עונה...
לגבי הפסיכיאטר אני כבר מזמן הפסקתי ללכת אליו, הרגיש לי מיותר ללכת אליו רק בשביל מרשמים לקונצרטה,כי שיחות וכאלה היה קשה לי לדבר איתו בפתיחות, אז ביקשתי ממנו אישור בשביל שהרופא משפחה שלי יכין לי מרשמים עבור הקונצרטה. בשביל לעבור למשהו טבעי ברור שאני אקבע אל הפסיכיאטר תור ואלך אליו,אין לי ברירה אחרת. אך אני עדיין חושבת בכלל אם לוותר על הקונצרטה או לא. אני מפחדת שמקום העבודה שלי יסתכן בעקבות הפסקת הקונצרטה ושימוש במשהו טבעי. מדובר בילדים! זה אחריות גדולה, והכדור בהחלט עוזר לי להיות מפוקסת.
לגבי שתיית מים, אני יותר ממשתדלת לשתות מים, יש ימים שאני מצליחה ויש ימים שפחות,אבל בהחלט יש לי בעיות עם שתיית מים.
כנ"ל לגבי תזונה,יש ימים כאלה ויש ימים כאלה... אני יודעת שיש קשר אבל חשבתי שהבעיה העיקרית היא הקונצרטה כי ידוע לי שיש לה הרבה תופעות לוואי, אני טועה?
ידוע לי שיש צמחי מרפא שעוזרים לבעיות קשב וריכוז, אבל הן כמובן לא מגיעות לרמה של קונצרטה וריטלין.
לגבי הרגלי חיים פסולים,אני מסכימה, וגם לגבי התזונה והשתיה וכל מה שציינת, ויש מאמנים אישיים שמתמקדים בתחומים כאלה, אבל מה שהדליק לי את הנורה האדומה הוא החוסר תפקוד כבד שהופיע לי בבדיקות דם, אני לא מעשנת, ושותה רק לעיתים רחוקות באירועים אין לי סיבה אחרת לזה חוץ מהקונצרטה...