תגיד מאור, אם דג עם פסים לא רוצה לעשות כלום אז הוא לא שם פס? מה זה הדבר הזה? קונסרבטוריון או קונסרבטוריום? איזה מזל יש לכם שיש לכם ווייז... אני בלבנון.
אתם יודעים שרק עכשיו גיליתי שחברה של ליהי זאת בעצם אחות של יפתח? אז הם גיסים. מה איתך, שיר? קשה בלעדייך, שיר. לא מעניין אותי פראג, מדברים שם פרגית. אבל מתי חוזרים עם מרי לו, שיר? מיכאל? מי זה מיכאל? אה, מיכו. כן. כבר שכחתי שקוראים לו ככה... אז שכן, לא בן דוד. אוקיי, בסדר, זה הלך מהר יחסית. היא לא בעניין, אגב. היא מאוד מאוד לסבית. הוא כן בעניין.
עוד פעם את?! אגב, אתם זוכרים את ההוא? שתכנן את הארון ואת השיפוץ בבית של מאור? אני נשבע לכם- האיש הופיע אתמול בספין כמוכר מכולת. מי הוא?! מי הוא, אני באמת רוצה לדעת?! סליחה, מאור, הייתי עסוק.
אני מבין שסצנה 610 לא תהיה עם פרחים. היי, היי, מאור, מה זה?! ככה לא מדברים לשחקנית. שברחה לי. ולא הצטלמה איתי.
אני אדבר עלייך, מאיה. אני אדבר. כי יולי לא פה, אז אני אדבר עלייך. מי הביא אותה לפה? המונית, לא? חשבתי שמאיה תהיה יותר כועסת, היא תכל'ס מאוד עצובה. הביתה הביתה? אלונה, לא להעתיק. לא להעתיק. ראית סדרה והעתקת, לא יפה, זה החבר של יולי בכלל. הבחור הזה לא מבין סיטואציות.
אלונה, די להעתיק. זה לא בסדר. נכון, נכון שאבא שלו זה גם אבא של בר, אבל רק בקופיקו. אלונה גם מקנאה באוטיסט הקודם שסחף את המדינה.
זה לא שטויות.
באמת לאן עילי נעלם? לא כל המדינה. אני בטוח שיש כמה חירשים שלא שמעו.
אלמנטרי, לא? פרגום. המטורפת. שכחת המטורפת. כזאת טובה. כן, המון לא מקשרים. כמו שאני לא קישרתי בינו ובין אבא שלו, למרות שיש להם אותו שם משפחה ואותו פרצוף. בנוגע לאמא זה יותר מוזר. בכל אופן, די עם כל השחיינים, נמאס לנו משחיינים. אה, אז אחי יצטרף אליכם. אולי תעשו סדרה על זה. ברור. הוואן של הניצבים. משאית ציוד.
זהו, עוקבת אובססיבית שלי, באמת רציתי לדעת לאן עילי נעלם כל כך הרבה זמן. לא עכשיו, היא באמצע. הו! ירין! חיים ארוכים. לא? לא? אולי זה בזיתים. כן, תעזור לה. מאיה צריכה להשגיח על החברים שלה. תמונות?
אתם לא חושבים שאתם קצת רגועים מדי יחסית לזה שהעולם מתפרק פה? איזו סדרה?
טופו? טופו?! רק על זה פוסלים, זה טפו! שחקנית שהוא אוהב. איזה פתטי. תכף הוא גם יחבק אותה.
מה, בנות, מי הקליטה משחק כדורגל על הזיכרונות של מי? איזו הסעה, מאיה? קו 5 יש כל חמש דקות...
תירגע ותעשה... סליחה. כל הלילה, מה? כל הלילה... סתם, אני רק מזכיר מה קרה בפעם האחרונה שעילי היה עם מישהי כל הלילה. בעונה הקודמת. את צריכה לכסנית לגרון, לילי? כוס מים, כן. תשמעו, היחסים ביניהם לא מתקדמים. אולי הם יגמרו בסוף ביחד? כן, אה... היא אובססיבית. אני חושב.
עזוב את העתיקות כבר. זה כזה מוזר שפה דין ותום חיים במקום בלקספייס.
אבל זה הסולו שלה!!!!!!!!!! זה נשמע כמו כוכב הצפון. בערך. שמע, זה היה מזעזע. מאוד. מאוד. זה בגלל תומר. נו, ברור. ברור, תתבייש לך.
אתם רגועים מדי. מה כמעט?! מנגו זה עמבה. אתם רגועים מדי. רגועים מדי. בסדר, בטוחים בטוחים, יאללה. הו. הנה לא רגוע. אתם יודעים, זה מזכיר לי את עידו ונועה. נכון? לא?
טוב, הצילומים של שיר באמת גרועים...