מיואשת

אנושקה

New member
מיואשת

ארינה שלום רב! מצטערת שאני מטרידה אותך שוב. אני פשוט מיואשת.בזמן האחרון אני בלי מצב רוח בכלל ואני דואגת מאוד שאני לא אמצא את הבחור שיהיה לי אתו קשר רציני וארוך. אני פוחדת שהוא יחמוק לי בין האצבעות או שהוא בכלל לא יגיע.אני חוששת שהוא אף פעם לא יבוא.האם תוכלי לומר לי בקירוב תוך כמה זמן יהיה קשר רציני? יש לי בעיה נוספת שבגללה אני גם מוטרדת והיא ההורים שלי. אני מרגישה כמו בתוך כלוב ושאין לי חופש. כל מה שיש להורים שלי בראש זה לימודים!נמאס לי!מתי הם יניחו לי לנפשי? ובגלל שעכשיו זה כיתה יב הם לא נותנים לי לצאת כמעט ואני מרגישה שאני מפסידה כ"כ הרבה ששם בחוץ יש עולם ומלואו ואני מפסידה אותו בגלל שכל הזמן סוגרים אותי עם הלימודים בבית.אני כבר לא יודעת מה לעשות !תוכלי לומר לי האם המצב שלי ישתנה מתישהו? בתודה רבה אנושקה.אודה לך מקרב לב אם תעני לי.

אנושקה

New member
עדכון תאריך לידה

מצטערת ארינה שכחתי לגמרי תאריך לידה 03.08.1984 שעה שבע בערב בדיוק וקוראים לי אנה.

ארינה

New member
אנושקה היקרה

אני רואה שאת נמצאת במצב של התחלה של דיכאון ואני חושבת שרצוי יהיה אם תבואי לפתיחה ואז נעבור על הכל. אני לא יכולה לתת לך תשובות לכל השאלות אלא רק לשאלה אחת ספציפית וממוקדת. ארינה

אנושקה

New member
ארינה שלום!

תודה על תשובתך. כיצד אפשר ליצור איתך קשר? האם כשאני באה לפתיחה זה כרוך בתשלום ואם כן כמה? בתודה אנושקה!

ארינה

New member
אנושקה היקרה

בהודעת המנהלת יש את הסלולרי שלי תתקשרי ונדבר. אני לא רושמת דברים כאלו בפורום. אור ואהבה ארינה

למעלה