מיוחדת- פרק 36- מזל שיש לי חברה כמוך

YossihNew

Well-known member
|בנות|

אז מה שיר ומיכו יעשו עם הסרטון?

האם איתמר וירין ימכרו את היהלום?

איך מאיה ועילי יתמודדו עם הפרידה?

ומה יקרה כשלילי ונעמי יפגשו את המשקיעים?

YossihNew

Well-known member
תעשי את זה משתי נקודות זמן! נכון? בעבר ובעתיד. בר שיחקה בהצגה של נטע. אני מרגיש משהו. כן, תהיי את, את חמודה ביותר.

בסדר, ראיתי סרטוני שיימינג יותר דוחים. ואם היו אומרים שאלונה לא יודעת לצלם? אה?

נכון, מאור. את אימא. המשטרה מחפשת את אימא. היא מסוכנת ביותר.

אבל לא מצאה את היהלום ילדה יפה? טוב, בסדר, אני אפרסם את זה. איפה אריק כשצריך אותו? יש לו רצון ביהלומים. אבל תכתוב ילדה יפה. ותוודא שזה לא איזה סיני.

מעניין אם זה באמת אחרי שהן לא התראו מלא זמן. נראה ככה. מלא שיער אכן. חברות טובות. סתם, מה את מבינה בזה... הרי את גנבת את אחיה של בר מאלה המסכנה, בחורה פשוטה וטובה. אובססיבית בעיניי. אבל בסדר. תומר ממעבר לקשת, כן. לא בדיוק, לא בדיוק. היא לא סיפרה לך הכול.

לא סיני, כן? אתם רואים, הייתם צריכים לדבר על ילדה יפה. זה תמיד עובד.

יחסית לחנונית היא לבושה יפה. בסדר, ואז אתם יודעים מה יהיה עם הסרטון. אה, אנחנו לבושים היום יפה, הבנתי. החבר השוטר שלך לא גילה כלום? יזיק, יזיק. הבחור הזה הגיע לפרמיירה והציג את עצמו בפני מיכל. זה לא יגמר טוב.

על מה הסדרה, עוד לא הבנתי? אני מכיר תגובות יותר יפות.

היא גם בורחת ממעריצים שרוצים להצטלם. מאיה מסכנה. מאוד. זה היה מאוד מעליב, היא הקליטה כדורגל על הזיכרונות שלה! מה? או שזה היה על הברך של שלי? איך הכול מסתדר בסוף.

ו... היהלום? כן? זה אסון. זה יהיה אסון. נורא. כן, כן. בדיוק. מה חשבתם?

המשחק לא אמין, העלילה לא אמינה. הבמאית סתם מבאסת. תאונה?! נו באמת, מה, תכף תגידו לי שבחור עושה תאונה ומתאהב בנדרסת. באמת, העלילות האלה שאתם מביאים! מי כותב את זה? איפה השחקנית של התאונה? מי צילם, מי העלה? מיכו? כן, כן, אל תדאגי, זה שיימינג שחולף. דניאל יודעת.

זה מוזר. תומר? מאיה? מי הדליף? אולי תומר.

היי, אתה ההוא מהציוד, גז ברקס! אבא שלך שר שיר על צומת. זה אחרת.

חיכינו לחיבוק הזה. תכל'ס מאיה יותר טובה מגלי. שלום, את לא התאבדת בתוכנית ההיא על פסיכולוגים?

יניב מהפרופס. נכון. גז ברקס. תסדרו גבות להיא מהתאונה! כן, סתום ת'פה. טוב, בסדר, אתה לא כזה נורא.

והנה הם באים לעצור את עילי. והנה, מה שנמצא בפנים, הם לא בודקים בפנים... אל תאמיני, נעמי, בחייאת. זה לא הוא. נו, את עוקבת אובססיבית שלי, את צריכה להיות יותר חכמה מזה. ותעצרו אותו גם על חנייה בחניית נכים. סליחה, עילי. יצא.​

למעלה