מיוז-רדיוהד

sandman14

New member
מיוז-רדיוהד

הבנתי שהרבה מאוד משווים את Muse לRadiohead חשבתי להתחיל לשמוע את מיוז, רציתי לדעת מה כדאי ואם כדאי? ומה דעתכם גם על ההשוואה?

Latisia

New member
אממ...

מיוז והרדיוהד בגדול באותו סגנון אבל הם שונים כול כך. מיוז הושפעו מרדיוהד אבל זה לא כול כך בולט ומתבטא במוזיקה שלהם, אומנם גם לסולן יש קול יוצא דופן ויש להם טקסטים עמוקים ויפים עם הרבה שנינות. לדעתי כדאי לשמוע אותם, אני אישית מאוד אוהבת אותם. התחלתי לשמוע את הרדיוהד בין היתר כי השוו אותם לרדיוהד- השוואה מטופשת קצת לדעתי. כדאי להתחיל באלבום הראשון שלהם showbiz. cave הוא שיר נהדר. (=

birgerking

New member
אמממ לדעתי אפשר לנסות אבל

אי אפשר להגיע לשיוויון חחח לדעתי מיוז באמת יצאו מרדיוהד אךךך לא כמו שצריך אני חושב שרדיוהד עושים מוזיקה הרבה יותר חזקה יפה ומורכבת .

kittycatbone

New member
לא נכון..

יש להם פה ושם שירים דומים יחסית, אבל יש להם שירים עם הרבה סגנונות. אולי בסה"כ רדיוהד יותר טובים ממיוז, אבל זה כי רדיוהד זה רדיוהד. בכל מקרה, מיוז זאת להקה מעולה. ולדעתי בלי קשר לרדיוהד גם אם יש "קשר" בין שתי הלהקות.

יצחק 77

New member
מיוז רדיוהד

לדעתי מי שאוהב רדיוהד יאהב גם מיוז סגנון המוזיקה שלהם מאד זהה אך גם מאד שונה במידה מסוימת מיוז לגעתי הרבה יותר כבדים (הרבה דיסטורשיין) לדעתי מיוז גם הרבה יותר קלילים ביחס לרדיוהד הייתי ממליץ על השירים newborn sun born

birgerking

New member
דעתי היא ש

זה ממש לא קשור המוזיקה לטעמי שונה מאוד. אפשר למצוא דימיון אבל להגיד שמי שאוהב רדיוהד בדרך כלל יאהב את מיוז זו הכללה גדול יותר מדי . אני מסכים שמיוז חד גוניים כל שיר נשמע כמו הקודם ובאמת רדיו הד להקה הרבה יותר עמוקה . (זאת דעתי לפחות)

Latisia

New member
לא נכון...

לדעתי זה לא נכון. הם ממש לא חד גוניים, שום שיר לא נשמע לי כמו השיר הקודם. בדרך כלל אנשים שלא מכירים את השירים ולא שמעו יותר מפעם אחת או פעמיים אותם יגידו דבר כזה וזה לא מכוון דווקא למיוז אלא לכול להקה. יש להם קטסטים טובים מאוד אבל עדין הם לא מגיעים לרמה של הטקסטים של הרדיוהד (כמובן) כי הם לא הרדיוהד. חוץ מזה, גם לרדיוהד לא כולה שירים שלהם כאלה עמוקים, יש פחות ויש יותר. הם מצליחים יפה מאוד ועושים מוזיקה מעולה בזכות עצמם. מיוז יותר "קלילים" בשירים שלהם מרדיוהד אבל הם יותר מחוספסים במוזיקה שלהם (הם יותר דיסטורשן) ולדעתי יש בשירים שלהם המון עוצמה. הם נגנים מעולים.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ובמה למשל bliss, plug in baby, muscle museum, screenager, uno, unintended (ואני יכולה עוד להמשיך עם הרשימה) דומים הא? חד גוניות בתחת שלי. ואם יש איזה שתי שירים שמזכירים אחד את השני לא אומר שכל השירים של הלהקה הם אותו דבר. זה גם לא שאין איזה שיר או שתיים או שלוש של רדיוהד שדומים קצת...

eorion

New member
שמעי נא לי

אני האזנתי לא מעט לדיסק אורג'ין אוף סימטרי, שהוא הדיסק היחיד שלהם שהיה לי, והתחושה שאני מקבל מלשמוע את כל הדיסק, זה שהוא מספיק לחזור על עצמו מאד.

kittycatbone

New member
לדעתי הוא ממש לא..

ובכלל- אוריג'ין אוף סימטרי זה ממש לא מספיק. באבסולושן יש שירים מדהימים ומעולים עם סגנון מאוד שונה.. ושואוביז פשוט מעולה בלי קשר
לא שאתה חייב לקנות את האלבומים האלה, אבל לדעתי כדאי לך לשמוע עוד שירים מלבד אוריג'ין אוף סימטרי, למרות שהשירים שם גם ממש מעולים ולפי דעתי זה ממש לא חוזר על עצמו... (חוץ מכמה שירים בודדים אבל זה היה הרעיון)

kittycatbone

New member
**sunburn

ואגב, מה שאני גם מאוד אוהבת בלהקה זה שיש הרבה שימוש בפסנתר בצורה יפה ו"קלאסית"... כלומר, לא אקורדים שמנגנים בצורה מסויימת שזה נותן מנגינה, אלא ממש נגינה כזאת יפה.

למעלה