מיואשת

מיואשת

אני ממש מיואשת.
לפני חצי שנה הכל התחיל.
בעלי בא ממשפחה עם 11 ילדים!!!!
בעלי ה3 במשפחה. והם 8 בנים.
ה5 במשפחה רווק שכל שני וחמישי יוצא עם בחורה אחרת וכשיש לו חברה רצינית הוא בוגד בה חופשי בטענה שהוא לא יכול לשמור אמונים לאחת. ה7 הראשונים נשואים. בת אחת והשאר בנים.
אותו אח- אוהב להדליק את הנשואים ומציע להם לבוא איתו למועדונים וכד׳.
אח אחד- ה4 במשפחה הלך איתו מס׳ פעמים וזרם עם בחורות חופשי ולאישתו אין מושג!
לפני חצי שנה התחלתי לראות שהקשר שלו עם בעלי מתחיל להיות מאד קרוב והתחלתי להילחץ. כי אני מכירה את הסגנון של הבחור. אין לו חברים אז הוא יעשה הכל שבעלי או אחד מהאחים שלו יבואו איתו למועדונים ויכירו איתו בחורות ויזרמו.
אז ביקשתי מבעלי בקשה כזאת: בבקשה... דבר עם אח שלך כמה שאתה רוצה ומה שאתה רוצה. אבל רק לא על בחורות, לא על מועדונים ולא על החיי הוללות שלו. יש מלאאא נושאים במדינה. אל תדבר איתו על בחורות וכד׳.
מכאן התחיל הגיהנום שלי....
1. הוא המשיך לדבר איתו ויצפצף עלי.
2. אמר לי שאחיו יותר חשוב ממני ושאני יקפוץ לו ונשבע שיותר לא יגע בי כי אני מתערבת לו בחיים. ובאמת חצי שמה הוא לא נוגע בי ולא מתקרב אלי!!!!!!!
3. התחיל לזלזל בי.
4. התחיל לפגוע בי והתחיל להגיד לי שאני נראית נפולה... והוא מדמיין אותי לפעמים זקנה עם זקן ושהחזה שלי קטן וכו׳. דברים שלא כיף לשום אישה בעולם לשמוע!
5. התחיל לדבר עם אחיו זה שבגד באישתו יום יום. כל יום לפחות שעה וחצי +.
6. אחיו הנשוי שדיבר איתו יום יום הדריך אותו לעבור לחברת פלא׳ אחרת. ולעשות קוד באייפון שאני לא יוכל לראות עם מי הוא מדבר, פירוט שיחות וכד׳. וכך הוא עשה!
7. התחיל לצפות בפורנו מדי פעם...
8. יוצא מהבית ומתרץ תירוצים שנמצא בחניה בתוך הרכב ומדבר בפלא׳ או שהולך לחנות ספרים סטימצקי, צומת ספרים כדי לקרוא שם.
9. הפסיק לעבוד! וכתוצאה מיזה הוציא מהפקמ של החיסכון לדירה 60 אלף ש״ח! (לפני כחודש חזר לעבודה וכל פעם מאיים לעזוב אותה אם העיז לדבר!)
10. היה איזה שבועיים שהיה מאיים שיפוצץ אותי ויתן לי בוקס לראש וכד׳. ופעמיים, שלוש הוא ניגש אלי בעצבים כדי לקיים את זה וכשאיימתי שאזמין לו משטרה לקח צעד אחורה. ונשבעת!!!!!!!! שלא הייתה לו שום סיבה לאיים עלי. אמר שלא יכול לראות את הפרצוף שלי ויש לי הודעות הוכחה. בגלל שלא עבד והפסיד כסף זה בגלל שאמרתי לו לא לגבר עם אח שלו על בחורות אז הוא נכנס לדיכאון ולכן לא עבד ולכן בא לו לפוצץ אותי. לטענתו!!!!!
