מיואשת

ravit1111

New member
מיואשת

שלום לכן. אני פעם ראשונה בפורום. שמי רוית ואני אמא לילד בן שנה. לפני ההריון הייתי רזה. מידה 36. בהריון עליתי בערך 15 קילו. לאחר הלידה לא עניין אותי לרדת במשקל כי הנקתי (אני עדיין מניקה) וגם הייתי שבויה בקסם האמהות ולא היה אכפת לי איך אני נראית. גם כוחות נפשיים לרזות לא היו לי כי זהו ילדי הראשון ומן הסתם הייתי תקופה ארוכה בשוק מהשינוי בחיי. אבל... שנה אחרי ואנשים עדיין חושבים שאני בהריון. אתמול פגשתי מכרה שאמרה לי "וואו את מכינה משהו?". כשהסברתי לה שזה עדיין שאריות מהלידה היא אמרה לי (ברוב אדיבותה) "אז ממש נשארה לך בטן גדולה!". היום הבן של חברתי, ילד בן 5 אמר לי "יש לך בטן של תינוק". די. זה כבר שבר אותי. אני כל כך רוצה לחזור לגוף שהיה לי, או לפחות להוריד את הבטן שממש מתחילה לי גבוה מתחת לציצי כמו בהריון. אני מנסה זה כמה שבועות לא לנשנש ולא לאכול שטויות אבל אין שינוי. מה עושים? אני ממש על סף ייאוש ואין לי חשק לכלום. אני כבר שנה לובשת את אותם שני זוגות מכנסיים ונגעלת מעצמי. אשמח לקבל עצות ומתנצלת מראש על הפסימיות שאני כאן מקרינה.

אתי אתי

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מתחילים בשינוי אוירה, לכי תקני עוד מכנסיים, מגיע לך להראות פצצה גם בעודף משקל...אני ממליצה לך במשך יום-יומיים-כמה שאת צריכה לרשום כל דבר שאת אוכלת. זה קודם כל מביא למודעות מה נכנס לפה ומאפשר לנו לבחור, וגם מפתיע לראות מה אנחנו אוכלות...

ravit1111

New member
תודה

הבעיה היא שלא בא לי לקנות שום דבר כשאני מרגישה כך. אני באמת ארשום מה אני אוכלת ואם זה בסדר אחזור ואספר לכן ותאמרו לי האם זה בסדר.

פעילות גופנית תתחיל להניע את התהליך

בהנחה שאת אוכלת נכון ולא יורדת, ואם הבעיה מתרכזת באיזור הבטן - פעילות גופנית תעזור לירידה ולעיצוב. בהצלחה ואל יאוש.

ravit1111

New member
פעילות גופנית

באמת התחלתי השבוע לעשות כפיפות בטן. אני אמשיך בכך למרות שאני מרגישה שזו יריה באפלה ושזה לא יעזור. תודה על העידוד.

אתי אתי

New member
ועוד משהו...

אחרי לידה יש ה מ ו ן שינויים, פיזיים ורגשיים ועוד. זה מתבטא הרבה פעמים בירידה באנרגיה שלנו, ובדכאון אחרי לידה. אז קודם כל תני
ענק לעצמך, מגיע לך !!! ואני בטוחה שראיתי פורום שמדבר על זה, אבל אני לא מצליחה למצוא אותו...אני אשאל מנהלות פורום אחרות...

ravit1111

New member
הנה מה שאכלתי אתמול

היי אתי, אשמח לשמוע את דעתך בבוקר: סנדוויץ עם חרדל, אבוקדו וגבינה צהובה. הלחם קל מחיטה מלאה בצהריים: אורז, ברוקולי ובשר שווארמה נקבה בערב: סנדוויץ עם חרדל, גבינה צהובה וקוטג 3 אגסים קטנטנים ואבטיח לאורך היום ושלוק (הקרטיב של הילדים)

imash

New member
את יודעת מה חסר לי

ירקות...... את לא אוכלת ירקות?

קלריסה

New member
הלו? זה רדיו?

אפשר אשכרה לבחור בדוכן השווארמה אם רוצים לאכול זכר או נקבה? ואם כן - על שום מה? המוכר יודע מזה?

imash

New member
נראה לי שהיא קנתה את הבשר אצל הקצב

ולא בדוכן. אצל הקצב אפשר בשוארמיה - לא.

ravit1111

New member
הלו.....כאילו דה...

זה בשר שקניתי אצל הקצב כמובן והכנתי בעצמי. על שום מה? בשר שוואמה נקבה נחשב לאיכותי יותר, רך וכו'.

קלריסה

New member
כל יום לומדים משו חדש

הנקבה רכה ואיכותית יותר אה, זה לא כזה חדש בשבילי...

למעלה