מיואש לגמרי

amybr

New member
מיואש לגמרי

אני מבקש ממכם לקרוא עד הסוף, בסוף אקשר בין הפתיחה שלי לפורום הזה. אני בן 34, ולא מסודר בחיים. עד עכשיו, מאז השיחרור שלי מהצבא, עסקתי בעיקר בלימודים: למדתי שנתיים תכנות, ולאחר מכן ניסיתי במשך 3 שנים להשלים לתואר ראשון במחשבים. זה לא הלך לי. כשראיתי שזה לא הולך לי, ניסיתי לעשות קורס בסיוון של כמה תוכנות, ולצאת לשוק העבודה, אלא שאז התפוצצה בועת ההיי-טק, ומי שלא היה לו נסיון לא מצא עבודה. הייתי שולח קורות חיים ואף אחד לא היה עונה. לכן החלטתי לפני 3 שנים ללמוד לתואר ראשון בתחום אחר, שלפחות יותר מעניין אותי, ויש בו סיכוי לעבודה בעתיד. טרם סיימתי את התואר, אבל כבר רואים את הסוף. במשך כל הזמן הזה עסקתי בעבודות סטודנטיאליות, ואני עובד בעבודה כזאת עד היום הזה ממש. אין לי בית משלי, אני גר בדירה שכורה, ומפרנס את עצמי בקושי. הקשר של זה לפורום הזה הוא שאני מרגיש שעצם זה שאני לא מסודר בחיים מפריע לי ביצירת קשר עם בחורות. הנה מס' דוגמאות למדוע אני חושב שזה כך: אני חבר במועדון פנויים-פנויות. הם נותנים לי מידי-פעם טלפונים של בחורות שלא ראו אותי קודם. השיחה עם הבחורות האלה מתנהלת בערך כך: אני מציג את עצמי ושואל אם אפשר לדבר עם הבחורה, כדי שאם הבחורה יש לה מישהו היא תוכל להגיד לי זאת כבר עכשיו, ונסיים את השיחה. כל הבחורות אמרו שאפשר להמשיך לדבר איתן. ואז סיפרתי על עצמי, מה אני לומד ובמה אני עובד, ואז מה שקרה הוא: היו איזה כמה שאמרו לי רק עכשיו, לא קודם לכן, שיש להן חבר. היתה מישהי שאמרה לי שהיא לא בבית בימים הקרובים, ואולי נדבר אח"כ. מישהי אחרת אמרה לי שכרגע היא לא מעוניינת בקשרים בכלל עם בנים. לא היתה לי אף פגישה ראשונה עם אף אחת מהבחורות שקיבלתי את הטל' שלהן. ניסיתי גם דרך האינטרנט, ושלחתי לבחורות דוא"ל עם תמונה שלי וסיפרתי על עצמי. כולן דחו אותי. ברור לי שזה בגלל שאני לא מסודר בחיים, ולא בגלל צורתי החיצונית. קשה לי להאמין שכולן חושבות שאני מכוער. מה קורה פה? למה בחורות לא מנסות להכיר את האופי שלי? מה, כסף זה הכל בחיים אצל בחורות? אני חשבתי שדברים חומריים לא מעניינים בחורות. הייתי מעוניין גם לקבל עצות איך "לשווק" את עצמי יותר טוב, ולגרום לבחורות לנסות להכיר את האופי שלי. אני מיואש לגמרי. אני מתחיל לחשוב שלעולם לא אתחתן. היו לי בעבר חברות, שהסכימו להכיר את האופי שלי, אבל זה היה בגילים יותר צעירים, בגילאים שבהם בחורות לא מחפשות מישהו שהוא מסודר בחיים.

amybr

New member
אני רק מבקש

תגובות עדינות. אל תגידו לי דברים כמו:"אכן מצבך קשה", מפני שאני יודע שהוא קשה. משפטים כאלה מצידכם לא ישפרו את מצב רוחי, רק ירעו אותו

ובכן - אח שלו - להלן :

