מיואש

ey1803

New member
מיואש

אני מרגיש שהלכתי לאיבוד מאותו הרגע בבקום שבו נתנו לי את המדים ושיבצו אותי למקום שלו רציתי. אני כבר לא מכיר את עצמי לא מבין מה נסגר איתי אני בוכה מדוכא ומיתנודד בין מצבי רוח עייף כל כך מהכל מכל הסבל הזה שבצבא אני לא מסוגל יותר אני חושב שאני משתגע.. זה נהיה לי כבר אבל נפשי אני רק רוצה לצאת מהקורס לשיבוץ מחדש לא רוצה להיות שם בתפקיד הזה. אני מרגיש את הבדידות והדיכאון כל הזמן גם כשאני עם חברים ושאין לי למי לפנות קבלתי(נציב קבילות) את הבסיס תהליכים רפואיים כלום לא עוזר כבר עברו 7 חודשים אני לא רוצה פרופיל נפשי מה לעשות למה הצבא כל כך אטום למה הבירוקרטיה הזאת למה היחס הזה מהמפקדים למה הם מתערבים בתהלכים רפואיים למה מתנכלים לי נמעס לי , למה להצבא רק מדבר על משטמטים וכמה זה לא בסדר ומצד שני גורם לנו החיילים גם כן לרצות לצאת מהצבא בגלל הדברים הללו. זה כך מייאש אני לא רוצה ללכת לישון בערב כדי לא לקום בבוקר לבסיסי יותר.. אני כל כך רוצה להשתחרר מהצבא לסיים עם זה כבר אבל אני רק בהתחלת השירות כל הפיסור שלי נמשל כבר 7 חודשים ואני לא רוצה לעשות משהו שישפיע על העתיד כמו פרופיל נפשי אני לא יודע מה לעשות. מה אני יכול לעשות? לפי עוד לפפנות?

timmyy

New member
הי

אם אתה לא יוצא מהצבא אז אין שום כלום של השפעה של הפרופיל הנפשי באזרחות. גם אם אתה כן יוצא, אז ההשפעה לא כזה מי יודע מה, אם בכלל. אולי כדאי שתלך לקבן..

פימבייה

New member
תקופה קשה

האכזבה שלך כ``כ מוכרת! ואתה מזה צודק! תנסה לשנות את השיבוץ או את התפקיד, תתעקש ואל תיקח קשה את היחס, אל תיתן לזה לתסכל אותך. גם אם זה לא פייר ולא נכון תנסה להבין שככה זה הצבא, זו תקופה כזו שאתה נדרש להקריב מעצמך והשליטה בחייך לא מאה אחוז בידיים שלך, אבל זה כולה שלוש שנים, גם אם זה נראה לך הרבה, עוד מעט תגלה שהזמן רץ, כי אתה יחסית עוד צעיר ולא הספקת להסתגל ממש, תראה שבסוף תגיע לנקודה שיהיה הרבה יותר קל, ובינתיים אל תחשוב על זה, תעסיק את עצמך בעבודה או בדברים אחרים ובסוף תישרוד אל תדאג. בהצלחה!!

ey1803

New member
מה עוד..?

תראה ביקשתי שיבוץ מחדש ולא נותנים לי התחלתי הליכים רפואיים והמפקדים מתערבים לי בתהליכים מדברים עם רופאים וכאלה אני הייתי אצל קבן עקב משהו שעשיתי ועקב כך שביקשתי מהסמ"פ קצין שלי ומפקד שינוי שיבוץ והם אמרו לי בפנים שאני משוגע ורק פסכיאטר יעזור אני ממש לא משוגע ולא שום דבר. פשוט חסר בוציבציה לשרת בבסיס הזה בתפקיד הזה. הקבן אמר לי אחרי המפגש הראשון שיעזור ולא עזר לאחר מכן הייתי אצל קבן אחר והוא עזר גם לא יותר מדי כי לפי דעתי המפקדים מגבילים אותו בסיסי קומבינה. הוא אמר לי שימליצ לי על פרופיל 45 נפשי ופסכיאטר עוד יומיים מאותו היום ושאני אקבל מה שאני רוצה כולל שינוי שיבוץ. לא מתאים לי היחס הזה הסבל הזה אני ממש סובל אני לבד מדי יום אני משתגע מזה. כל מה שאני רוצה זה לעשות צבא אולי גם לעבוד תוך כדי כי גם לפני צבא עבדתי אני ממש מתוסכל מכל זה. אני מרגיש חסר אונים אין לי לפי לפנות עם מי לדבר ושהבסיסי רק מחכה לי בפינה לסיום תהליכים רפואיים בכדי לעשות את הקורס ולהיות בתפקיד ואני לא יהיה בתפקיד הזה מה לעשות?

