מיוז ורדיוהד

shalevy

New member
מיוז ורדיוהד

אני חדש בפורום ואין לי מושג אם כבר חרשתם על הנושא אבל בכל זאת רציתי לפתוח לדיון את ההשוואה בין מיוז ורדיוהד. שתיהן להקות גדולות לכל הדעות, אך ישנם כמה הבדלים מהותיים: את רדיוהד אנחנו כבר מכירים פחות או יותר ויודעים למה לצפות מהם(מבחינת איכות), אם כי יאמר לזכותם שהם משנים את עצמם מאלבום לאלבום. לעומתם מיוז לדעתי, עדיין לא התחילו למצות את כשרונם, ונמצאים עדיין לפני הפריצה הגדולה. אוריג´ין אוף סימטרי היה פנטסטי וכמעט בלתי אפשרי להחליט אם הוא היה יותר או פחות טוב מהראשון. אני מודה שאני מכיר את מיוז קצת יותר טוב מרדיוהד ואשמח אם תשתפו אותי בדעה שלכם בנושא. שיהיה לכם יום יפה. יותם

power play

New member
יותר ממיצינו את הנושא

מיוז כבר עשו את הפריצה הגדולה שלהם, תסלח לי באמת. עכשיו נשאר להם להתחיל להמציא את עצמם מחדש באלבומים הבאים. אישית זה מטריד אותי חוסר היצירתיות שאנשים כל הזמן חוזרים על אותם דברים (מה האיש אומר בסוף JUST,וההשוואה עם מיוז). ועוד דבר,אני לא יודע מה לצפות מרדיוהד. אחרי KID A ויורשו,אחרי כל ההפתעות הקטנות שלהם.. אם הם יתפרקו זה יפתיע אותי.

Vul2re

New member
הסיבה

מדוע אנשים חוזרים על דברים שנאמרו ומוצו כבר היא שהם כנראה חדשים - ובמקום לבדוק שרשורים ישנים על אותו נושא הם פותחים אחד חדש. אין לשחטתם - אלא לחנכם!

power play

New member
אבל אני אוהב לשחוט../images/Emo3.gif

ומי רוצה להיות מורה ומחנך בכלל

power play

New member
אני משער שזה קשור לקיציס

אבל אין לי מושג למה בדיוק התכוונת

Superunknown1

New member
!!!

א. מיצינו. ב. אין מה למצות.
לכל אחד את הייחוד שלו, רדיוהד הרבה יותר חלשים, הרבה יותר מוכרבים ושקטים. למיוז יש עוצמה, יש עומק. זה כמו להשוות בין סאונדגארדן ולנירוונה. זה ששתיהן גראנג´ לא אומר ששתיהן נשמעות אותו הדבר (בינינו, soungarden לוקחים ובגדול
) אני מכיר רק שלושה אלבומים של רדיוהד, שלושת הראשונים, ואת אוריג´ין של מיוז. המצב הכלכלי והעובדה שחוץ ממיוז ורדיוהד אני אוהב עוד לפחות 20 להקות לא מאפשרת לי לרכוש עוד אלבומים ולנסות חומר אחר. אני אישית מעדיף את מיוז.

shalevy

New member
כך שיערתי

קודם כל, אני מצטער שאני מעלה נשכחות/ פותח תיבות פנדורה (ובכל זאת, אני מוכרח להזכיר שבהודעתי חשדתי שזה יהיה המצב). אני רק לא מסכים עם האמירה שאין מקום להשוואה, לדעתי ההשוואה מתבקשת, ולראיה העובדה שבכל פורום שבו עברתי של מיוז או של רדיוהד הועלתה ההשוואה. אני לא מסכים איתך שמיוז מיצו את עצמם, אני אישית מקווה שהם ישנו מעט את הסגנון מאוריג´ין אוף סימטרי למשהו קצת יותר רגוע ושקט (כך יהיה יותר פשוט לזהות את האיכויות שלהם). יותם

electricGirl

New member
רדיוהד יותר חלשים???

זה שמיוז עושים יותר רעש חסר תכלית ואוהבים לצעוק לא עושה אותם יותר "חזקים". ונירוונה לוקחים את סאונדגארדן בהליכה. אבל זה כבר עניין של טעם.

מיוז..

אכן הם מנגנים בצורה יותר חזקה והסאונד יותר חזק... וזה ממש לא עושה אותם יותר טובים... (אין מה להשוות אפילו.. ברור שנירוונה...) וברור שרדיוהד....

Superunknown1

New member
דווקא כן,

ןסאןנדגארדן הרבה יותר טובים. נכון, עניין של טעם.

רעש חסר תכלית???

ורדיוהד אף פעם לא עושים (או עשו) קצת רעש ודיסוננטים? ת´ום יורק אף פעם לא צועק?

למעלה