מיוחדת במינה מתחילה פרק חדש בחייה!

VAMPhantom

New member
מיוחדת במינה מתחילה פרק חדש בחייה!../images/Emo124.gif

ישנה בחורה מקסימה, שלאחר שנים ששירתה אותנו בפורום ביעילות ומסירות, פורשת זמנית מחייה האזרחיים ומתחילה בדף חדש! מישהי מיוחדת במינה, לאחר הצלחה רבה בבגרויות ובאומנות, מתחילה לשרת את צבא ההגנה לישראל! שירשור זה מחויב מהמציאות, אחרי שנים של הכרות עם הבחורה הקסומה, מגיע לה שירשור מיוחד ומלא בברכות ואיחולים לבבים! אז, אוריתי, לא יודע אם עוד נהוג לומר, אז לא אומר את מה שהיה נהוג לומר בעבר;) רק אומר: ש... עלי והצליחי גם בשירותך הצבאי!
התגייסי ואל תשכחי להשתחרר ולחזור אלינו, אל החיים האזרחיים (האמתיים!;)

unb®eakable

New member
איך הזמן טס לא זה לא ייאמן

את ממש עוד כמה שעות הופכת לחיילת עם מדים ירוקים, בזמן שיש כאל כאלה שבדיוק משתחררים. אורית אני מאחל לך המון המון בהצלחה בשירות שלך, שתצלחי וקחי בקלות, התקופה הראשונית היא הכי קשה והכי מנתקת אבל מתרגלים. תהני קחי הכל בסבבה ותכווני לך משהו שמעניין אותך. אני אשתדל מדי פעם לתת לך עידכונים שבועיים לגבי כל הסדרות שאת מחמיצה
אז באמת הרבה איחולים
והמון המון בהצלחה. שיהיה רק טוב. סמול

HOT4Umichael

New member
"בזמן שיש כאלה שבדיוק משתחררים..."

אאחממממ אחממממ..... |נתקע לי משו בגרון|
אוריתה..שיהיה לך בהצלחה.. ושיעבור לך מהר כמו שעבר לי!! מחר את בבקום- תמסרי ד"ש לחברים שלי חחחח הם יתנו לך אחלה מדים מבטיחה לך..
ותמסרי להם שאני אפגוש אותם מחרתיים עם טופס טיולים יוצאאאאאאאאאאאאאאאאא
קוללוולוללוללולולוללווווו לי......
יאללה..בהצלחה :)

ziv payne

New member
פשששששש

אורית, המון המון בהצלחה !!
תהני ותקחי בקלות את כל השירות,לבנות זה פשוט בדיחה . את מתגייסת לכלל צהלי לא? רק תעבירי תזמן.. אה ועוד משהו חשוב אל תשכחי... אבל לעולם... גולני שליטה !!!!!!!!!!!
אז... שפשוף נעים !

abigaillovesmj

New member
גיוס קל ושירות מהנה ../images/Emo24.gif

אורית אני מאחלת לך הרבה הרבה הצלחה והנאה בשירות. הוא יכול להיות אחת התקופות הכי טובות בחיים וצריך לדעת איך לנצל את כל ההזדמנויות שהוא מציג. מאחלת שתהני בתפקיד שאליו תשובצי ושתפגשי הרבה אנשים חדשים ושהם יהפכו להיות חברים טובים. כל טוב
אביגיל

אוריתו'ש מדהימה../images/Emo23.gif ../images/Emo15.gif

גיוס קל ושירות הכי איכותי והכי כיפיי שיכול להיות
שנתיים מלאים בצחוקים, חברים חדשים, וחיים קלים D: כמובן שאת שומרת על קשר... אני לא אמורה להגיד את זה
אוהבת אותך
!!! you go girl <:

midnightcat

New member
גיוס נעים וקל, יקירה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תודה על תרומתך לפורום ולקהילת המעריצים, קחי את הבעסה בסבבה, שיהיה לך שירות מהנה ופורה, ושמרי על קשר!

למעלה