מיוחדת- פרק 30- להמשיך למרות הקנאה

YossihNew

Well-known member
|מרובע||בלונד|:-[

אז איך מאיה תגיב ליחסים בין גלי ואלונה ומה תומר קשור?

איזו הזדמנות באה למיכו?

איך שיר תגיב?

והאם מאור ואלונה יצליחו לשקם את היחסים?

YossihNew

Well-known member
אלונה? שכחה? טקסט? סליחה. מאיה מסכנה.

לא הבנתי את העלילה של הסדרה בדיוק. סדרה על נגני כינור? זה מוזר. קאט. מחאת כפיים נהדר, מאיה. לא, יש אומנות מחיאת כפיים. האמת שמאיה מאוד מקצועית. כן, אני מבין את הבעיה. לגמרי.

היי, עוקבת אובססיבית. כן, היא מסתכלת לי בכל הסטוריז. נעה לעומתה מסתכלת בחלק. מעניין אם הם יגמרו ביחד ובעונה השלישית נפתור את המצב. אני אומר לכם, זה משהו בזיתים.

ראיון זה נחמד. בידור הלילה. מוכר לי. זה יותר טוב ממך שערקת לחו"ל וחזרת עם בן זוג חדש. למרות שזה היה צפוי. נכון?

מדוזה זה לא ממצא. מצטער. לא ממצא. המון חרסים. ו... מה זה? לא הבנתי מה ירין עשה. סובב את המצלמה הבנתי, אבל למה? כדי שלא יראו אותו גונב? אוקיי. זה היהלום, כן? כן כן, הסימן הזה. לא אגודל מורם.

לא נראה לי שיש לכם מים חמים. חבר'ה, יש לי הצעה בשבילכם לסדרה אחרת. אני רק צריך לגייס עוד כמה חבר'ה. לגו זה קשה. האמת שאני שונא אותו. יחסית. אני מתגעגע לסופיה אגב. אה, הוא יביא אותה לאזור האסור, מה שנקרא.

הופה. סליחה. טריק עם בועות, עוקבת אובססיבית? גם אני בטוח שהוא רודף עתיקות. תוכנית זה תלאתה. לא מתמקדים מספיק בנעמי.

לא הבנתי גם את אביב. בכלל לא.

ואת הסדרה הזאת בכלל לא הבנתי! כן, היא עשתה סדרה. לא סרט. זה שונה לגמרי. גלי בטח תתעלק עליה. היא רוצה את הפרסום.

לילי לא נחמדה כל כך. והיא הזדקנה המון מאז שכונה.

נכון, זה מאוד חשוב לצפות בשביל להבין את העונה הבאה. והעונה הקודמת. ובכלל את הסדרה. עם הצ'לו. מה זה קשור? אני הייתי רוצה לראות סרטון של מיכו ושיר רבים. למה אתם לא עושים עוד סרטונים? כן, מי יראה סדרה על כנרים?

כולנו מחכים לרגע הזה. אה, לרגע שהיא לא זוכה? אני חושב שנועה אסטנג'לוב יכלה לעשות את זה בצורה יותר טובה. אלונה וגל זוכות בפרסים במקומה והיא צריכה להסתפק רק בפרוגי. אגב, גם אופק עשה משהו דומה כשהשני זכה בפרס על עלומים. אבל אמרנו לפרגן, אלונה. אפשר גם להפוך את זה לסדרה על שתי אחיות.

מי אלו? אלו לא האוטיסטים שלנו. מי אתם? הוא לא דיסקרטי ממש.

אגב, על מה מהמרים שישתילו את הז'קט אצל עילי? אני מכיר את זה מסדרה אחרת על ים.

טעות, טועים ,טעינו. המצלמה!

מחר מחצית, זה אמור להיות מה זה חשוב. אין סאונד?

בטהובן, כולה בטהובן. 2206 זה סצנה 22 בפרק 6.

כן, שיר. כן. בדיוק.

כן, ככה זה במציאות, אגב. הן בסטיז שהיו שותפות. פרח בר וליהי מיירה. דביל המיכו הזה, אני מכיר אותו! סליחה. מאיה, עופי מהפריים! סליחה. יש וייבז של סקיי.

עוד פעם הוא בא לקחת אותו? ביי מאור. לא הבנתי את אביב. בכלל. ביץ' אוטיסטית?

מאיה יכולה לראיין יפה. אוי, כן. מישהי. מישהי. נכון. עצוב. לא חברה שלה, גלי.​

למעלה