מיואשת...

מיואשת...

נכון יש תמיד את אלו המטופחות שהשיער שלהן תמיד נראה טוב? גם אלו שלא התברכו באחד כזה...

השיער שלי יבש,גדל קרוע מרוב המחליקים של שנים..ואני לא מבינה את זה..הרי צומח שיער חדש..איך הוא צומח לא בריא? מומלץ לגזור כל כמהחודשים קצוות נכון?

אני כבר לא יודעת מה לעשות...אני הולכת לעשות החלקה כדי להמינע ממחלקים ופנים ...השיער הטבעי שלי נורא..כל מי שמכיר אותי אמר לי שהכי יפה לי חלק..יש לי גלי מאוד..

איך תמיד אוכל לשמור עליו מטופח? מתי לשים שמן מרוקאי? אחרי שהשיער יבש? על הקצוות?

האם שיער זה חלק משמעותי מהמראה?

תודה

שיקום שיער יבש

שלום
&nbsp
צמיחת שיער מושפעת בין היתר מלחץ נפשי ותזונה. השפעות של שימוש ארוך טווח במחליק משפיעות על השיער הקיים ולא על זה שצומח מהשורש. ייתכן ששיערך צומח בקצב איטי יחסית באופן כללי או באזורים מסויימים ולכן נראה לך שהשיער שצומח מושפע מכך. אם שיערך פגום מאוד מומלץ לעשות החלקת קרטין אשר לרוב, כאשר מבוצעת נכון, אינה פוגעת במספרה, או לגשת לספר שעובד עם מגוון החלקות ויוכל להתאים לך החלקה עדינה לשיערך. בנוסף, קיימים היום תוספי הגנה שונים בשוק אשר יכולים לעזור למנוע פגיעה בשיער ואף לעזור לשקם אותו. ייתכן שבמצב של שיער מאוד פגום כדאי יהיה לעשות קודם טסט לעמידות השיער לתהליך.
קצוות מומלץ לגזור כל 3-4 חודשים, ואם השיער מאוד פגום תוכלי גם כל חודשיים מעט. שמן מרוקאי דומה לסרום מבחינת השימוש בו, ויש לשים אותו על השלישי-חצי התחתון של השיער (בהתאם לאורך השיער) ובשיער חלק/גלי ניתן למרוח על שיער לח או יבש.
אם תחליטי לבצע החלקה, תצטרכי לקנות שמפו ומסיכה מותאמים להחלקה על מנת לא לפגוע בשיער. כמו כן ישנם דברים שמומלץ להימנע מהם לאחר החלקה (כמו כניסה עם השיער לים).
&nbsp
היום ניתן לעשות טיפולי שיקום בעזרת מוצרים הבונים את קשרי הגופרית בשיער. אני לא רואה את שיערך כך שאיני יודע אם טיפול זה יכול להיות יעיל עבורך. אני מאמין שעם תספורת נכונה וטיפול שיקום (בהנחה שמתאים), תוכלי לשפר את מראה השיער, אך לא פחות חשוב מזה - שימוש בשמפו ומסיכה המתאימים לשיערך.
&nbsp
מצרף לך תמונה לדוגמה של לפני ואחרי טיפול שיקום ותספורת.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני
מנהל פורום שיער - עיצוב וטיפוח

למעלה