מיוזיק האם מישהוא ראה כבר מופע של alain caron או סטנלי קלרק או uzeb בערוץ המוזכר למעלה?
B bralon New member 9/11/01 #1 מיוזיק האם מישהוא ראה כבר מופע של alain caron או סטנלי קלרק או uzeb בערוץ המוזכר למעלה?
S Sir Humphrey New member 10/11/01 #2 כן... ראיתי של אלאן קרון. למה, אתה מעוניין? יש את זה לחבר שלי ואני בשמחה אקליט ממנו ואשלח לך או משהו.
כן... ראיתי של אלאן קרון. למה, אתה מעוניין? יש את זה לחבר שלי ואני בשמחה אקליט ממנו ואשלח לך או משהו.
P pedulla New member 10/11/01 #3 גם סטנלי קלארק הופיע במיוזיק אבל לצערי לא יצא לי להקליט את זה בכל מקרה בערוץ הזה יש הרבה פעמים שידורים חוזרים....אני בטוח שישדרו את ההופעה עוד כמה פעמים
גם סטנלי קלארק הופיע במיוזיק אבל לצערי לא יצא לי להקליט את זה בכל מקרה בערוץ הזה יש הרבה פעמים שידורים חוזרים....אני בטוח שישדרו את ההופעה עוד כמה פעמים
B bralon New member 10/11/01 #4 לא פשוט רציתי לדעת בכל אופן מקווה שיראו אותו בקרוב (אליאן או סטנלי). מה עם מרקוס מילר גם הוא היה בערוץ מיוזיק?
לא פשוט רציתי לדעת בכל אופן מקווה שיראו אותו בקרוב (אליאן או סטנלי). מה עם מרקוס מילר גם הוא היה בערוץ מיוזיק?