מיואש.

Peter321

New member
מיואש.

התחלתי השבוע טירונות קרבית. סתם כי החלטתי שזה מה שאני רוצה. יותר בשביל שאנשים ייראו אותי אחרת אם אהיה כנה. אני רגיל לבית בצורה קיצונית. לא ישן אף פעם במקומות אחרים. אני "נוהג" לשקוע בדכאונות מדי יום על איך שהחיים שלי נראים. בלי חברה... בלי עבר עם בנות. שום כלום. גם החברים המעטים שיש לי... אני לא יותר מדי קרוב או קשור אליהם. תמיד הייתה לי נטייה לחשוב על כך שאולי היה עדיף שלא אחיה יותר. אבל כשהייתי בבית עם כל הנוחות והבידור(טלוויזיה ומחשב)... יכולתי להדחיק את זה בקלות ולהמשיך להתמרמר בנוחות הפרטית שלי. עכשיו בטירונות... עם כל המשמעת והמטלות והזמנים... זה מרגיש לי כמו גיהנום. אין לילה שאני לא בוכה. אני מנסה לשחק אותה לא שבוז מדי ואני צוחק עם החברים לאוהל. אבל מבפנים אני הרוס. אני רק רוצה להיות בבית קרוב להורים. כי אם לא הם... לא חושב שהייתה לי סיבה לחיות. ומצחיק שהתייחסתי לנוכחות שלהם בסביבה כמובנת מאליה עד השבוע. המחשבה על החזרה לבסיס גורמת לי לרצות לעשות דברים רעים מאוד. אבל אם אני עושה משהו לעצמי... אני הורס את האנשים שאני הכי אוהב יחד איתי. ואני לא מוכן שזה יקרה. בקיצור - אני גמור. גמור. זאת לא שביזות צבאית רגילה, אני שבוז כל החיים שלי. אבל הטירונות הזאת העלתה את זה לרמה חדשה שהרסה אותי. אפילו עכשיו יש לי דמעות שאני כותב את זה. נמאס לי לשקר לאנשים שהכל בסדר איתי וזה רק סתם קשה - ושיהיה בסדר. מה שתגידו לא באמת יפתור את הבעיה. וזה לא שאני לא מעריך את דעתכם. אבל פשוט שום דבר לא יעזור לי. הייתי צריך לפרוק אני מניח. לילה.

sharon198

New member
זה נראה כמו משהו שאני הייתי כותבת.

גם לי זה ככה,בטירונות נכנסתי לדיכאון זוועתי וכול יום המפקדים היו מדברים איתי ומפנים אותי בכוח לקב"ן,אני כול כך מבינה אותך כשאתה בבית בסביבה הנוחה שלך הכול יותר קל כי יש דברים שמסיחים את דעתך מהמציאות, צבא זה כמו מכון גמילה לנפש לפעמים,כי המוח נאלץ להתמודד עם המציאות ואין לאן לברוח וזה מה שהכניס אותי לדיכאון גם, אז שתדע שאתה לא לבד בזה ואני בטוחה שעם הזמן דברים ישתפרו בשבילך

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
הרוס מבפנים...

פטר, באוהל, בטירונות, עם כל הלחץ מסביב, נשמע שלבשת את המסיכה, ושאולי אתה מנסה להסתיר את הכל... מנסה שאף אחד לא יראה כמה קשה לך, כמה חסר לך הבית ואולי גם כמה מבפנים אתה מרגיש לבד... ונראה שאת מרגיש עכשיו כאילו שק הדמעות עלה על גדותיו... ואולי , הכתיבה יכולה קצת להקל... אנחנו פה, מקשיבים לך, מזמינים אותך לשתף בייאוש מהצבא ובכלל, פה בפורום ובשיחה אישית... ומחכים לשמוע איך עבר השבוע...

Nofale

New member
חבר שלי הרגיש כמוך

הוא יצא מהצבא הוא עובד ומרגיש טוב עכשיו

למעלה