תדעו שליאל מתנהגת כמו לגנ"בית. אני מציע לקחת נוירוטיפיקלית שתשחק את תאיר. מי ישים לב... בואי לוני, הולכים. בואי גלי. בורחים. מאיתנו.
אוי, הזיכרונות. מה עשית עם הכלים? זה נראה שהוא מנסה להרוג אותו. אבל לא באמת.
הוא סתם משקר. סתם משקר. הוא צ'קלפן. הנה, עילי מבין. נכון? אבל אתה יודע, לשקר ככה זה קצת מוגזם. לא? זה מחשיד. מאוד.
תגיד מאור, אם יש פרפרים בבטן, לפני כן יש זחלים בבטן? מה זה הדבר הזה? רומנטי, אבל אני מזכיר שליאון עשה את זה קודם. נכון? נכון? אני מנסה להדחיק אבל נכון?!
בטח, הוא נבלה, תשאלו את שיר, טפי, אני מכיר אותו. חוץ מגידי, כמובן. שאתה חסר לו. מעניין אם בר ותום פשוט ישבו יום שלם וצילמו סצנות על ספסל.
יופי, זה מאורגן. אבל את תצליחי בהבעות הפנים. נכון, מאיה? כן, התגובה של רננה רז בול.
תגיד מאור, ארון הומו, הוא יוצא מתוך עצמו? טוב נו, שיחה קצת שונה.
ותזכרו בנות, השמש עליכן. לא מאחוריכן. דפקו את מאיה. כן, זה מאוד מעליב. טנדר ציוד?! מאוד מעליב. אני מקווה שזה לא מתנהל ככה במציאות. כאילו, אחיות... אותו סט... אני לא הייתי רוצה שינטשו את קווין רובין וקים תיסע בלעדיו. אוקיי, את קווין אולי. זה בסדר, אני מאוד אוהב שחקני משנה, מאיה. אני מצטלם איתם כל הזמן.
היי, עוקבת אובססיבית שלי. כן, היא ונעה צפו לי בסטוריז השבוע. בחורות טובות. אוקיי, הבנתי. גלאי בולומטרי. קרטיב אננס. ציוד טיפוס. יאללה! אגב, ברור שזה משהו בזיתים, כן? טוב, אם אתה נהג מונית לא יכולת לעזור לאלונה? חבל.
רגע, כמה זמן חיכו לה? בר כל כך מצחיקה. היי אהובה. כן. את נשמעת כמו אלינור כוכבת רשת רק יותר גרועה. מיכו. שלום לך. בסדר, גז ברקס, גז ברקס. בחור יסודי. אה, לא. בחור שמחכה לה בשדה התעופה זה לא היה. היה רק הפוך. אבל לא עושים לך, מאיה. את ניצבת. שזה בסדר, אני מצטלם עם ניצבים. נכון? נכון?
אז צלילה ולא טיפוס הרים. בסדר.
אני חושב שנעמי אובססיבית לירין פתאום. זה משהו בזיתים, נשבע לכם. ביי, נעמי. ביי, לילי. תטבע, ירין.
אהובה, די לדבר ככה. ויש לך חצ'קון. ובנוסף היא תהיה האסף של העונה, כן? אוקיי, יש לי אחלה רעיון. איפה הנוסחאות שהיו לאלינור... לא, לא, הן עבדו לגמרי, נשבע. אבל אל תקני בכסף את הציור. את יודעת? לא, אסור לנו להתרבות. פעם בכמה זמן משחררים אותנו להצטלם עם שחקנים. זה מתקזז כי גם את ואלרי משחררים לפעמים. היא ציירה לה את ה... כן.
מיכו, אתה ממהר. בחור ממהר.
לא, היא ביטית! וואו, איך מתעללים בה הפרק. זה עצוב. מי אתה? נראה לי סתם שכחו אותו. הוופלים טריים בכלל?
איזה הביתה, היא בדרך לקולנוע של גרושקה. גם שיר ומיכו עוברים דברים כמו אלונה ומאור.
הציור עם החצ'קון. את יודעת מה, גלי? זאת בכלל עקיצה של דבורה! הציור עם החצ'קון. את יודעת מה, גלי? זאת בכלל עקיצה של דבורה! את לא אהובה שלה.
אלא אם היא חזרה עם חבר מחו"ל. זה קורה המון. היא חזרה עם חבר מחו"ל. אני לא מאמין. אני נשבע שכתבתי לפני. נשבע. אבל בסוף נגלה שזה לא חבר שלה אלא בן דוד כזה. אני נשבע לכם, יכול להיות שאני צריך הפסקה מסדרות, אני כבר מבין הכל.