זה רק חלק מהדברים...
לפני כחודש וחצי עזבתי את הבית לדודה שלי בעקבות האיומים שלו. הוא גם לא רצה שאחזור לבית. והוא שמר על הילדים (יש לנו 4 ילדים).
חזרתי לאחר שבוע כשביקש שאחזור ואמר שיתחיל לעבוד ולחזור למסלול ושנלך ליועץ.
זה לא קרה! התחילו שוב שבוע מריבות ואז הוא עזב לבד להורים שלו ואני נשארתי עם הילדים.
חזר לאחר שבוע וחצי ואמר שנלך לייעוץ.
הלכנו לפגישה אחת עם יועצת. שבה הוא העלה רק את הנושא של אחיו (שזה שורש הבעיה כי מיזה הכל התחיל... היה סיפור מאד דומה לפני 3-4 שנים! וגם הכל התחיל מיזה...) היועצת אמרה לו שאסור לו לדבר איתו בתקופה הקרובה. דרך אגב- כמעט ורק הוא דיבר עם היועצת. אני כמעט ולא דיברתי כי רצה להסביר מה הבעיה כדי שתבין אותו... ולמרות זאת היא אמרה שאני צודקת.
הפסיק לדבר עם אחיו. והתחיל לעבוד...
אבל שאר הסעיפים הרשומים לעיל- כרגיל. הוא לא מעוניין ללכת לשום ייעוץ (בגלל הכסף). למרות שפעמיים הצלחתי לשכנע אותו אבל הוא בנא לא יציב. שניה אחת יגיד לי כן. ושניה אח״כ מתחרט.
אני ממש סובלתתתתתת. לא יודעת מה לעשות. שבורה!!!!!!
1. כולםםםם אומרים לי שהוא בטוח בוגד בי. עד עכשיו אמרתי לכולםםם אין מצב! גם לאחיו הבכור. אבל פתאום כשאני עוברתעל כל הסעיפים אז אולי זה נכון????
2. פתחנו תיק ברבנות. ב1/12 היה לנו דיון. יום לפני הוא עבר תאונת דרכים ולא יכל להגיע לדיון. כרגע ניסיתי להתקשר מס׳ פעמים והם לא עונים!!!!!! רוצה תאריך חדש ומיידי!!!!! חיכיתי לתאריך הזה כמעט 3 חודשים!!!!!
3. איך להתנהג כרגע????? ההתנהגות שלי היא: או שאני צורחת כי אני כבר יוצאת מדעתי. זה ברור שזה לא בסדר. אבל זה בלי שליטה מרוב הסבל שאני עוברת. או שאני שותקת ולא מתייחסת אליו. אבל זה לא מחזיק הגבה זמן מעמד כי הוא בנא שמדבר הרבה ולא נותן מנוחה.ואז הוא מצליח להדליק אותי ושוב מתחיל אש...
אנחנו נשואים 10 וחצי שנים! יצאנו לפני 1/2 שנה! והיה לנו תקופות מעולות ביחד. במיוחד לפני החצי שנה שאני מדברת עליה. היינו מאוהבים מעל הראש!!!!!! היה לנו זוגיות מעולה!!!!!! שתינו אומרים את זה.
זה מה שמפריע לו... היה לנו טוב... למה הרסת??? למה אמרת לי לא לדבר עם אח שלי על בחורות??? טוב לנו אז שקט. אל תדברי. אל תעירי הערות.
לעזאזל. מה נראה לך????? שאם הכל טוב לא אגיד מה שמפריע לי????? מה זה צריך להיות????? זה מפריע לי. וביקשתי את זה בצורה הכי עדינה שאפשר!!!!!! נשבעתתתתת.
עזרה.... בבקשה. אני מיואשתתתתתת

