מיואשת, פגועה ולא מאמינה

משוקולד

New member
מיואשת, פגועה ולא מאמינה

אני שנתיים אחרי לידה, ואחרי הלידה נכנסתי קצת למשבר נפשי, אחרי הלידה הייתי בעודף משקל של לפחות 30 קילו, ניסיתי חרמון, דיאטנית ולא הצלחתי להפחית אלא להפך שמנתי יותר ב- 20 קילו, אני יודעת שאני אוכלת מתוך לחץ מתח, אני אוכלת בלי לחשוב והיום בבוקר קיבלתי ממש סטירת לחי כואבת ביותר, הגעתי למשקל איום ונורא 120 קילו ואני מרגישה אבודה. הלכתי לגן כדי להביא את הבן שלי, והגננת שאלה מה עם החצי השני (יש לי תאומים), אמרתי לה שהחצי השני חולה אצל הסבתא, ואז היא אמרה לי ההה הסבתא שבאה לפה, גדולה כזו - כמוך---ושוב היא חוזרת כן, הסבתא שהיתה כאן בדיוק כמוך גדולה כזו---ואני עונה לה בקול המום ואומרת לה שהסבתא אף פעם לא היתה בגן, והיא חוזרת שוב ואומרת " לא יודעת אני זוכרת שבאה איתך אחת ממש גדולה --כמוך באותו רגע סובבתי את הראש הרגשתי שהתקרה נופלת לי על הראש, הייתי המומה נכנסתי לרכב ודיברתי לעצמי וניסתי להירגע, הרגשתי ממש איום ונורא, באתי הביתה ובכיתי בכיתי בכיתי, ואז אמרתי לעצמי שאולי הייתי צריכה לקבל את הבום הזה... ומהיום אני פותחת דף חדש, כבר עליתי על מכשיר אימון לעשרים דקות והחלטתי לשנות את החיים שלי, אבל מאד כואב לי שאנשים מתנהגים כך ואולי הייתי צריכה לענות לה אך לא היה לי הכוח הנפשי לעשות זאת כי גם כם אני מרגישה רע.

magic40

New member
נכון כואב לשמוע אבל,,,,,

יצא מזה משהו חיובי והנה כבר התחלת היום בשינוי! מאחלת לך בהצלחה ספרי קצת על עצמך שנכיר אם בא לך אה וברוכה הבאה!

מבינה אותך מכל הלב אבל תמשיכי לקרוא

שלום לך, אני מזדהה מאוד עם מצבך כי אני באותו סיפור רק שאני אחרי לידה רביעית (4 חודשים) ולדעתי כמעט במשקל שלך 2 3 קילו פחות. השבוע היתה לי שיחה עם עצמי כן כן כמו שאת שומעת מול המראה. מעולם לא הייתי רזה להפך תמיד הייתי שמנמונת רזיתי ועליתי במהלך חיי יותר ממאה קילו אני בת 35 .בסוף שבוע זה הייתי בבית מלון באילת ושם רואים את עצמך באמבטיה ערומה מכל הכוונים לא האמנתי שזו אני ותביני בהריון האחרון העליתי 8 קילו אחרי הלידה ירדתי כמעט 15 כולל התנוקת ועכשיו אני כאילו בחודש תשיעי. רק שהפעם אמרתי שאני לא גוררת את זה יותר בכיתי ובכיתי אבל הגעתי למסקנה שאם מרחמים עצמיים היו מרזים אז בטח היום הייתי דוגמנית. מחר אני הולכת לשומרי משקל אצלי השיטה הצליחה בבית אבל מה לעשות אני כנראה זקוקה לחיזוק קבוצתי קניתי נעלי התעמלות כדי להתחיל ללכת עוד לא התחלתי ויש לזה המון תירוצים. ואני מקווה שנתחיל דרך חדשה. חזקי ואמצי ואם תרצי עידוד ותמיכה את מוזמנת לכתוב אליי ואולי בגלל שאנו לא מאלה שיש להן רק 5 קילו עודפים נוכל לעזור אחת לשניה. בהצלחה. ואל תבכי זכרי שטוב להיות שמן בריא ומאושר \מרזה חולה וזועף.