תשמע, קודם כל - אכן מכתב ארוך, שממנו אני יכול להסיק כמה וכמה מסקנות (שיכול מאוד שחלקן מוטעה, אבל היי - זה מה יש...) נתחיל מההתחלה : מה זה מסודר בחיים ? בית משלך ? לימודים ? עבודה ? זה העיניין ? עושה רושם שאתה מחכה למעין "יריית פתיחה" שלאחריה תוכל להגדיר את עצמך כ"מסודר"... אני אישית מכיר המון אנשים (חלקם אף בעלי משפחות) שחיים בדירות שכורות - אז מה ? אני מכיר המון אנשים שגילם זהה או אף מגובר משלך שלא למדו לתואר ראשון. ואני מכיר המון אנשים שעדיין עובדים במה בעבודות סטודנטיאלויות - ואם אני לא טועה, אז אתה סטודנט... ואלו בדיוק העבודות שמתאימות לך כרגע... אבל כל זה עדיין משמש כמסך עשן - או יותר נכון - תירוץ, סיבה לתלות עליה את האשם - "למה לא מצליח לי עם בנות" אתה עדיין גר עם ההורים ? (ובינינו - גם זה לא סוף העולם... לא לעניין, אבל סוג של פתרון כלכלי מצוין...) אתה יושב בבית ומגרבץ ? אתה עדיין לא החלטת מה אתה רוצה לעשות כשתהייה גדול וטרם נרשמת ללימודים כי לא מצאת את עצמך ? אני מניח שהתשובה היא "לא" - לך יש דירה שכורה, עבודה ולימודים שאוטוטו מסתיימים - ושים לב- זה המון ! דיברת כאן על "שיווק" עצמי - אבל אני - כקורא מן הצד - שומע כאן בעיקר "אוי אוי אוי"... אתה למעשה "מתנצל" מראש על המצב המאוד עגום שאתה נמצא בו. זה כמעט נשמע כאילו לא נעים לך לגזול מזמנן היקר של אותן בנות שאתה מדבר איתן. אתה מראש מעיד על עצמך שאתה "לוזר" ומתפלא למה מנסים לדחות אותך (חלקן ביותר עדינות וחלקן בפחות עדינות). אז ידידי : א' ב' בשיווק - אם אתה רוצה שיקנו את המוצר שלך - תהייה גאה בו, שלם איתו והכי חשוב - מכיר בעוצמות שלו. אני מניח שיש בך המון מעלות ורצון טוב - תן לצדדים האלה לצאת החוצה והכל יראה אחרת. דבר שני - "אני מתחיל לחשוב שלעולם לא אתחתן" - אתה לא רץ מהר מדיי ? לפני חתונה צריכים להיות כמה שלבים בסיסיים. אז נכון ש-34 זה כבר לא ילד - אבל אתה עדיין לא משחק דומינו עם החברה בבית אבות... היום 34 עדיין נחשב גיל ריאלי מאוד להיות בו רווק - אז צעד צעד - קודם תבנה לעצמך בטחון עצמי, צא, תבלה, תכיר אנשים (לאו דווקא לצורך קשר זוגי - אלא כדי לתת לך קצת פרופורציות...) תכיר ביכולות שלך - ושוב, אני בטוח שיש לך לא מעט כאלה - ותדגיש אותן. והכי חשוב - אל תרוץ קדימה בצעקות : "אני בן 34, סטודנט, מרוויח מינימום ועדיין אין לי משכנתא !! יש כאן מישהי שמוכנה לקבל אותי ?" - זה לא מחמיא במיוחד.

magenta73

New member
מה שאמדוד לי אמר...

אין לי הרבה מה להוסיף... חוץ מזה שכן, יש בחורות שילכו על כסף, או יותר נכון סטטוס. בנוסף, יש הבדל בין לפגוש בחורה פנים מול פנים, להרגיש עם יש קליק ראשוני ויש כימיה ולהתחיל לדבר, מאשר להיות באתרי היכרויות וכו', שם באמת פוסלים על ימין ועל שמאל, ולא רק בגלל מראה חיצוני או עבודה. שם מתעסקים בלברור. נקודה. הייתי מציאה לך לנסות להכיר בדרכים "ישנות" יותר - משמע פנים מול פנים. בלימודים/עבודה/חברים/פאבים אפילו...

נקודה למחשבה

אני יודע שאני עלול לעורר פה מהומות, אבל תזכור שבחורות שנרשמות למועדון פו"פ, מקבלות טלפונים ומסננות לפי רשימת קריטריונים, בד"כ מחפשות מישהו שימלא את רשמית הקריטריונים - ולאו דוקא מחפשות עזר כנגדן.

למעלה