מיוחדת- פרק 27- החבר הכי שווה בעולם

YossihNew

Well-known member
|מאוהב|

אז לאן מאור יברח?

מה ירין ואיתמר יעשו עם המידע החדש?

והכי חשוב...

האם מיכו יצליח לתפוס את שיר לפני שהיא טסה או ששוב פעם יהיה פה סיום של כוכב הצפון?!

ולמה אני חושב שרפאל הוא זה שחטף אותה לחו"ל?!

YossihNew

Well-known member
תגיד מאור, אם בן אדם מסתובב ברחובות, אז הוא לא אמור לחזור למקום שהיה בו? מה זה הדבר הזה? היי, אתם נראים לי אנשים של ספין. מאוד אפי במשחק החיים.

אני חושב שהממצאים מראים באופן ודאי. שהם באו מהמילקשייק של בועז ויואל, רק לפני המון שנים. בואו, מי עוד מזמין כל כך הרבה תמרים? זיתים זה טוב. אולי זה מה שיפתור את העניין... לי יש כוכב אחד אני חושב. כן, היא צריכה. נעמי צריכה.

איזה ערמומי הוא נראה. לא, היקום לא מת עליך. אל תעשה את זה, איתמר... אתה הרי יודע מה זה חברות מאינטרס, אחיך השני עשה את זה. וכמה הם חברים טובים, כולה מתו ביחד בבלקספייס. העניין עם הטעינה מסובך קצת...

אבל מי זה הבחור הזה ברקע?! מי אתה?! עובד הפקה או משהו שהוא מופיע בכל הסדרות?! נו, חבר'ה, תעשו לי טובה, תגידו לי מי הוא באמת, אני רוצה לדעת מי בכל הסדרות! כן, הוא... זה... כמה זמן? טוב, אנחנו נשיר לו ילד של אבא כשהוא יחזור, מוקי. הכל בסדר.

אני בהלם. לא, לא שהיא לא הודיעה כלום. שהיא מזגה לו מים. הלו? ישראל מתייבשת?! לא רק לך, כן. אם אפשר לקרוא לזה ככה. לא הם לא קבעו. וזה נורא שלא קובעים. אה, גם משם הוא הלך?

היא טסה, היא טסה. אתה מבין שהיא חייבת להצליח בחו"ל?! את לא מבינה שהיא סיננה אותו?! אבל השיער שלכן דומה. אבל היא לא יכולה כל פעם שקצת קשה לברוח לחו"ל. מה זאת אומרת למה? למען זה שהוא ירוץ אחרי המכונית כנהוג... את צריכה לשבור לו את הלב! אהבה זה דבר מסוכן! היא קושרת אותך, היא לא נותנת לך לעוף! את לא אישה של גבר אחד, של אהבה אחת! את נולדת כדי שכל העולם יאהב אותך! ליסן טו ריקרדו, בייבי, ליסן טו מי! מה? מה עושה פה הטקסט של מרי לו?

מסכן מאור.

מאיו, תגידי... מה עם יויו? לאן הוא נעלם, הבחור? בכלא? חטף את יולי לאי בודד? מה הולך? סתם התעלמו ממנו. כולם מתעלמים מאבא של מאור, זה לא נראה לך חשוב?! חבל שהאידיליה לא תימשך הרבה. אתם יודעים איך זה. טוב, מי עושה סדרות על אחיות של אוטיסטיות... (אני רומז למיכל שמצאה נישה) את לא מכירה ערימות של דפים, מאיה. את לא מכירה. אני היום הוצאתי מלא ספרים מהמלאי.

אבל תעקוף מהאמצע!

מה הבעיה עם זיתים, עוקבת? מה הבעיה?

מוזר אבל הגיוני. כן, אני מבין אותך. כן, יאמי. בא לי לאכול הזיתים האלה. ספינה טרופה שטופת גלים?! אבל תזכיר לי, נעמי יפה? נכון? ואל תגיד נ-ע-מי. רק כשאוהבים מישהי אומרים נ-ע-מי. לא, היא לא באמת משחקת בסדרה. קופצים למים? כן. אני מתגעגע אליה בגלל שהיא במאית. לא שחקנית. הוא עסוק קצת, ינאי. שמעתי הוא חולה, מקבל מלא חזיונות... נפלה לו מלאכית מהתקרה... עזוב. לא מעניין. וככה אנחנו נזרקים לעלילה עם תומר. מעניין.

כן, היה ברור ש...

למה אנחנו עושים עם אלונה מבחן סוכנים? בסדר, גם מאיה לא טובה בלעשות את עצמה. אהבה מעבר ל... כן, זה באמת שם קצת דבילי. אהבה בשוליים... מאיה, מאיה. תקשיבי. לא ככה עושים את זה. תני לי. היי! דין גרבר! איזה כיף לראות אותך! בוא נצטלם. וואו! כל כך התגעגעתי לראות אותך בטלוויזיה מאז כדברא. וגם בבלקספייס היית נהדר! ככה עושים את זה. קטע מאוד מצחיק. כן. מזל. אלונה מתבגרת. לא ככה, אלונה. לא ככה. קצת מטורפת.

בחייאת, מאור, קצת הגזמת... אתה לא חושב? אגב, לי קשה עם שינויי שחקנים. כמו איזו אחת... כדורסלנית... שעזבה... ואני אוהב אותה... אבל מספיק עם זה. ביחד זה שלם.

אני עדיין חושב שהיה צריך לקרוא לאבא שלה עופר.

כן, אני מכיר את זה. למאור לא הייתה בדיחה כזאת כבר? מאור, אתה צפית בסרטון של דרור קרן ודניאל סבג. יש לי גם! למה הטרנסג'נדר לא הגיע לפגישה? כי הוא לא זכר! אוקיי, בדיחה אחרת. אתם יודעים את מי ממנים לראש השב"כ? את נו"ן, סופית! רגע, מאור, אם אתה מכניס אותה, אז כמו שצריך. מה זה? mmmmmmMmmmmm? מה זה? M חורגת!

תקשיבי טוב, שיר, אף אחד לא יבוא לקחת אותך מהמועדון חשפנות, את מבינה מה אמרתי לך?! ולא גרושקה, הבחור עסוק! וזה לא פייר שרצים ככה! זה נגד החוקים! באמת, מבחינת ריצות זה ממש לא יפה. טוב, לפחות היא תחזור ונוכל לראות מה היה קורה עם שון ומאיה. נכון? ואני לא אוהב שליהי נעלמת לנו.

אגב, שמתם לב שהחנפנות שמאיה דיברה עליה, זה טכנית מה שאיתמר אמור לעשות? נומי, לא נ-ע-מי! רק כשאוהבים מישהי אומרים לה נ-ע-מי! כמה? כמה? נשב נדבר. לא, תום אמסלם הבין אותי... הם לא יכולים לשבור את המצלמה שוב. נכון? יופי, גידי. הוא לא מתכוון להטביע אותו כמו אז, נכון? לא טוב.

את השיר אני אקדיש לשיר. לא השיר שלנו שנעלמה, שיר שטסה.

למעלה