מיואשת!!!!!!!!!

מיואשת!!!!!!!!!

אתמול הייתה לי ולחבר שלי מריבה ומאז הוא לא עונה לי לטלפון הייתי רוצה לדעת אם הוא יענה או יתקשר והקשר יתוקן כמובן במידה ולא נחזור על אותה טעות תודה רבה

החוכמה היא להזדיין...

...בסבלנות. מה שדפינטלי זה החלק החלש שלך(הנה - עוד לא עברה שעה ואת כבר נושאת זעקתך: "איפה כולם"?). זאת העצה שלי, בלי קלפים ובלי באטיח, לנמתין ולראות. אם בכל זאת חשקה נפשך בלהציץ מעבר, הייתי מנסח לעניין הספציפי הזה שאלה: מה X חושב ומרגיש כלפי וכלפי הקשר בזמן האחרון. להתבוננות יותר עמוקה על הקשר, אני (וצליל - אל תצלבי אותי) ממליץ על פריסת הכוכב הכפול, אותו תצטרכי לפרש בעצמך ,יען כי הוא מכיל למעלה מ-10 קלפים.

צ ל י ל 8

New member
לנצח לצידך...

את בטח לא מצפה שיענו לך תוך 22 דקות מאז ששלחת שאלה... הזמן המקסימלי כאן בפורום לקבל תגובה הוא 24 שעות. אנא תלמדו להתאזר בסבלנות. יש לנו גם עיסוקים אחרים מלבד לשבת ליד הפורום כל היום ולחכות שמישהו ישאל שאלה. יש לי גם עבודה, גם ילדים וגם דברים אחרים.. נא להבין ולהתחשב

יצא לי ככה

אני מקווה ששאלתי את השאלה הנכונה, מה שאני בעצם רוצה לדעת אם ניהיה ביחד אחרי המריבה של אתמול ואם הוא יענה לי? השאלה ששאלתי היא: מה X חושב ומרגיש כלפי וכלפי הקשר בזמן האחרון? חמישה גביעים, עשר מטבעות, מלך הגביעים, קיסרית, עשר גביעים, ארבע מטבעות.

תשאלי שוב, יקירתי

ותוציאי גם קלף סיכום. (בפריסה האוטומטית זה יוצא באופן...המ...אוטומטי) מה X חושב ומרגיש כלפי וכלפי הקשר בזמן האחרון +סיכום סה"כ 8 קלפים.

יצא לי ככה

מה X חושב ומרגיש כלפי וכלפי הקשר בזמן האחרון? תשע מטות, שני גביעים, תשע חרבות, עשר מטות, חמש מטבעות,שני מטות, הכוהן הגדול,מיזוג, אס מטבעות - סיכום

החיפזון מהשטן

ביקשתי וייעצתי לפרוש 8 קלפים (כולל קלף הסיכום). יצא לך, נשם מה, 9 קלפים. ועכשיו לאט...לנשום...לנשוף...לנשום...לנשוף... זהו? נרגענו קצת. עכשיו תפרסי. בהצלחה.

אני מקווה שהפעם זה בסדר

מה X חושב ומרגיש כלפי וכלפי הקשר בזמן האחרון? שני מטבעות, מלך הגביעים, האיש התלוי, שמש, שלוש גביעים, מלכת החרבות, נער הגביעים. סיכום- צדק תודה

איך אמרו סנדרסון וגוב?

"בכל זאת הגענו למרות הכל" מה - 2 מטבעות X - מלך גביעים חושב - התלוי ומרגיש - שמש כלפי - שלושה גביעים וכלפי הקשר - מלכת החרבות בזמן האחרון - נער הגביעים סיכום - צדק. אי-יי-יי, קשה, קשה. כל הפריסה הזאת אומרת לי התלבטויות (2 מטבעות) בלגאנים ובלבלות. מצד אחד הבחור הוא בחור ביתי, אוהב ורוצה למצוא את אי-השלווה בתוך כל מערכת היחסים הרועשת שלכם (מלך מטבעות), אבל הוא חושש שהוא יצטרך לוותר עלייך (התלוי) למרות התחושה הטובה (שמש) שאת מעניקה לו, הוא לא רואה אותך, או אתכם, מוכנים למחוייבות אלא למשהו יותר קליל (3 גביעים) ומגניב. נראה לי שכל העניין הולך לכיוון של לחשוב קצת אחרת (מלכת החרבות) ולא לקחת הכל בכבדות. בזמן האחרון הוא מרגיש חנוק ורוצה את המרחב שלו (נער מטות) ואם לא תתני לו את זה, יחד עם סוג של קלילות וחוסר מחוייבות בקשר - הלך עלייך.

קודם כל תודה רבה לך

אז הוא התקשר והכל בסדר גמור. הוא מצא עבודה והוא רוצה שאני יבוא להיות איתו שם. אני רק צריכה למצוא עבודה ולנסוע עוד שבועים. אני מתכוונת להרפות קצת ולא לחנוק אותו כל מה שאמרת נכון רק שהוא כן רוצה מחוייבות. שוב תודה

scorpia

New member
הייתי רוצה להוסיף...

מה - 2 מטבעות, X - מלך גביעים, חושב - התלוי, ומרגיש - שמש, כלפי - שלושה גביעים, וכלפי הקשר - מלכת החרבות, בזמן האחרון - נער הגביעים סיכום - צדק. את נמצאת בעמדת התלבטויות במן פרשת דרכים, מה קורה, הרבה בלבול חושים ורגשות, אצלך ובכלל במערכת היחסים. אין כאן רצינות, הוא בעמדה של לוותר או להתפשר כדי לראות עולמות נוספים, אולי, נמצא בתחושה של לבד, מאושר להיות לבד ורואה בך כמישהי לשעשוע ובילויים ללא מחוייבות. לגבי הקשר... הוא לוקח את עצמו קצת לצד, בודק לבד מה קורה, די אינדיווידואליסט בנודע לקשר שלכם, רוצה להגיע להחלטה ולכן.... הגיע קלף סיכום "צדק".

טורנדו1

New member
שבוע טוב ../images/Emo140.gif

קלף הצדק פירושו:שכר ועונש,סיבה ותוצאה.יכול להיות מעשים שעשית בעבר,חוזרים אליך עכשו כמו בומרנג,ויכול להיות במערכת זוגית שזה הזמן להגיע לפשרה בינכם,ולפתוח דף חדש.

אנחנו נפרדנו היום

הגעתי להחלטה שהדבר הכי טוב בשבילי זה להתנתק ממנו כי הוא לא עושה לי טוב. זה כואב והמון והייתי רוצה שזה יהיה שונה אבל זה לא. אני מקווה שעשיתי את המעשה הנכון אבל את זה אף פעם לא נדע. תודה רבה על הכל

זהו?

לא "תודה", לא "לא מדוייק בכלל" לא "וואללה נכון" לא כלום? אנחנו בפורום הזה רגילים לקצת יותר, במיוחד אחרי שביקשת וחזרת וביקשת. נו, שוין, אני אשאר כאן לבד, בחושך.

טורנדו1

New member
לא נורא../images/Emo10.gif

בוא נתחשב בה, עוברת עליה תקופה לא קלה,יש גם כאלה.נקווה שיהיה לה טוב.

למעלה