות באתר. רציתי לשאול ולהתייעץ- בעקבות כל התוכניות בטלוויזיה ובכלל, מישהו יודע אולי על אפשרויות לעיצוב קבוצתי של בתים? כלומר, כמה מעצבים ואנשי מקצוע שמגיעים לשנות את קווי האושר ללקוח...כדאי לציין שאני מיפו ולא בעלת רכב. תודה גדולה מראש!

גולי מ

New member
בעיקרון

אדריכל/מעצב פנים אמור להיות מסוגל להתמודד עם השאיפה הזו שלך.

פטוניות

New member
גולי, תודה

תודה, אבל דומה שבעלי המקצוע בתחום זה הם עצמאיים ומעסיקים פועלים לעבודות השונות (צבע, קרמיקה וכו'), ולעבודות אלו קשה לבחורה להתקבל...בכל זאת, רציתי לשאול: האם את עובדת בתחום? ואם כן, איך התחלת? וגם, מה לדעתך הסיכויים להתקבל ללא תעודה?

גולי מ

New member
אני כנראה לא יורדת לסוף דעתך

את מעוניינת להיות עובדת כפיים בתחום העיצוב (לטייח/לרצף/לצבוע וכו)? את רוצה להיות מעצבת/אדריכלית? את רוצה לשפץ את ביתך בעצמך? ואם כן, באיזו מתכונת?

doram44

New member
נשמה אחלה רעיון הצוות הזה...

בעייני זה הרבה יותר מעניין לעבוד בצוות וגם שם אצבע זהירה על ה"אגו" . יש לצערי גם בעיה בקונצפט הזה ביחוד בארץ תמורה כספית.. ככול שיש יותר אנשים בצוות החלק של כול אחד מהם (במחשבה שיש תיקרה לסכום שאפשר לדרוש או לקבל מלקוח)קטן בהתאמה ובעייתי במיסוי.. הדרך היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא התארגנות של מספר אנשים למשרד משותף... ולזה יש בעיות אחרות..

doram44

New member
../images/Emo140.gif

אני משיקה לתחום. מעצבת תאורה אדריכלית בעיקר מוזיאונים כי שם יש צורך בהתמחות לשימור(לא שיש נכונות להיעזר ולשלם גם שם). התחלתי בתאטרון בתפאורה ותאורה ככה שיש לי רקע עיצובי והמשכתי משם...לימודים בחו"ל וכאלה..

למעלה