Gali112

New member
גם אני עם עודף גדול

עדיין בהריון לאנשים יש יציאות מעצבנות ולא טקטיות, מרוב פדיחות בשנים האחרונות שחשבו שאני בהריון כאשר סתם השמנתי עכשיו היו אנשים שהתייחסו להריון רק בחודש שמיני צריך לקחת את ההערות האילו למקום טוב זה שהלכת הבוקר זו התחלה טובה

קלריסה

New member
קודם כול הגננת פוסטמה

את זה אני אומרת כדי שיהיה ברור לך שכאן אנחנו מהצד שלך. לא שאני רוצה להפליג בתארים מתקדמים של הגננת, אחרי הכול התאומים שלך שם ואת רוצה לחשוב שאת משאירה אותם בידיים טובות, אז אשתוק בסעיף הזה. הסעיף הבא: הגעת למקום הנכון - בשביל התמיכה שלנו (כמו שראית בסעיף מעל). עכשיו גם צריך לעשות. אני מאוד מבינה אותך ומאוד עצובה עם הדברים שאמרת, כי התחושה היא של פגיעה מאוד גדולה, אבל כמו שאמרו ידידותיי המלומדות - כנראה זה הזמן "להפוך את האיום להזדמנות" ואת האינצידנט המעליב עם הגננת להפוך למנוף שייתן לך את הכוח להתמיד באכילה נכונה ובפעילות גופנית. אפשר לחשוב מי אני שאומרת לך מה לעשות כולה באתי לעודד אנחנו כאן כדי לרדת ביחד, וגם להגיד 'לא נורא, יש פעם הבאה' כשלא מצליחים. ברוכה הבאה לשורותינו (ויש לך שם מאוד מתוק)

../images/Emo24.gifיש אנשים מגעילים

בכל מקום. הגננת לא היתה צריכה לדבר אליך ככה. מצד שני, זה באמת בום גדול ודווקא התחלת יפה 20 דקות אני גאה בך למרות שלא מכירה אותך בכלל. בהצלחה בהמשך !

משוקולד

New member
תודה לכולכן

"הגעתי " לכאן היום בבוקר ממש מותשת נפשית אבל חיזקתן אותי.

חן123

New member
חפעמים זה מה שאנחנו צריכים

כדי להתחיל משהוא רציני. הגננת פוסטמה אבל עזבי אותה. את הכי נסערת בעולם וזה הרגע להתחיל, עכשיו. עזבי את חרמון ודומיו. עם עודף כזה את צריכה דיאטה שפויה שתוכלי להתמיד בה.[ ואיתה - יום אחד תסגרי את החשבון

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif

איזה גננת מגעילה
ובמצבך, זה שהחלטת לעשות שינוי זה כבר טוב. עכשיו אני חושבת שכדאי לך למצוא מסגרת עוזרת שתתמוך בך: דיאטנית/שומרי משקל ואולי אפילו פביכולוג (כי אולי אם תעזרי לעניין הנפשי זה גם ייתן לך כוחות לדיאטה). שיהיה בהצלחה

משוקולד

New member
היי

תודה על תגובתך, לגבי דיאטנית אז באמת ניסיתי לפני זמן מה והצלחתי לרזות יפה והיה לי ממש טוב עם האוכל והירידה רק שהיא היתה מאד לא זמינה היות ואני אמא לשניים קטנים, לפעמים הייתי מבקשת להזיז את השעה של הפגישה והיא היתה מתעצבנת כי אין לה מזכירה והיא עונה באמצע פגישות עם לקוחות אז באיזה שהוא שלב זה נמאס עלי, אני משלמת (לא מעט) והיא גם "נובחת עלי"??? אשמח לקבל המלצה לגבי דיאטנית.

קלריסה

New member
איתרע מזלך

ואת פוגשת אנשים לא כל כך נחמדים. מזל שנקלעת גם לכאן

תרו תרו עה התחלתי שומרי משקל בקבוצה

היי , אתמול לקחתי את עצמי בידיים(יותר נכון באוטו) ונסענו לשומרי משקל לפני החגים כדי לצמצם את הטראומה. מדריכה נחמדה , קצת קשוחה (אולי זה מה שאני צריכה) היום כבר אכלתי ארוחת בוקר כמו בנאדם ורשמתי כל מה שאכלתי, שיטה נחמדה שיטת הנקודות עכשיו נשאר רק להתמיד כאילו שזה קל והיעד 40ק"ג והיעד הקרוב לנעול את נעלי הספורט החדשות שקניתי במיוחד לכבוד האירוע ולהפסיק לרחם על עצמי שאני עיפה וקמה בלילות ובלה בלה בלה אז יאללה בהצלחה...........................

קלריסה

New member
כל הכבוד לך!

כיפק היי! את רואה? צדקו הבנות כנראה, והפוסטמה הצליחה להביא אותך לעשות משהו מאוד חשוב למען עצמך. אגב, איך החתיך שלך קיבל את זה?

אתי אתי

New member
אולי היא דוקא המלאך שלך...

וכשתהיי חתיכה תזכרי שהיא עזרה לך להתחיל... את במקום הנכון ללא ספק. מכירה את או.איי ? זאת תוכנית רוחנית להתמודד עם התמכרות לאוכל. אני מאוד ממליצה לנסות, ובכל מקרה להתחיל זה הכי קשה, אז

למעלה