רואה 6 6

New member
איזה עזרה את מבקשת?כי אני לא רואה דרך אחרת חוץ מלהתגרש

אני לא רואה מהיכן יגיעו השקט והרווחה לנפשך אם לא כשתיפרדו סופית. עשי כל מה שצריך לכך אבל בשביל הילדים שלך,אל תתנהגי בהיסטריה. אחד מכם לפחות חייב להישאר אחראי ומפוקס.

Shamy

New member
כמה דברים

1. לא מסתדר לי...אמרת 11 ילדים ודיברת על 8 בנים ובת אחת...לאן נעלמו שניים? האדמה בלעה אותם? או שהם מעולם לא היו וכל הסיפוג הזה הוא המצאה ?
2.משפחות מרובות ילדים ראיתי רק בעדות המזרח ואצל חרדים...ובשניהם בדכ הזיקה לדת היא חזקה מאוד..לכן שאלתי אלייך...בהנחה שזה נכון ואני מרשה לעצמי להניח כך, איך זה שאחד הילדים רווק הולל? לא מסתדר לי במיוחד
נניח שהסיפור שלך אמיתי והדעות שלי לא נכונות , אומר לך כך: לא כדאי להיות עם בעל מץעלל נפשית ובטח שלא גופנית ואת תעשי לעצמך טובה גדוחה יותר בגירושים..יותר חשוב מזה ..גם לילדים שלך כי כמה שנראה לך עדיף לבוא מבית הרוס מאשר לחיות בתוכו כך שתעשי להם טובה הרבה יותר גדולה והם ככל הנראה מה שחשוב..ילדחם צריכים הורים מץפקדים אז עדיף להם אמא שתדע להעריך את עצמה מאשר אחת שהעדחפה להיות סמאטוט בשביל לשמור "על שלום בית'

הם 3 בנות. אחת נשואה ו2 רווקות. וזה מהמשפחות של פעם...

אכן מעדות המזרח שמביאים מלאאא ילדים.
אני לא מבינה למה הסיפור הזה נשמע מומצא. אין לי שום סיבה להמציא כזה סיפור.

זה שאני חושבת על שלום בית כי כל זה קרה רק בתקופה של החצי שנה האחרונה. לפני זה היו לי חיים מאושרים! בגלל זה לוקח לי זמן לעכל שאני צריכה להתגרש.
פיזית הוא לא נגע בי. וגם רשמתי את זה. איים!!!! וכמה פעמים ניגש אלי בעצבים אבל עצר את עצמו כשאמרתי שאזמין משטרה!
ברור לי שהוא לא 100!!!!!!! אין חי מושג מה עובר עליו. אני עוברת גיהנום. כבר כמה חודשים רק בוכה!!!!!!!!!

היום הייתי ברבנות ודיברתי עם הרבנים. פתחו לנו את התיק שוב. וקבעו דיון לסוף ינואר.
מקווה שאוכל להחזיק מעמד עד סוף ינואר.....
כי זה ממש קשה המצב.

Shamy

New member
עזבי שלום בית

את מתארת פסיכופט שאיך לומר בפולניזם?(הרבה שכל אין לו במיוחד כפי שמצטייר)
בינתיים תתנחמי איתנו אני אהיה אוזן קשבת אם תרצי(פני במסרים אליי) . עדיף לך ולילדים לצמוח מזה בצורה בריאה מאשר להשאר בסביבה הרעילה הזו (שסופה לא יהיה ככ טוב) מאחלת לך הרבה שלווה נפשית..ואגב את יכולה תמיד לפנות לייעוץ לעצמך לבד כדי לקבל כלים לצלוח סיטואציה קשה שכזו.זה לא בושה לקבל עזרה כולנו צריכים מדי פעם את עזרת המומחים..זה לא הופך אותנו לחלשים אלא לחכמים יותר שמבינים מתי לבקש עזרה וזה מעיד על ראיה עצמית יותר אוביאקטיבית
משנדמה לך

תודה :)

