מיואשת

מיש15

New member
מיואשת

שלום לכולם! אני בת 28 ואני חושבת שאני אסקסואלית. עוד בתיכון לא הבנתי מה כולם מתלהבים מהסקס, אבל חשבתי שגם זמני יגיע. היו לי כמה פרטנרים(כולל בעלי), אבל אני פשוט לא נהנית... מין זה משהו שלא מעניין אותי, למרות שאני לפעמים מספקת את עצמי, אבל גם כל פעם באותה צורה, כאשר אני כמעט ולא נוגעת בעצמי. ובכלל, הנגיעות לא עושות לי כלום. כבר עשיתי בדיקות הורמונליות הן תקינות. אני יכולה לחיות בכיף גם בלי סקס, מי צריך אותו בכלל? ניסיתי לראות סרטים, לקרוא ספרים נו, אז מה? הבעיה היא, שהזוגיות שלי מתפרקת! אני עושה טובה לבעלי פעם בחודש וכל המריבות רק בגלל זה. מצד אחד כמה אני יכולה לשחק? מצד שני, למה דווקא אני צריכה לחיות בלי סקס אם אפשר להינות? פרויד כתב שאם אין פצע לא צריך לטפל, אבל אני סובלת מזה. בקיצור זה דופק לי את החיים ואני רוצה לטפל בבעיה. תמליצו לי בבקשה מה לעשות ולמי לפנות? תודה

tapuz3k

New member
שלום מיש15

אני רואה את הבעיה בבירור חיי מין יכולים להחזיק מערכות יחסים חיי מין לעיטים משמשים כדבק במערכת יחסים לצערי אני רואה פה רק פתרונות בודדים את יכולה מצד אחד להקריב את עצמך בשביל להחזיק את המערכת יחסים שלך שזה אומר סקס גם בלי שאת אוהבת או רוצה או שאת יכולה לנסות להסביר לבן זוג שלך על הנטייה שלך מה שאני מאמין עלול לגרום לסיום מערכת היחסים כמאת מיידית אבל בסופו של דבר זה תלוי רק בך אני בטוח שבן הזוג שלך אוהב אותך מאוד אבל אין מה לעשות מין לצערי בתקופה המודרנית הוא הדבק למערכות יחסים בכול מיקרה לא הבנתי אם את נשוא עכשיו או לא אם לא אז זה לא סוף העולם אפשר גם למצוא פרטנר שיותר מתאים לך יש הרבה גברים שלא מקיימים יחסי מין בין אם הם אמיניים או אימפוטנתים

ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

אולי כדאי לשבת עם בעלך ולדבר על זה בגלוי. יש גם יועצים מקצועיים לענייני זוגיות, אולי יועץ כזה יוכל לעזור לכם, במיוחד אם הוא מכיר אסקסואלים ויודע לטפל במקרים כאלו. את גם צריכה להחליט בשביל עצמך מה את באמת רוצה. את אומרת שאת יכולה לחיות בכיף בלי סקס, ובאותה נשמה שואלת למה את לא מצליחה להשיג אותו. צריך להחליט אם זה פצע או לא, כדי לדעת לאן להמשיך. אם זה פצע, לטפל אצל רופא מוסמך. אם זה לא פצע, לאחות את הזוגיות שלכם, בעזרת שיחה גלוית לב, בעזרת רופא מומחה, או בעזרת אמצעי אחר. זו לפחות הדעה שלי, כמובן שההחלטה על הצעד הבא היא כולה שלך.

יש לי שאלה...למיש

איך החזקתם עד עכשיו זה מעניין ז"א מרגע שהכרתם והחתונה עד לרגע זה ה"בעיה"לא צצה כשהכרתם איך זה הגיע פתאום למצב הזה ,טוב מה שאני מנסה להגיד הוא שזה לא הפריע לו להתחתן עם מישהי שסקס לא מעניין אותה? מאד מעניין אותי לדעת אודה לך על התשובה הכנה..:)

p019

New member
ברוכה הבאה

את באמת נשמעת במצב קשה. אני יוכלה לספר לך שהיה כאן פעם משהו שטען שהוא נשוי עם ילדים ואישתו לא יודעת שהוא א-מיני. כך שאולי אם חיים בשקר אפשר להסתדר. חבל שלא הבנת מה הנתיה שלך לפני שהגעת למצב כזה. יש סיכוי גבוה שאם תספרי לו שאת א-מינית הוא יעדיף להיפרד. אני מקווה שלא, אבל מסיפורים של אנשים אחרים (אם כי בכל שאר המיקרים היה מדובר בחבר/ה ולא בזוג נשוי) בן הזוג המיני לא היה מוכן להשאר במערכת היחסים. אבל כיוון שמערכת היחסים שלך כבר סובלת מיזה את כנראה חייבת לעשות משהו. אולי תנסי יעוץ זוגי לפני כל צעד אחר, אבל יש פה סוג של שקר בתוך הנישואים וזו בסוף בחירה שלך. אני מעוד מקווה שהכל יסתדר.

קודם כל, תנחומיי

אם לך לא מפריעה הא-מיניות שלך אז באמת אין לך פצע, הפצע הוא של בן הזוג שלך. נכון שהחברה מציגה את המין כחלק משמעותי ממערכת יחסים,ואת האשה כזו שצריכה לספק את בן זוגה, כי הרי לגברים יש "צרכים" אבל בפועל ברוב הנישואים הארוכים, אחרי חמש שנים או משהו כזה תדירות הסקס יורדת לאפס כמעט, אנשים שנשואים הרבה שנים כמעט לא עושים סקס (בלי להכליל) אז כל הסיפור הזה של מין בחיי נישואים הוא די פיקציה. כמובן שבהרבה מקרים גברים, וגם נשים, לוקחים לעצמם מאהבים, שזו שאלה אם זה טוב או רע. גם אני חושבת שכדאי לכם ללכת לייעוץ, ואם את שלמה עם הא מיניות שלך אל תבואי בעמדת נחיתות, כאילו את זו שלא בסדר, אלא תיגשו לייעוץ כדי למצוא פתרון שישמור על מערכת היחסים למרות השוני ביניכם בצורך במין. יש זוגות ששוני ביניהם בהרבה דברים מוביל לקונפליקטים משמעותיים שגורמים לפירוד, או שמוצאים פשרה שמאפשרת את המשך הקשר, אם שני בני הזוג רוצים בכך. מטפלים זוגיים ומיניים נוטים להגיד "טוב, אז תעשי משהו גם אם את לא נהנית ממנו, גם לרחוץ כלים את לא תמיד נהנית, תקריבי למען הזוגיות", אני חושבת שבאותה מידה אפשר להגיד לצד השני שהוא יתפשר, "אז תוותר על סקס, גם על דברים אחרים שהיית רוצה לעשות ולא יכול אתה מוותר". אם אתם רבים רק על העניין של הסקס והוא מוכן להיפרד ממך בגלל זה, אולי זה אומר משהו על כמה הוא אוהב אותך כבן אדם שלם. בכל מקרה, בהצלחה.

למעלה