המאמן רמי: שיחקתם כמו נקבות. כמו מה הם שיחקו, מרציאנו? אפשר לקצץ את הדמות של ירדן, לא ישימו לב. לא? אוי. באמת לבר ירדה דמעה. שחקנית שאין דברים כאלה.
אני לא הבנתי את אביב הזאת. מצוין, כן, מה ההבדל, שניהם נרצחו בבלקספייס... עכשיו, עכשיו.
שיר לא יודעת שהם נפרדו. ברור, ברור. יהיה מעניין היום. דניאל גנור, מי ישמע... מה את מתרגשת משחקן שאולי יקבל ציור...
זה לא מקום ידידותי לאוטיסטים. מי חוגג יום הולדת אגב? דניאל גנור, כן? מאור, מאור. איתנו היא לא עשתה תמונה. ברחה כאילו כלום. תשמרי על עצמך אלונה. תגיד מאור, אם אלונה שומרת על עצמה, עוד חצי שעה יבוא מישהו להחליף אותה בשמירה? מה זה הדבר הזה?
אז איתמר בעצם שם טייס אוטומטי במשחק שלו כדי שיהיה לו אליבי ויגידו שהוא לא יכול היה לפרוץ. ככה זה נשמע... כולם גונבים יהלומים כל הזמן.
מסכן עילי.
אנשים מוזרים כל אלה. מי אתה? מי אתה? אני לא מכיר אותך, ואם אני לא מכיר אותך זה איום ונורא. אני מכיר כל שחקן. ציור שלך, טמבל. אה... זה הציור... אוקיי... כן, זה מיוחד. לא שיר, עכשיו תמונות.
כן, זה היה בכוונה.
זה מחוץ לסט, שיר. אין כאן סט. דניאל זה בן הזוג שלה? מסיבה זה לא כיף. פרמיירה זה כיף. מיכו, אמרנו קאט. קאט! מיכאל, תהיה מועיל. אה, הציור.
יופי, מאור, נפלת בפח. מי שנופל בפח הוא זבל של בן אדם?
טוב, אני רק מזכיר שסרטי שיימינג זה לא יפה, אלא אם אתה מצלם יפה כמו עומר נזלת.
אמרתי לכם, מקצצים את הבחור, מה הוא חשוב? אלא אם אתם רוצים הצגה מלאה באפקטים על פגישה שלו עם מישהי מיוחדת, זה כבר שונה. והיה לו טניס, ואבא שרצה שיתמחה בזה ולא בשחייה ובטח לא באופנועים (מאז התאונה הוא מאוד נגד כלי רכב ממונעים, פרט לעצמו), ואימא מאוד ספורטיבית. והוא דרס מישהי. בושה. עילי, עילי בן הזוג המושלם בעיניה. כנות, בטח. שלא יבגוד בך עם אחרת. שהוא דרס. אתם גם לא יכולים להיות ביחד, אתם צריכים לשחק אצלי.
נו, הוא מבריח דברים בים, לא דיברנו על זה?
זוג מאוד מעצבן. היי אהובה, מה קורה, מה הולך? מאיה ב'? טבעי, אבעי. מאוד טבעי. תגידו, אחת מהן זאת לא רננה של איה?
אני זוכר בדיוק איך הכל התחיל. למה גנב לא גונב בקיץ? פחות, פחות. אבל לי יש שאלה: למה שודדי ים עושים דיאטה? כי יש להם קרס!
זה לא אלכוהול, נכון? כבר היו מקרים. לא נראה לי שגלי תבוא. תצטרכי לוותר על זה כמו הרצון שלי להצטלם עם אביב בן אור. אלו הבטחות ללא כיסוי.
לא מדויק, אוטיסטים. לא מדויק. אבל אל תעצרו אותו על הדברים שאימא שלו עשתה. לא, לא, זה הם מביאים רק כשעילי מבריח דברים.
נדמה לי שמישהי איחרה למסיבה משום מה...
זה אל"ף בי"ת של הגימ"ל דל"ת לשים בתוכו את הסווטשירט. לא זוכר איפה כבר ראיתי את זה.