מיואש מאוד וכבר לא מצליח להרדם

michmich86

New member
מיואש מאוד וכבר לא מצליח להרדם

שלום לכולם,

בבניין שלי יש בעיה של תיקנים (עושה רושם).
התיקנים לרוב היו נכנסים מבחוץ אלינו הביתה.
כל יום היו בלי הגזמה לפחות 3 מינימום.
לפני כחצי שנה בסביבות חודש מאי, הזמנו איש מקצוע, הריסוס השפיע למרות שהמשכנו לראות את התיקנים יוצאים החוצה מרוססים גם שבועיים ושלושה אחרי הריסוס (אני מניח שזה לגיטימי).
כעבור חודש לאחר הריסוס היינו רואים תיקן 1 או 2 אך לא מעבר לזה ולא בתדירות שהיינו רואים לפני הריסוס.
בשבוע או שבועות אחרונים ראיתי מקקים קצת בתדירות גבוהה יותר, אך נראה כי הריסוס עדיין משפיע עליהם.
בימים האחרונים, השמיעה שלי באוזן אחת נאטמה וישנו קושי שמיעה.
עדיין לא נבדקץי ע"י רופא, אבל אתמול בלילה התעוררתי משינה בבהלה (יש לי קצת פוביה מתיקנים) ושמעתי רעשים, הדלקתי את האור וגילית שישנו תיקן ממש מעל המיטה שלי, כעבור חצי דקה גיליתי שישנם עוד 2 נוספים בחדר. (שלושתם עושה רושם היו בהשפעת הריסוס)
החדר שלי עושה רושם הוא מאין מגנט של התיקנים.
גם לפני הריסוס הם היו מגיעים אלי לחדר באופן קבוע וזאת למרות שיש פרוזדור בכל הדרך שהם עוברים עם מספר חדרים אך בכל זאת נכנסים אליי לחדר.

לגבי הקשר לאוזן, היות והיה תיקן מעל המיטה שלי הפחד שלי שלא נכנס לי באמת חרק לאוזן (זה אני ככל הנראה אבדק ע"י רופא.
אבל בעייץ התיקנים אצלנו בבניין כולו היא עצומה והיא משפיעה על חיי היום יום שלי כי אני מתעורר משינה ונשברת לי השינה וכל היום אינני מצליח לתפקד.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה.
הוספתי תמונות, לא יודע עד כמה זה יעזור.

הדברת תיקנים

אכן לגיטימי לראות תיקנים לאחר הדברה, מכיון שההדברה לא דוחה ומרחיקה תיקנים, אלא מטרת ההדברה היא לקטול את החרקים כאשר הם באים במגע עם חומר ההדברה.
מתוך מה שאתה אומר אפשר להבין שחומרי ההדברה עדיין מבצעים את מטרתם וזה כמובן טוב.
מכיון שאתה אומר שיש בעיית תיקנים אצלכם בבניין, אני ממליץ לכם לעשות הדברה בשטחים המשותפים של הבניין, כגון חדרי המדרגות ובורות הביוב.

בנוגע לבדיקת רופא, מכיון שאתה סובל מפוביה מתיקנים, כדאי באמת שתיבדק ולו רק כדי שתוכל לישון בלילה בשקט.

אתה מוזמן להתייעץ איתי בטלפון הפורום 073-7581750
תוכל לקרוא קצת יותר על הנושא כאן https://goo.gl/VJBVZI

למעלה