זה באמת לא קל.
שניה אחת בא לי לברוח מהנישואים לגמרי. לא יכולה לסבול יותר.
שניה אחת אני אומרת אחיה איתו ככה ולא אדבר איתו מילה לא אתייחס אליו. רק בשביל הילדים! הם כ״כ אוהבים אותו!!!!!! יהיה להם מאד קשה בלעדיו.
אבל אי אפשר לשתוק. כי הוא לא מפסיק לדבר. ומדליק אותי. ואני מדלקת ואז מתעצבנת. כ״כ קשה!!!!!!!
כרגע מאתמול שפתחתי את התיק ברבנות אז הוא מנסה להיות נחמד. לא משפיל, לא פוגע. מנסה לדבר הרבה על כל מיני נושאים כדי שאזרום איתו. אני לא עונה לו. לא מדברת איתו בכלל!!!! ומנסה בכל הזדמנות שהוא בבית לצאת מהבית.
זה קשה! אבל חייבת את זה.
למרות שבלב מתגנבת המחשבה אולי הפעם הוא ישתנה... אבל לא מאמינה. כי הייתי בכל החצי שנה בסרט הזה. של מתהפך...
מקווה להיות חזקה. תודה על התמיכה והעידוד. זה כ״כ חשוב לי.
יש לי אמנם חברות. אבל כ״כ נמאס לי לשגע אותם. אח שלי יודע, אחותי יודעת. אמא שלי חלקית! ואבא שלי לא יודע מילה. כי גם לאבא שלי לא חסר ויכול להיות בניהם מלחמת עולם שלישית. הם יכולים להיכנס אלד בשני בצורה לא רגילה. אבא שלי במיוחד יכול להיכנס בו. אז בנתיים נמנעת מיזה... אבא שלי מזמן שונא אותו. שנים הם לא דיברו. חזרו לדבר רק לפני 7 חודשים...אז בנתיים עד הדיון שומרת את זה על האש נמוכה מאבא שלי שלא תתחיל מלחמה חדשה.

Shamy

New member
הם אוהבים אותו כי

הוא "האבא הקול שעושה מה בראש שלו" .הם ילדים קטנים אני מבטיחה שכשהם יגדלו קצת ויבינו שאמא ןאבא לא נטשו אלא הלכו לדרכים שונות כדי שיהיה לילדים דרך טובה יותר ובריאה נפשית יותר הם יעריכו...לדעתי ברב הקופות חולים מגיעות לך פגישות מסובסדות עם פסיכולוג ואני ממליצה בחום לבדוק,נעזרתי במסגרת כזו בעבר עבור בעיה אחרת וזה עזר אני חושבת ששווה לך לבדוק לגבי זה

תודה!!!

זה כ״כ נכון.
הוא נותן להם לעשות מה שבא להם... כמו שהוא חי.
ואני מי שמציבה גבולות.
אז הם חולים עליו.
נבדוק לגבי הפסיכולוגים מטעם הקופח. תודה!!!!

kukii im buzuki

New member
היא גם כתבה בהודעה אחת ש.......

שדבר כזה כבר קרה להם לפני שלוש ו ארבע שנים ולאחר כמה שורות כתבה שכל חיי הנישואים עברו מעולה, מאוהבים מעל הראש וכל הבלאגן התחיל רק לפני חצי שנה.

ולגבי הילדים, היא אכן כתבה במפורש שיש רק בת אחת והשאר בנים.

הבעל הזה שלך חתיכת בבון

והוא לא שונה מהאח המסריח שלו, משפחה של ערסוואת. את באמת לא ראית את זה לפני שהחלטת להתחתן עם הבואש הזה? את חושבת שאת תקבעי לו עם מי לדבר ועל מה? פחחחח, הוא שם זין עלייך ואין לו כבוד אלייך. ואת זה אני אומרת אחרי שקראתי רק שליש מההודעה שלך כי כל כך נגעלתי, שלא יכולתי להמשיך.
אין דבר, אם בחרת בבעל כזה מקסים כנראה שזה מה שאת אוהבת. בהצלחה שיהיה לך, עלי והצליחי

kukii im buzuki

New member
וואלה? עזבת תינוק בן חמישה וחצי חודשים לשבוע?

איך לא לקחת איתך לפחות את התינוק?

למעלה