כולכם עיוורים. זה באמת לא מצחיק.
זהו, אז לקח לי זמן אבל רק עכשיו גיליתי. לסדרה קוראים מעבר לקשת לא בגלל שום דבר גאה או כזה, אלא בגלל הקשת של הכינור... אלונה סיימה את הסדרה! אז עכשיו היא מודה למאיה, זה יפה. יש המון דברים קטנים שאני מאוד אוהב. שוב הוא חייב עזרה. קפה תום, אה? שם מוכר.
אז תצללו עם שני אלה. הוא רק נראה תמים, ברור. אבל זה לא קשור. לא, לא, עוקבת אובססיבית שלי, הכול בסדר, את לא סתומה.
זה לא יעבוד, את לא טובה בתפקיד. איך גלי כזאת גועלית גם בסצנה הזאת.
גמולוגיה, בואו פשוט נזרוק מילים ונהנה מהן. איזבל או איזאבל? אלו שתי נשים שונות...
כן, אני אוהב אתכן גם. למה למצוא שחקנית אחרת? יש שחקנית. פה. ממש. לידך.
טקסט: אנה זק. כינור זאת עלילה ממש מטופשת. יופי, סיימנו מהר. אחלה. לא מהר כמו הצילומים של רחוק. זוכרים? יש שחקנים כמוהו. אבא שלו.
חמודים. גם כידידים. אני לא אתנגד לאיזו עונה שלהם כידידים. היא פשוט מאוד עצובה. מאוד עצובה. הוא מסתבך בכל הסדרות לאחרונה.
אני מעדיף שלא להתקרב לגלי. אני לא אהבתי כל כך את האישה מהצוות עוד מתחילת העונה כשדחתה את מאיה.
הסאונד הזה. בסוף אימא של שיר תעזור.
אגב מלא שיער. יש לך אחות? ואחיין? עזבי, העיקר מרי לו, אתם חוזרים לצפון? תחזרו לצפון ואני בא. רגע שיר, מאיפה את יודעת מה הם אמרו? אה, הנה. אז אתם סתם פה? הזויים.
אתה לא מכיר אותה? מוזר. איזה קטעים מוזרים הולכים לפעמים. אולי לא הכול יהיה כבוי...
תגיד מאור... אם אני נפגש עם מישהו בגינת הכלבים, אז זאת פגישה לאין CATS? מה זה הדבר הזה? הכול יהיה בסדר בסוף, אתה תראה. חמודים.
אוי ואבוי. הוא מקריפ. ולמה יש פה פסלי ראשים בכל מקום?!
אם היו עושים משהו כזה, ומחברים בין איתמר ונעמי, זה היה יכול להיות חמוד. היה יכול להיות. קצת.
אני מסכים, מנעד רחב. אולי ניקח את ההיא עם הממתקים מקזחסטן? לא רוצים את גלי. איזה קאמבק?! היא רק הייתה כרגע! כן, זה כמו שזאת הייתה סדרה, על אוטיסטים, אבל בתכל'ס על האחות של האוטיסטית? זה יכול להיות קטע. לא? לא? היי, ידעתי שאת תעזרי! תמיד חיבבתי אותה.
החליפו סיסמה?
אבל למה הוא כל כך מלחיץ? גמולוגיה, בואו נזרוק מילים ונהנה מהן.
לאן ירין נעלם? באמת צריך לדבר. אימא? יש לך אימא?! עוד פעם זה... זה טריק שעובד... למרות שזה כבר לא קביל, אני חושב.
וירוס...