יש כרטיס זיכרון. לא טוב. הוא מונע ממך לגנוב עתיקות, אל תגיד את זה כמה פעמים. חראם על המצלמה. חראם על גידי. אוי. אנחנו צילמנו אותו. לא יפה. לפחד?
גידי לא יחזור ממש. שיספר לאלונה אם היא תהיה. הנה איך זה קרה. נפלה לו, מה? אף אחד לא יתקן את זה.
זהו בדיוק, חשבתי על זה. ידעתי את זה. ידעתי. אבל זה נראה מכוער מאוד. השמלה ה...
אני מעדיף חליפה אפורה. וואו, גם בזה היא מוכשרת... אין תפקידים קטנים, יש מעריצים בורים. שוש? ממתי? את לא מבינה, הוא סימן עלייך וי והוא ממשיך לליאנה. לליאנה? לגל? אני מקווה שלליאנה כי גל זה... הוא וגל זה איכככככככככס. בקטע ציני. ציני כזה. זה כשליהי צרודה והיא חייבת לשמור על הקול בשביל מרי לו. היא לקחה סטרואידים תקופה.
לא הבנתי על מה הסדרה בכלל. על נגני כינור? היי, מאיה. חבל. טוב, נגן כינור, נגן שיריך.
שטרודל? מת על המסכים המפוצלים האלה. אל תקשיבי להם, תאיר. אגב, באמת מה עם ציורים של אלונה?
נראה לי שהקשת נדבקה לה ליד. ליאל, אני חייב חמש דקות הפסקה. היא כמובן נגד הפסקות, ראינו מה קרה כשכוכבה לקחה הפסקות.
אני הייתי רוצה לטעום זיתים בני אלף שנה. מה יכול לקרות למצלמה? מה כבר יכול לקרות?
זה נראה חי מדי. איזה מזל שליאל לא אמרה רדי... אבל היא לא יכולה להסתכל לה ישר לעיניים! בחייאת! זה לא ריאלי!
משהו מעניין עליו? אבל הכרטיס זיכרון בסדר? בטח עברה עליו איזו נמלה...
זה בסדר, מותר לך לסבול. ועכשיו הוא יהיה בעניין של מאיה. היא טסה?! זה מקדים את הזמן שהוא ירוץ לרכב... מי מארגן את הטיסה?
לא נראה לי שמאיה תצליח לשכלל את הדמות.
אני אוהב סצנות כאלה. היא גם שמלה מכוערת.
אובססיבית זאת.
בטח עברה עליו איזו נמלה.
הוא לא יכול לכתוב, מה? סליחה סליחה. אגב, לא הנעמי הראשונה שחיפשה עתיקות.
כן, אבל לא בשבילך, גנב עתיקות.
יופי למאיה. יופי. יופי לאלונה. נראה לי שאלונה שיקרה קצת.
ילד של אבא, מה עובר לך בלב? סליחה, זה התאים. מברשת שיניים. מברשת שיניים זה הסימן. דעו לכם.
שיר נעלמת לנו. אל תשימי לב, חטפו אותה לחו"ל. אקסית מייעצת לאקס. תומר יתחיל איתך. בר כזאת מוכשרת. אה, אתה אוהב אותה? אה, הבנתי אותך. בסדר, אז הוא יעבור לבחורה אחרת ממיוחדת.
היא כבר פה. עוד פעם הוא?! תגידו, מי הוא באמת?! ולמה הוא השחקן שמופיע בכל הסדרות?! מי זה?! אני שואל באמת, אין לכם שם לתת לי?! שאני אדע!
שינו לו משהו? שינו לו משהו. לא, הוא אורז. אה.
זה מזכיר לי במשחק החיים כשאפי הסתובב לבד.