מיואשת...

א ו ר3

New member
מיואשת...../images/Emo10.gif

אני כותבת את ההודעה הזו אחרי יום גרוע שהיה לי בעבודה.. לרקע כללי אני מוקדנית ואני באותו מקום עבודה שנה בערך, אחרי 9 חודשים שהייתי שם החלטתי לעזוב , טסתי לחו"ל חיפשתי עבודה אחרת אבל לא ממש מצאתי והרבה מקומות דחו אותי בגלל שאני מתחילה עוד מעט לימודים. החלטתי לחזור לאותו מקום , אולי מתוך ההרגל, הנוחות ... היום קרה לי שם משהו שמעולם לא קרה לי- האחמ"שית העירה לי על משהו שאני עושה, שהיה כלל וכלל לא נכון, בגלל שהתקשורת בינה לבין נציגים היא בעיקר באמצעות"צעקות " מהעמדה שלנו אלינו עניתי לה שלא עשיתי את מה שהיא אמרה והיא בתגובה צעקה "תירגעי" ... בד"כ אני מצליחה לשמור על קור רוח במקום העבודה, והרבה אנשים מגדירים אותי רגועה ועניינית ... אבל הפעם פשוט התפוצצתי מרוב כעס, וניגשתי אליה ושאלתי אותה למה היא אמרה את מה שהיא אמרה, כל השיחה הפכה מהר מאוד לצעקות (מצדי ומצידה) והיא בתגובה השתיקה אותי והורתה לי לצאת מהמוקד להירגע. יצאתי להירגע, לא משהו שעזר במיוחד הרגשתי פשוט זוועה.. לאחר מכן המנהלת צוות שלי לקחה אותי לשיחה וציינה שזה לא בסדר שצעקתי על האחמשית , אמרתי שאני צודקת ומתנצלת על הצעקות אבל עדיין הייתי נסערת מכך שהיא האשימה אותי במשהו שלא עשיתי . אמרתי לה שחזרתי פעם שניה לא כדי לעשות בעיות אלא רק לעשות תעבודה שלי ולא יותר מיזה, ושאני יודעת שנתנו לי הדמנות שנייה והיא אמרה בתגובה שבפעם הקודמת עזבתי בטריקת דלת- גם משהו שלא נכון, התרעתי שבועיים לפני עזיבה והמשכתי לעבוד כרגיל עד שעזבתי. אגב, לאחר כל זה האחמשית הורתה לי ללכת הבייתה בתור" עונש" ... אני מרגישה מיואשת ולא יודעת אם בכלל לחזור לשם הייתה ההחלטה הנכונה. יש לי חצי שנה עד הלימודים ואני תוהה אולי למצוא עבודה אחרת זמנית ..או להישאר שם

אני

מציעה לך לחזור לעבודה. במילא עוד חצי שנה תעזבי אותם. תעשי מה שטוב לך. אלא אם כן את מתכוונת גם לעבוד בתקופת הלימודים.

tmira glas

New member
חמודה. מבינה אותך

אני ממליצה לך גם להישאר עד הלימודים. אל ייאוש . קראתי הצעת חוק חדש שאולי יעבור ויימנע מהם לפטר אותך בגלל שאת מחפשת משהו בחוץ. בכל מקרה תהיי מאושרת ואל תקחי ללב. פורים שמח

למעלה