פימבייה

New member
אוקיי

ניסית ללכת לביקור רופא? למה הקבילה לא עזרה? מה היה הטיעון? לדעתי כדאי לך להמשיך ללכת לקב``ן כמה פעמים ולהתעקש ולהבהיר לו את המצב, כי יכול להיות שיש לו הרבה דברים על הראש וקשה לו לתת מענה להכל. חוץ מזה למה המפקדים מתערבים בתהליכים רפואיים? יש להם משהו נגדך? בעניין היחס המגעיל מי הם בכלל שתיקח אותם ללב? או שהם אנשים אטומים או לחוצים יותר מדיי או שני הדברים ביחד. אני מבינה את התיסכול אבל תזכור שהכל בכל זאת זמני.. ותהיה אופטימי..

ey1803

New member
אוליי

זמני זמני אבל גבר 7 חודש עברו לי ככה וזה לא עוזר לי שאומרים לי זמני כי אני מרגיש כאילו זה קבוע כבר ושהמפקדים רק מחכים שאני איהיה בתפקיד הזה .. בבסיס הם רוצים שאני העשה קורס שאאני לא רוצה ואני לא מתכוון לעשות ופשוט אין לי כל כך למי לפנות חוץ מקבן למי אפשר לפנות כדי לדבר איתו ההורים ביקשו שיחה אצל המגד אבל הוא לא רצה להיפגש איתם.. אני ממש מרגיש שנעשה לי אבל... אני רק רוצה שינוי שיבוץ

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ועד שהכל יסתדר...

נשמע כאילו עשית הכל, פנית לכל מי שאפשר, דיברת עם כולם... ואולי עכשיו, נשאר קצת לחכות, לפעמים המערכת עובדת יותר לאט ממה שמצפים ממנה... לעבור את הדברים אחד אחד, יום אחרי יום. ובינתיים, אנחנו מזמינים אותך לא להיות לבד, להיות קצת איתנו, לשתף בכל מה שכל כך קשה...

ey1803

New member
זה פשוט לא נגמר

אני אכן מרגיש שעשיתי הכל וזה לא נגמר... יש לי תור לקבן אחרי 3-4 פגישות שהייתי ואחרי חודשיים שאני מבקש מהמפקדים. אחרי הקבן בדיקה אולי תוצאותיה יעזרו לי לקבל שינוי שיבוץ. אני מרגיש נורא נואש כשאני מגיע בבוקר לבסיס אני רק רוצה ללכת אחרי שעה שעתיים אני מתחיל להשתגע מקבל כאב ראש בשבוע האחרון היה לי קושי להירדם והרגשתי קושי לנשום. מה עוד אני יכול לעשות אני מקבל בבסיס יחס ממש מגעיל שלאף אחד לא אכפת (מהמפקדים) וכעס על זה שהתגייסתי בכלל כי אני רק סובל. אני חושש גם להוריד פרופיל נפשי או לצאת מהצבא. איזה השפעות יש לפרופיל נפשי ?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
פרופיל נפשי..

יקר, אנחנו שומעים שהמצב בצבא גורם לך לתהות לגבי פרופיל נפשי.. אולי קצת מפחיד, התווית הזו של "פרופיל 21", ואיך היא יכולה להשפיע.. שולחים לך קישורים על פרופיל 21, מיתוסים והשלכות, בתקווה שתמצא שם תשובה לשאלתך.. ומזמינים אותך לחזור ולעדכן, לספר עוד על הקשיים בצבא..

למעלה