מיואשת

Betterfly

New member
מיואשת

אני לא חושבת שיש למישהו משהו חדש להציע לי, אבל אולי בכל זאת... בכל פעם שאני נוטלת אמצעי מניעה הורמונלי אני מקבלת פטריה ואגינלית (קנדידה), התדירות שלה נעה בין פעם בחודש ל- 3-4 פעמים בחודש (שזה למעשה כמעט כל החודש...) ללא האמצעי ההורמונאלי יש לי פטריה אולי פעם פעמיים בשנה. יש לי כרגע בן זוג קבוע ואני לא רוצה לחזור לקונדומים, מצד שני ספוגית זה מאוד מאוד יקר (3 ספוגיות ב- 45 שקל! לא?). יש משהו אחר שניתן לעשות??? פתרון לא יקר שלא כולל הורמונים?

gringole

New member
היי!

קודם כל אני משערת שבאמצעי מניעה הורמונלי את מתכוונת לגלולות, לא? שימי לב שבעלון השימוש רשום שאחת התופעות היא התפתחות של פטריות קנדידה. לא אחד ולא שניים בפורום הזה כבר הורו לי שלמה שהגוף שלי לא מגיב טוב - פשוט לא להתקרב אליו. ושאני אגיד לך שסקס זה לא עסק יקר? זה עסק יקר. אין מה לעשות. אם את לא רוצה ילדים, זה או גלולות או קונדומים (או ספוגית שעל זה מעולם לא שמעתי קודם לכן, תודה על ההעשרה=]) או התקן תוך רחמי (לא נראה לי שתיהי מעוניינת בפיתרון הזה). אולי תנסי להתייעץ על זה עם רופא נשים? אולי סוג הגלולות שהיית עליו לא טוב לך? ממליצה לערוך בדיקות דם לפני שמתאימים לך גלולות, אם הן באמת עושות לך בעיות. רק תעשי לי טובה אל תתחילו לקיים יחסי מין ללא הגנה אחרת במוקדם או מאוחר תתחילי לקנות פוסטינורים!:) מקווה שעזרתי.

Betterfly

New member
היי

תודה על התגובה, אינפורמטיבית כל אלו מוכרים לי אבל העידוד, העידוד... הכי חשוב.
אכן, אני מתכוונת לגלולות, ואני מדברת כמעט על סוג שקיים. לאחרונה התחלתי עם המדבקות ואני ממשיכה לסבול. היום הורדתי את המדבקה האחרונה ואמרתי- נו מור! הבנתי שהתקן תוך רחמי זה משהו שלא מומלץ לנשים שלא ילדו, נכון? נראה לי שבלית ברירה אני אבקש את הפרוצדורה, באשר אבדנו אבדנו. אכן אגש לרופא ונראה מה יש לו להציע... חשבתי שגם שאולי מישהו מכיר משהו שאני לא מכירה, מגניב שדווקא העשרתי מישהו אחר
הספוגית אגב כיכבה בסיינפלד (איליין נתקלת במחסור בספוגיות, שהפסיקו לייצר, ומתחילה לקמץ בהתאם גם ביחסי מין...)

gringole

New member
חחחחח

כנראה שאת הפרק הזה פיספסתי:) בכל אופן, נראה לי שהדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות זה ללכת לרופא ולדבר איתו על זה. התקן תוך רחמי אני יודעת שגיסתי משתמשת בזה וזה יוצר אצלה לא מעט בעיות, מה עוד שזה מראש יוצר דלקת בנרתיק רק מעצם היותו שם. הכי חשוב אל תשתמשי במה שלא טוב לך! אני יכולה לשאול משהו? למה אתם לא משתמשים באמת בקונדומים? יש סוגים שהם לא יקרים בכלל.

Betterfly

New member
../images/Emo5.gif

יש לי כאב בטן עכשיו... (כשאני חושבת על ההתקן ועל מה שהוא מחולל) דווקא חשבתי שהעניין עם הקונדומים ברור מאליו- זה לא מין מזדמן ואנחנו לא ממש מתלהבים מחתיכת גומי על ה...

gringole

New member
אה הא!

אבל אם תמצאו שזה הפתרון היחידי אז אל תשללו את זה כי זה חתיכת גומי על ה...:) עדיף חתיכת גומי מאשר חתיכת ילד, לא?

