מיואשת

מיואשת

הפרוטוקול הפעם היה קשה מהפעמים הקודמות - וגם הזריקות עצמן כאבו לי יותר. 3 זריקות כל פעם.
ובסוף רק ביצית אחת שרדה את השאיבה. בפעמים הקודמות היה יותר מוצלח.
אוף.... אוף....
יודעת שמספיקה ביצית אחת כדי להצליח, הרופא אמרה לי להתקשר ביום א' לראות אם התפתחה.
אם שרדה ברור שמגיעה להחזרה, אבל ממש לא אופטימית לגבי הטיפול הפעם.
איך ממשיכים מכאן.

women34

New member
מבינים שמביצית אחת יש ילד/ה מדהימים

גם אנחנו הגענו מביצית אחת
וגם הנסיך שלי הגיע מביצית אחת
תהיי אופטימית שיתפתח...
ואם לא חלילה? קחי אוויר ותתכונני לפעם הבאה בע"ה

בשכל יודעת שאת צודקת

אבל קשה להשאר אופטימית, במצב רוח מדוכדכת.
הטיפול הפעם היה קשה מהרגיל, ואם עד עכשיו לא הצליח, למה דווקא הביצית האחת הזו תצליח, מה שלא קרה קודם.
מזל שיש חודש הפסקה בין שאיבה לשאיבה עד אז חלק מהקושי ישכח, ותחזור מעט האופטימיות.

בכל מקרה תודה על העידוד.

כשלא הולך, אז פשוט לא הולך

ההפריה היתה בינונית (3 תאים ביום רביעי), הדעתי להחזרה בלי אופטימיות מרובה, וגם ההחזרה היתה בעייתית, ממש שרף לי, הרופאה בקושי הצליחה להכנס
0לא ברור מה הייתה הבעיה. היא אמרה לי לא לפתח ציפיות ובכל זאת להזריק גם אוביטרל וגם קלקסאן.
אז מודה אי אפשר שלא יהיו ציפיות בכלל, מנגד ביאוש כזה להזריק את הקלקסאן לא יהיה פשוט. הסיכוי הוא זה שעוזר לי להתמודד על פעם עם הכאב.

anguly

New member

מבינה לגמרי את התחושות שלך, במיוחד שזה כרוך בתמיכה לא פשוטה של קלקסן, עבור עובר בינוני.
הלוואי ותהיה הפתעה חיובית.
ואם לא האם שקלת לעשות IVF על בסיס טבעי?
אם מגיעים לביצית אחת עם הורמונים כדאי לשקול לתת לגוף לגייס את האחת ללא התערבות.

בפעמים הקודמות היו יותר

בשתי הפעמים הקודמות 4 שרדו את השאיבה. אבל ניסינו להחליף פרוטוקול, שהיה קשה יותר וכרוך ב- 3 זריקות כל פעם וכנראה פחות מוצלח.
אולי כדאי לנסות על בסיס טבעי, הרי כל הפעמים שנכנסתי להיריון (גם אם לא התפתחו) וגם ההיריונות הכימיים תמיד היו כשלא הייתי מטופלת.
ואולי הגלל שהטיפולים הקודמים הניבו יותר ביציות כדי לחזור לפרוטוקולים הקודמים ורק להחליף את התמיכה אחרי ההחזרה. הפעם ובפעמים הקודמות הזרקתי אוביטרל. איזה עוד תמיכות יש?

anguly

New member
אז זה רק מחזק את זה שכדאי לנסות טבעי

שאיבה על בסיס טבעי זה גם טיפול יותר קל, לא מעמיס על הגוף הורמונים.
אני הייתי שוקלת את זה

בשאיבה על בסיס טבעי צריך לחכות את החודש הבא?

או שאפשר ישר להתחיל טיפול? במידה והנס לא יקרה הפעם.

anguly

New member
אני לא יודעת

זה די תלוי בקופה.
יש קופות שדורשות 45 יום בין שאיבה לשאיבה.
יש קופות שלא מקפידות על הכלל הזה.
יכול להיות שאם גם תלכי על שאיבה ללא הרדמה כן יאשרו, זה שווה בירור...
והלוואי שזה דיון היפותטי בלבד

למעלה