אבל אני מקווה שהוא עומד במקום הנכון. ולא הרס כלום. בדיוק, ליאל הלא מבאסת כל כך. אחות של תאיר ושל אלונה. במאית לא אמורה לקרוא להן בשמות של הדמויות? אה, כן, ככה. אבל היא באמת כועסת וזה יותר ריאלי. רגע יפה של אחיות לא מוכר. אבריבדי רדי...
יופי, הנה, גונבים עתיקות כמו שאתה ממש אוהב. נכון? אתה אוהב.
האמת שהיא אפילו לא התנצלה. אל תדאגי, אני אעשה קלוז אפ על הפרצוף שלך. תדעי שאני מאוד אוהב ניצבים.
לא, מר עילי, הכול ממש לא טוב. אני באמת חושב שהם לא ישרדו את העונה...
הנחת? הנחת.
אבל עילי ישים לב. לא? הנה. יופי, שמתם לב. אגב, רק לאחרונה שמתי לב שנעמי ומיה (מספיידרז) על אותו תקן דמות.
זה באמת מטומטם שלא מסיעים אותן יחד.
אוקיי. ו...? אני לא מכיר אתכם. כלומר, לא ממש. עגלת סופר? ממי? אולי ליאל יודעת. ברור שכן. היא לא טובה כצלמת. שתתמקד יותר בלשיר. קוראים לך שיר, לא צלמת.
אבל למה זה חייב להיות במונית? יש נהג ברקע... אלינור כעסה על מישהו שהביא לה פרחים. כן, תופתע לגלות, מעריצים מוגבלים זה משהו זכיר. אולי היא תעקוב אחריך אפילו. אולי. אולי. גם לי לא נעים מהנהג, אלונה.
טיפש, טיפש. אח שלילילי? מה זה? איזה טמבל. נעמי מבינה. נכון?
גז ברקס, אתה יודע. אתה גם על אופנוע? אתה יודע שזה מאוד מסוכן, כן? מדריך שחייה אחד אמר לי שנייה לפני שהוא רכב בעצמו על אחד, צבוע שכמותו. כן, חיבוק על אופנוע זה רומנטי.
גרמת לפרידה ביניהם, מאור? הפרדת ביניהם? אהההה. הפסקה. אני מבין. אז מותר לך לבגוד.
כנראה אופנוע. מה יש לך, תומר? למה התנועות המוזרות? ליאל לא תלהק אותך. מתקרבים אלה. אה, הדילמה במלואה.
ריב קשה. קשה. הוא לא על האופנוע עדיין?
איזה מזל שאתה אוהב עתיקות.
קצת בכיתי. לא אשקר.
שוב הם... לכו תדעו, כולנו יודעים שאנשים על כיסא גלגלים יכולים לקום בקלות רבה ביותר. גם דין יודע.
זאת עלילה שעובדת כי היא נוגעת למאיה בדמות. זה הקטע של הדמות בעצם. משהו לא בסדר בסוכנויות האלה. אני יודע. אני אעשה שואוריל. אני אתמקד בפרצוף של מאיה ומישהו יקנה את זה. אין לך שעון, אתה סתם אומר.
מה אתה מתכנן... נעמי חכמה.