Betterfly

New member
שנינו יחד

מרגישים את הקונדום וגם כמה פעמים נתקע לנו בפנים...
(מה שהצריך פוסטינור) אותי זה מייבש בד"כ וקשה לי בלי המגע של העור עצמו, והוא אני מניחה מאותן סיבות (אני מבינה גם שהגירוי פחות עם קונדום).

john111

New member
זה לא צריך לקרות

כנראה אינכם משתמשים בקונדום הנכון או שאינכם יודעים להלביש אותו כמו שצריך

Betterfly

New member
3 סוגי קונדומים שונים?

האיבר לא קטן, הקונדום לא אקסטרה לארג', ההלבשה מתבצעת על ידי ולא נשארים בפנים יותר מדי זמן לאחר מכן (ממש שנייה אחרי). תאמין לי, יש לי ניסיון בהלבשה (תחתונה
) ועדיין זה מסתורין. כנראה שמשהו מאותת לנו שזה לא בשבילנו, חוץ מההנאה שנפגמת כמובן (צריך יותר מזה?)

Betterfly

New member
אם אין ברירה, אז אין...

רוצה לדעת שיש משהו אחר שעוד לא חשבתי עליו/ קראתי עליו... אם אין, אז מה לעשות, אה?

yarrin

New member
יש אמצעי מניעה

שמשום מה לא מדברים עליו הרבה אבל אחותי משתמשת בו כי היא דתיה ואסור להם קונדומים, וגלולות גורמות לה תופעות לוואי, היא משתמשת כבר הרבה זמן בנרות ומאוד מרוצה. אני לא יודעת לגבי אחוז יעילות, אבל שווה לברר.

yarrin

New member
מדובר בפתיליות

להחדרה לנרתיק כחצי שעה לפני המגע המיני, זה לא הורמונלי, אך זה לא נותן הגנה של 100%.

Betterfly

New member
אז זה כמו הספוגית...

זה פשוט קוטל זרע. לטעמי, בלי הגנה של 100% מה זה שווה?... לפחות שיהיה 99%, קראתי שיש בין 10 ל- 20 אחוז הריונות אחרי שימוש בדבר הזה, בואי נגיד שזה אחוז די גבוה...

yarrin

New member
לא חושבת שיש פתרון לא הורמונלי

להגנה של 100%, כי בעצם רק ההורמונלי מונע ביוץ. יש לי חברות שנכנסו להריון מהתקן ומקונדום ואני עצמי משיטת "הימים הבטוחים" שהכי לא בטוחה. מה אני יגיד לך, מבינה את הייאוש, גם לי שום אמצעי מניעה לא התאים עד שעשיתי קשירת חצוצרות, אבל אני עם ילדים זה שונה.

Betterfly

New member
../images/Emo4.gif... כנראה שלא לכל דבר יש פתרון מושלם ../images/Emo10.gif

אני רווקה כך שאני לא יכולה להרשות לעצמי להיכנס להריון... תודה לכל העונים

את יכולה לשלב בין שתי שיטות ובכך להעלות את

רמת הביטחון שלך, כמובן שזה מצריך משניכם יותר אחריות ומודעות אבל זה יפתור לך את בעית הפטריות וגם יאפשר לכם ברוב הזמן יחסי מין ללא קונדום. מה שהייתי מציעה לך זה להשתמש בפתילות האלה עם קוטל הזרע ברוב ימי החודש, ובימים בהם סכנת ההריון יותר מוחשית אתם יכולים להוסיף לקוטלי הזרע גם קונדום. ואז רק במספר ימים מצוצם תשתמשו בקונדום וההגנה תהיה עדיין גבוהה.

Betterfly

New member
המממ.. גם פתרון מעניין..

שוב, מחייב אותי לעקוב פחות או יותר אחר הווסת, בתקווה שהיא תהיה סדירה ללא אמצעים הורמונליים...

אם את משקיענית יש עוד שיטה

המודעות לפריון שמה. בניגוד שליטת הימים הבטוחים, שיטת המודעות לפריון (הנזכרת גם בספר החובה- גופה של אישה תבונתה של אישה) עומדת על כ- 99.5% הגנה. הרעיון שלה משלב מדידת חום השחר מדיי בוקר (בפה, בפה..), בדיקה ידנית של צוואר הרחם ומעקב הפרשות. הנשואים שיש להם ילד גדול מגיל שנה.. משתמשים בשיטה המקוצרת- מעקב הפרשות בלבד. כשאינך פוריה הכל בטוח (לאו דווקא ביוץ פרופר) כשאת פוריה משתמשים בקונדומים וזהו. החיים יפים, תאמיני לי. תוכלי לפנות לרונה בראון (בגוגל) המעבירה סדנאות כאלו לקבוצות נשים.

למעלה