אוטיסט שמצייר... משהו מוכר לי בזה. מעניין מאיפה מיכל קיבלה את הרעיון. מעניין. לא, גברת פושעת מסוכנת, מאיה לא יכולה לבוא. שמישהי תתנצל כבר, נו!
היי לעוקבת האובססיבית שלי שמסתכלת על הסטוריז שלי יחד עם נעה ריינהולד! בזכותה, בזכותה. כן, ראו אותו. האמת שגם אני ראיתי אותך. מזמן. וידעתי שאתה לא באמת נכה. זה לא מבאס אותך, עוקבת אובססיבית שלי. את שמחה. את שמחה, נכון? מה היה? אה. בסדר.
כן, הספה. הם תכף מקבלים קילה.
תרשמו ילדה יפה. מה? לא, פשוט יכולים להגיע כל מיני... ארחי פרחי מהמשרד לאיכות הסביבה לרחרח. ירין, נו, די להרוס. תגידו, אגב, מה יש למיכל עם יהלומים?
אבל הוא לא יודע לצלול, לא? ככה אמרנו, סגרנו. מעצבן הירין הזה. כן, עוקבת אובססיבית שלי? בואו נצלול.
בר כן התעסקה קצת בתיאטרון. היא החליפה את נטע בהצגה שנטע כתבה. חלווה בוכרית? באמת איכס מגעיל. כלומר, זה בוכרי ואני לא... זה בו-חרא. למה אתם מדברים על חלווה מבוכרה? על מה ההצגה בכלל? על מה הסדרה על הצ'לו? על מה מדברים?! אה, אלו שחקנים שלא ידעתי איך קוראים להם. יש אומרים שהיא טובה. אה, את בוכרית. עשו על זה כבר סדרה.
תגיד, אבא של מאור, אם השמפו לא נמצא, אז הוא שם-לא-פה? מה זה הדבר הזה? ועוד חידה- עם שתי יונים מאוהבות באותה ציפור, הן עושות תור-תור? הוא לא בפאניקה. הם החליפו מבטים.
מה קורה, גבר? אז מה? נאיה בינשטוק, מה? אולי אתה יודע מי רצחה אתכם? אולי טביעות האצבע יעשו משהו.
מעניין איך יהיה במסיבה. שלום, מאור. אתה מוזמן. מאור, אם בחדר אורחים מתארחים, אז בח... כבר סיפרתי את הבדיחה על חדר המיטות? כן. אז לך ותצטלם עם אנשים. וככה זה נאמר. ליד המון שופינג. כשהוא בטלפון.
זה בסדר, מחר הנכים יקומו מהכיסא. הנה, איתמר יודע. גם עילי יודע אבל זה עניין אחר.
נדיה הבוכרית? אבל מאיה, תפסו את זה. עידית טפרסון ועידן שקרוקה כל אחד כתב הצגה. לא יעבוד. אבל סדרה על מעריץ שפוגש שחקנית! זה סיפור! כן, אולי יש שחקנית רגילה שתשחק אוטיסטית. עילי לא שחקן, כן. בכלל לא שחקן מדהים ונהדר שכיכב קצת ברשת 13. לא, אתה לא צוחק.
אוי, אטמים. אני שונא את זה. אני כל הזמן אומר להם להשתיק, אבל מקשיבים לי? לא? אה, זה של עילי. בחייאת. זה די השתבש. מאוד.
טוסט זה רציני. מי? לך ולמי? ירדן? אני לא מכיר שום ירדן. אה, באילת. מה הוא עושה שם? מדגמן? הוא לא ברמת גן? ומה עם אימא של ירדן? והאבא? המדריך שחייה שהוא גם רוצה לשחק טניס ולא אוהב אופנועים למרות שיש לו אחד? ידעתם שלירדן יש הורים?
אה, זה מה שהוא עשה.
באמת התגעגעתי לשיר ומיכו. זה חסר תקווה, שיר. חסר תקווה. זאת רק מסיבה. מי שבא לא בא. רק תיזהרו שלא יגידו לכם שאבא של גרושקה מת. אני מסכים.
טורניר במה, לא הבנתי מה הוא עושה... אבל איפה ה"אח שלי, אח שלי, אח שלי".
אצה? טוב, את אצה. אצה אובססיבית. למה הוא הסתכל שם על ה... לא הבנתי, זה כדי להחשיד?
הכריש. לא הבנתי למה התוכנה?