מיואשת.

secondtime82

New member
מיואשת.

לפני שנה וכמעט שלושה חודשים, עברתי הריון קורנואלי - זה חוץ רחמי ״משודרג״ (נדיר יותר) שבו ההריון משתרש בקרן הרחם. אושפזתי וקיבלתי זריקות מטוטרקסט עד לירידת הבטא. אחרי 3 חודשים הורשינו לנסות שוב ... לקח כמעט 10 חודשים להיקלט. בדרך עשיתי מלא מלא בדיקות. הסתמן שכנראה יש בעיה בחצוצרה הימנית. בצילום רחם הוא פתח לי סתימה (קטע מוזר, בעל פה הוא אמר לי שבימנית, בסיכום כתוב שמאלית, לא ברור. מבינה עכשיו שכדאי שאתן למישהו להסתכל בדיסק הבדיקה). לפני שבוע, דקה לפני שמתחילים הזרעות (כי מסתמן שגם הזרע לא בשיאו) - בטא חיובית, אחרי מחזור כביכול, כך שמיד הבנתי שמשהו לא תקין. אחרי 3 בדיקות שהראו בטא שירדה ועלתה שוב, הרופאה מיד שלחה אותי למיון נשים. היום הייתי פעם שנייה, הבטא עולה והחצוצרה השמאלית מעובה - כך שיש חשד לחוץ רחמי בשמאל. הרופא רצה לאשפז אבל בגלל שהבטא עוד נמוכה יחסית (370) והם גם ככה רוצים רק לעקוב, ביקשתי שלא ואחזור שוב ביום ראשון. מעדיפה להיות עם הבן שלי עד שלא תהיה ברירה. נפשית - מרגישה ייאוש עמוק. חוסר תקווה. תחושה שזה בחיים לא יקרה. בא לי רק להיות מאחורי זה ולוותר, מרגישה שאין לי כוחות נפשיים לעבור את כל זה שוב. ועכשיו בחצוצרה השנייה? כמה רע אפשר ליפול בסטטיסטיקה? (אין צורך לענות, אני בפורום הזה יותר משנה, אני יודעת את התשובה).

כואבת איתך

כואבת את חוסר הוודאות, את הסמיכות לראש השנה, את התחושה שכל המזל הרע פוגע בך, את הפחד והדאגה ממה שעתיד לבוא.

מחכה לעדכונים הבאים שלך ומקווה שמה שזה לא יהיה, זה ייגמר בשלום ובמהירות רבה יותר מהפעם הקודמת.

מצטערת איתך מאוד מאוד

כל כך כואב ומאכזב.
&nbsp
ממש מקווה שזה לא חוץ רחמי.
&nbsp
חיבוק ענקי.

שירהד1

Member
מנהל
אויש, התחברתי מאוד למילים שלך

"מרגישה ייאוש עמוק. חוסר תקווה. תחושה שזה בחיים לא יקרה. בא לי רק להיות מאחורי זה ולוותר, מרגישה שאין לי כוחות נפשיים לעבור את כל זה שוב. כמה רע אפשר ליפול בסטטיסטיקה?"
ואו!!- כמה שאני מבינה אותך.

לצערי, אין הרבה מה לעשות, פרט לעוד בדיקה/ות ולראות לאן זה הולך.
גם ככה זה נורא קשה, והקירבה לראש השנה אפילו מקשה עוד יותר.

אנחנו פה, כדי להיות בשבילך, לכל מה שתצטרכי.
אנא המשיכי לעדכן.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

secondtime82

New member
אז בינתיים

הייתי היום במיון שוב. הבטא עלתה מ 370 ל 460 (אחרי יומיים). מכון א״ס לא עבד היום ובא״ס של המיון לא ראו שום דבר. אז כרגע עוד לא יודעים במה מדובר. שוחררתי וצריכה לחזור שוב ברביעי בבוקר. רציתי לוותר כבר לגמרי על ארוחת החג אבל בילוי אחרי המיון עם האיש והקטנצ׳יק קצת מילא לי את המצברים, אז נראה לי שאלך. שתהיה לנו שנה של בשורות טובות ושלוות הנפש. תודה שאתן כאן.

למעלה