כולנו יודעים מה הראיונות האלה עושים לכוכבות. אגב, היה צריך להתמקד הרבה יותר בעניינים עם גלי.
יש לך חברה חדשה ואובססיבית. שמחייכת לטבעות. באופן מוזר. לא טבעת כדברית, אגב. אתם מבינים, זאת בטח ספינה שטבעה בגלל סופה. מעל מפרש.
די נו, את יודעת שביחד זה שלם. לא, מדבר זה לא הסדרה הזאת. אגב, אמא של מאור נשמעת דומה ללילי (אבל לא). מצד שני זה ברור שזאת הקבלה לאבא של אלונה שגם חי על הקו.
כן, זאת תהיה הצגה משעממת שלא תהפוך לסדרה. לא, בלי בעיות זה לא מעניין. מיוחדת? היא? יש לה הבעות פנים יפות. ובר תהיה במאית כזאת בול. אבל תהיה קודם עוזרת של עומר גולדמן. עילי, באמת, הודעה קולית זאת הודעה של עצלנים.
הפתעה, עוקבת אובססיבית שלי? ושל רועי, מסתבר? באהבה. בהמון אהבה. כן, נעמי ממש חמודה במחצית השנייה. מאוד.
קלסר, לא מחברת. מסכנה אלונה. היא תיפגע. עוד שלושה פרקים בול, הרי שלושה רבעים. האוטיסטים האלה שמתרגשים מול שחקנים זה משהו.
היא לא שאלה אותם לגבי המצלמה ההיא. איתמר בסוף יבקר את ירדן במקום שאליו הוא נעלם.
אבל תגידו באמת, מה העלילה בסדרה הזאת? היא הרי לא מלמדת אותה לנגן בכינור, זה פלייבק. אה, בעיות בסאונד. מהשיער שלך, זה עשה בעיה.
ברור, היא לא חשדניסטית. אגב, עומר ודין באמת דומים. נו, אמרתי, הז'קט, הם יפלילו את עילי. אני מכיר עלילות.
אה, היא סידרה לו מסכה. זה רומנטי. למאיה אין מזל בקטעים האלה. בואו ניזכר בפעם הקודמת שהיא תפסה את חבר שלה על חם עם... אוקיי, אבל אז היא הייתה באמת יפה, מי מאשים את ירדן בזה? האמת שגם בת דודה שלה יפה. מה? בחברה טובה של בר התאהבתי כי היא הייתה בת דודה של...
אאוץ'. לא יפה. לא יפה. מצולם טוב, אה? כן, היא אישה של מילים וקול. אה, היא ראתה. זה לא היה ברור. לא יודע, מה אני, גרושקה? גרושקה מסביר על צילומים. הוא הצלם פה.
כי כל חבורה צריכה גאון מחשבים. ברור, ידעתי. אמרתי לכם שהסווטשירט יבוא לידי ביטוי. האמת שהוא נראה קצת כמו עילי, למיכל יש טייפ כזה בגיבורים. הם גם נרצחים בבלקספייס יחד. לא, מגזימים זה הכותבת של הסדרה השנייה. שוב דארקנט. אין לך בלקספייס? זאת הרשת הזאת.
מה לי יש לעשות עם מפורסמים? לא יודע. זורם. שונאים קניות אם זה לא ממוקד. אה, אבא עוד בתמונה? המצלמה זזה קצת.
אני מעדיף את צליל מהמפקדת וגם אתה! אל תשקר! לא משנה, לא משנה. פאסון. לא, הם תפוסים. חזק. גם אלונה לא מאמינה.
אחלה סווטשירט, עילי. אחלה. באמת. זה כולה היה מגע במסכה. בר כזאת עצובה בסצנה. מיכו הוא שיר? לא ידעתי. זה מסביר משהו. היא תמיד רצתה לשחק. אתם יודעים שתמיד זה קורה על ספסלים, כן? למה השיחות האלה על ספסל? גם דקל וקירקי! על ספסל! ובהפסקה אסור לבגוד. רגע, אולי מאיה תעיד משהו על עילי ותעיד שהוא לא לבש את זה?