מיואש, עצוב מדוכא ,נמאס לי

מיואש, עצוב מדוכא ,נמאס לי

אני רוצה למות , בגלל דבר שיראה לכם כשטות, אני מאבד את שיער ראשי , אני עוד נער , אני מעדיף למות, מאשר להקריח , ואני בדרך למות,אם זה ימשך. אין לי כבר שמחת חיים, אין אושר , אין רצון לצאת מהבית, רק לישון בלי שיפריעו לי , רק עצב, והייתי האדם הכי שמח שיש, אנשים אמרו לי שהם שמחים רק מלראות אותי, היה לי עושר וחיוך תמידי, שנעלם מיום ליום , ואם ימשך אני כבר ימות מעצב, ואם לא אני יגרום למותי.

gogoit

New member
תשמע

המצבים שלנו שונים לגמרי לגמרי אבל התחושות לא כל כך. לפעמים יש דברים שגורמים לכל כך הרבה עצב, וכל כך הרבה יאוש... ואני חויתי גם את העניין בחודשם האחרונים. שומדבר לא שווה את המוות שלך... בטח לא דבר חיצוני אבל- כיון שזה משהו שמשעותי לך יש הרבה דברים שאתה יכול לעשות. 1- ידיד שלי סובל מהבעיה, הגברים במשפחה מקריחים מאד מהר... אחים שלו היו קרחים בגיל 23 כבר והוא בדרך. הוא לוקח תרופות במרשם רופא שמעכבות את ההתקרחות. 2- בהמשך, אם זה יציק לך, תאסוף כסף, תעשה השתלת שיער, יש טיפולים, יש תרופות, יש הכל! אל תתייאש, אל תוותר על השמחה שלך.

כן, נישמע כזה פשוט

אפילו סבא שלי לא קירח, ואני משום מה מקריח, אני מתבייש להיראות בפני אנשים, ודודים , אני רץ לחדר שלא יראו אותי, אני שהיה לי יותר שיער מכולם , אני יודע שזה מראה חיצוני, אבל השיער זה הדבר הכי טוב שהיה לי מבחינת מראה,מבחינתי. ואכשיו גם זה נהרס , סמל ההיכר שלי היה השיער היפה, אני מיואש , אני מעדיף למות מאשר לאבד את שיערי, מיום ליום אני יותר עצוב , דיכאוני, אני לא רוצה לחשוב מה יהיה עוד כמה זמן מבחינה זאת, אני מקווה שאני ימות, אני כותב זאת בבכי, אבל זאת האמת.

gogoit

New member
....

אני לא שופטת אותך על זה שזה משהו שבאמת איכפת לך ממנו ומוביל אותך למצב כזה... אני הייתי פונה לרופא, לראות דבר ראשון פתרונות רפואיים בנוגע לזה- כי יש!! ואם זה גורר אותך למצב נפשי כזה רע, אולי תנסה לדבר עם מישהו, מקצועי. וגם עם חברים ומשפחה שיכולים לעודד אותך ולהראות לך אולי פתרונות חדשים בהצלחה ותרגיש טוב במהרה

enitk

New member
......

גם אני התחלתי לאבד את השיער בגיל צעיר מאוד....(14) ועכישו אני עוד מעט בן 21 ונשארו ולא נשאר לי הרבה שיער, בהתחלה זה שוק ואתה כל היום עסוק בזה, אח"כ מתרגלים..... (אני למשל השלמתי עם העובדה שאני פשוט מכוער....) אל תשכ"ח שיותר מחצי מהגברים הם קירחים בגיל 40 ככה שלא תהיה היחיד.....

למעלה