מיואש מהעבודה שלי

Delice

New member
מיואש מהעבודה שלי

אוקיי, אני אספר בהרחבה על ההודעה שכתבתי למטה.
התחלתי עבודה לפני 3 חודשים במכירות טלפוניות במקום מסויים.
בריאיון הבטיחו בונוסים, עמלות ושכר טוב., אבל הכל היה שקר אחד גדול.
לחצי מהלקוחות אי אפשר למכור מסיבות כאלה ואחרות, יצא לי להרוויח פחות מהמינימום(לא עבדתי יומיים, אבל עדיין זה ביזיוני).
העמלות והבונוסים הם משהו שמקבלים פעם בשלושה חודשים וזה גם אחרי ותק של חצי שנה(התבלבלתם? גם אני, זה בסדר)
וגם הבונוסוים שעושים בינתיים הם משהו כמו 200 ש"ח לשבועיים- שמי שמכיר את העבודות במכירות יודע שזה פשוט מזעזע.
רק דבר אחד מונע ממני לעזוב וזה האנשים והנוחות. טוב, בעצם שני דברים.
הנוחות בגלל השעות של המשמרות והקרבה לבית והאנשים כי יש לנו קבוצה טובה וחבל לי, אבל עדיין 3,700 וחודש לפני כן 3,300 זה באמת ביזיוני- אפילו עובדים זרים לא מרוויחים ככה.
עצות יתקבלו בשמחה

Optimistic Girl

New member
השאלה הגדולה

תמיד צריכה להיות היא:
מה המטרות שלך?

האם אתה עובד כדי לחסוך ללימודים?
או אולי כי אתה גר לבד וצריך תמשכורת הזאת?

נוחות זה תמיד טוב, השאלה היא מה אתה מרוויח ומה אתה אולי מפסיד כשאתה עובד בעבודה הנל
זה משהו שאתה צריך לשבת עם עצמך ולכתוב בדף רווח מול הפסד...

Delice

New member
תראי יש גם רווחים

זה גם כדי לחסוך ללימודים, לקנות אוטו ועוד מטרות.
בעוד שלושה חודשים השכר שלי יעלה ל-27.5 אבל יש סיכוי(ולפי מה שהבנתי הוא אמנם קטן) שאני לא אקלט בתור עובד הארגון(כרגע אני דרך כוח אדם)
הרווח הוא שבניגוד למסגרות אחרות שהייתי בהן נפתחתי לאנשים ברמה אישית שלא נפתחתי אף פעם, יש ארוחה מסודרת(בוקר/ צהריים), אני מספיק לעשות דברים אחרים אחה"צ
חסרונות: יש שם הרבה אנשים שכבר בסטטוס אחר משלי(נשואים או מבוגרים מדי), השכר
אני במקביל אחפש עוד עבודות לראות איך מה האפשרויות- חשוב לי גם שיהיו אנשים בגילי(23) פחות או יותר

oromer

New member
מנהל
עבודה

אני הייתי מחפשת עבודה אחרת במקביל. אם הייתי בטוחה שמצאתי עבודה טובה יותר הייתי מתפטרת.
אני לא יודעת מה זה אומר נוחות מבחינת שעות עבודה- את עובדת מעט שעות? את לומדת ולכן את צריכה משרה כזו?

zuludud

New member
אותו הסיפור..

עבדתי כנציג שירות לקוחות בזמן הלימודים. והיה לי ממש רע והשכר גרוע, עברתי לאבטחה והשכר שלי מעולה,
אני מגיע בתור סטודנט ל5500 בחודש שזה יפה אם אתה יכול לעבוד משרה מלאה שווה לך אבטחה יש אחלה עבודות
ובשכר שווה.

commandooo

New member
פשוט מחפשים עבודה אחרת

בענף המכירות ממש לא חסרות משרות בשכר נאה

Delice

New member
בנוסף שאלה על עבודה מהבית

רציתי לשאול גם לגבי כל מיני עבודות פרילנסר שאפשר לעשות לצד עבודה רגילה.

למעלה