מצלם יותר מדי דברים. גידי סוג של משקר לאיתמר. נכון, זה לא מקום. תגיד מאור, אם ראית מישהו בלילה, אז זאת ראיית לילה? מה זה הדבר הזה?
את עשית משהו לא בסדר. ברחת לפני שהצטלמנו. מעניין אם זה מושפע ממה שבאמת קרה על הסט. אתה תנשום כמה שפחות. בעצם אני צריך אותך לפאנבויז. ליאל, אני חייב חמש דקות הפסקה.
תגיד מאור, אם צב בורח מהבית, הוא נהיה הומלס? מה זה הדבר הזה? סליחה, הוא לא פה. תכף, תכף, היא רוצה להיות מטורפת, מקסימה, יפה ומושלמת. אלונה, מה את משוויצה... גם אני יודע... הנה... יפתח סמוכה- בנם של ששי סמוכה ואביגיל אריאלי, היה בבאר, היה במה שבע, היה במלון של פיני ועצבן כבר שם. חבל שההורים שלו לא באו לפרמיירה.
נכון, לא אגודל מורם. זה מבלבל. נראה לי הוא עומד לעשות את כל היד ממש בקרוב. ממש בקרוב.
כן, זה נורא. אל תדאג, נעזור לך עם שיר. אני מחכה לסצנה 610. אבל אני מחכה ללהק את שניכם לפאנבויז. מאיה, זה לא עובד ככה. לא ככה מתחנפים לאנשים. אני יודע. נכון, רועי? אנחנו יודעים. כן, זה היה מצחיק. פוגעני אבל מצחיק.
חולצה מטיילת בוואדי. הוגו אמר את זה מזמן. אפשר לדבר עם גידי. בעיקר עם גידי. הוא מקשיב נהדר.
היי אהובה, מה קורה, מה הולך? בר כל כך טובה בחנפנות. איך אני אוהב אותה. מה קורה? מה הולך? אה, זה קטע ידוע שיש אנשי קייטרינג בשם דודי? תלמדו שצריך לזכור את שמות השחקנים. אני עבדתי קשה לפני הפרמיירה של מיוחדת. ליתר דיוק לזכור את האנונימיים.
אה... חסה... תודה? באמת? אני זכרתי טקסטים של אחרים. רק אומר. באסה של חס"ה.
כן, כן, הבנתי. שמע, סע אליה, ואם היא לא רוצה לחזור תנסה לחפש אותה במועדון החשפנות. היא תחזור בסוף. למרות שהיא אמרה שיש לה חבר... או אולי נמר? נמר?
לא צריך לעצור כל פעם ולהגיד את זה. זה כמו שאני אגיד כל פעם שבר מושלמת ומטורפת. לא צריך. מה כחכוח? זה שטויות. זה לא כמו ההיסוסים של נועה אסטנג'לוב בעונה הקודמת. זה מעמיק דמות! ציפיתי לסצנה.
המורה לאופנה היה אומר שאם אתה רוצה משהו, תיסע ותשיג אותו. מיכו, מה אתה רוצה? מה, הוא גם נוגע בשיער? לא, לא, הכרית, מיכו. איזה דביל.
כן, כן, רענון. ברור. כריש, אה? מסכן גידי.
לא, הוא לא התקדם... היא בצ'כית, בצ'כית.
סדרה על מנצחים? באמת? אבל מאיה, תסיימי להתחנף מהר. מהר. אני לא יכול להתחנף אליה, אין לי מושג מי זאת חוץ מזה שהיא יוצאת עם מישהו מוכר? חלוקי נחל. סדרה מוזרה. כשאני המצאתי שמות לסדרות בפאנבויז הייתי יותר נחמד. זוכרים? איפה זה. הבנות. אחורה. נסו להבין... לא היה רוצח? מאיה יוצאת ממש עלובה בפרקים האחרונים. ברמת עליבות. מי זה איציק מהתאורה?
שיר, שיר. היא עם שיער מוזר. אתה לא מדבר פרגית, הבנתי.
מי זה? מה זה? עזבי, מאיה, יש לי סוכנת בשבילך. אבל זה דורש החתמה על פאנבויז. לא ינאי, ינאי עסוק, הוא חולה ונפלה עליו מלאכית. מאוד סטיבן ספילברגי. סצנה עצובה. חמש סצנות, מה? סצנה מאוד עצובה.