מיואשת

מיואשת

אז ככה, כמה דברים: לא נפרדנו רק בגלל הבדיקה זה היה ככה: שכבנו ואז אמרתי לו להאט הוא האט ואז אמרתי לו שימשיך ככה אז הוא מאר לי שהוא עייף ושאני יחליף אותו למעלה לא רציתי וזזתי כזה אז הוא זרק אליי מילה ככ לא נכונה "אינטרסאנטית" הייתי בהלם העפתי אותו מעליי לכמה דקות שכבתי עם הגב אליו ואז קמתי התלבשתי ונסעתי הביתה. הקטע הוא שאף פעם לא גמרתי איתו ורציתי שהוא יעשה לי טוב אבל הוא רצה שאני יעלנ למעלה העיקר שהוא יגמור וזה עצהן אותי כבר אז יום למחרת הוא בא התווכחנו על מה שהיה ונפרדנו בסוף יום אחרי מישהו שכל כך רציתי שלח לי הודעה אז נפגשתי איתו ובנתיים עבר יום שלם והוא לא חזר אליי ונורא התבאסתי כי חשבתי שיקרה איתו משהו בקיצור שגעתי אתכם אבל רק תגידו לי אם המילה שהוא זרק לי לא היתה פוגעת בכם והאם לחתוך מעכשיו עם ההוא שלא רציני שכל כך רציתי כל הזמן הזה....

Vdrums

New member
אני חושב שתעזבי אותו ותמשיכי הלאה.

שכבת איתו ללא אמצעים??? אני מציע שתלכי להיבדק כמה שיותר מהר. קודם הוא לוחץ עליך לסקס ואח"כ עוד יש לו טענות שאתם שוכבים, אין בינכם תקשורת טובה, לא במיטה ולא בחוץ.

תומר

בפעם הזו היינו עם קונדום ואולי פעם אחת בלי אבל הוא גמר בחוצ אל תכניס אותי לסררטים סתם אני לא יחזור אליו זה בטוח אבל אני מרגישה חרא ל איודעת מה לעשות

Vdrums

New member
את תמצאי מישהו אחר. הוא לא הגבר

האחרון עלי אדמות. וסליחה לא התכוונתי להלחיץ פשוט מכל מה שכתבת בפורומים בזמן האחרון חששתי שאולי נסחפת. אני שמח לשמוע שלא נענית לבקשתו הנלוזה.

seeyou

New member
מה חשוב לך יותר?../images/Emo8.gif

פרוש של המילה-"אינטרסאנטית" או העובדה שאף פעם לא גמרת איתו. מה שהוא אמר שאת -"אינטרסאנטית"-זה נכון...הרי את כותבת:"ורציתי שהוא יעשה לי טוב".... ....."הוא רצה שאני יעלנ למעלה העיקר שהוא יגמור " אני מניח שאת עוסקת במין מבלי להבין את הצד הביולוגי שבגבר. גבר יכול לקבל את סיפוקו-לגמור אפילו רק בחדירה... מנסיוני,קל יותר לאישה לגמור כאשר היא רוכבת עליו מסיבה פשוטה...היא מכוונת את אבר מינו לאותם מקומות שהיא מרגישה גירוי... עוד דבר שאת צריכה לקחת בחשבון-באנגלית מצלצל יותר יפה: Love is a matter of chemistry, but Sex is a matter of physics.

נכון רציתי שיהיה גם לי טוב

מה רע בזה? והוא אומר לי מילה כזו? ועוד במצב כזה עדין?

seeyou

New member
במקומך הייתי עונה לו באותם מילים!

מה רע בזה? זכותך להרגיש טוב -לא רק "מנוצלת" יש עוד דגים בים... מה שלא בא בכיף,יכול ללכת! יוסי

זה בדיוק מה שאמרתי לו יום אחרי

ומאז לא דברנו יותר אמרתי לו שזה לא ילך אם ככה הוא חושב עליי פלוס העניין של הבדיקה שהוא לא מוכן לעשות מה לעשות? להתקשר אליו? לדבר איתו או שלא כדאי?? אני קצת מתגעגעת אני לבד אני לא יכולה ככה ):

seeyou

New member
להתקשר אליו רק בגלל שאת לבד?

רק את יודעת מה טיב היחסים שלכם. לפעמים אני מעדיף,לבד,תקופה מסויימת,מאשר בחברה לא טובה. את בגיל שהקשר הגופני עם בן זוג אמור להיות כמו הסימפוניה הבלתי גמורה... ולא סתם צלילים צורמים! אם את חוזרת ומחזרת אחריו הוא יזלזל בך יותר... תעשי חושבים אם לא תלמדי לשלוט על הדחפים שלך...כולם רק ינצלו אותך...

למעלה