מיוחדת- פרק 39- זה לא נראה טוב

YossihNew

Well-known member
|פינוקיו|

אז האם אתי לוי (לא הזאת) תעזור להוכחת חפותו של עילי?

מה לילי תגלה?

ואיך מאור ואלונה יצליחו לעזור למאיה?

YossihNew

Well-known member
יפה, היא יעילה. לא בדיוק קביל, אני חושב. למרות שיופי, אימא של שיר. תודה, מיכו. תודה.

כן, בסדר, אתה.

אני לא יודע, זה יהיה בעייתי. וואו, מדהים, מיכו, ממש. היי, היי! לא הסדרה הנכונה. ומה איתכן? איך אתן? אה, מקסים. העיניים. אהבה, אהבה. הזאתי נחמדה דווקא.

חבר'ה, אתם לא יודעים אבל יש לו סדרה ממש אלימה, יותר מכם! הוא יכול לחסל אתכם! מעניין איך הם יצאו מזה. חבר'ה, חבר'ה, באמת... תגבו אותו... פעמיים...

התוכנה מלאה בווירוסים. תאמיני לי, עוקבת אובססיבית שלי. עכשיו, עוקבת אובססיבית שלי.

ערמומי הבחור.

כן, יאשימו אותך כנראה. זוכרים כששיר הייתה מאוהבת בעילי תקופה? מה קרה? באמת, זוכרים? אוטיסטים. אוטיסטים תמימים.

אתה סתם זורק מילים ונהנה מזה. אני מתכוון לגמולוגיה.

אז אומרים, נו. כן, גם ליאון התנשק. יתנשק. זה בעתיד. יוני אילוז? זה באמת שיבוש חקירה. קצת. החקירה משובשת.

ובדקת שזה לא סיני? אה, הנה הם. מהירים.

אני מבין שאתם לא אוהבים את מקיף מילאנו (נקפוץ אל תוך המים) וזיגי (מסכות). היא מאלתרת יפה. אפשר להגיד... לא? מאור, תן בדיחה. לא?

אז הצלחנו?

כן, איזה סדרות יש עם אוטיסטים? אבל אני רוצה את ההיא מהממתקים הבוכריים... יש אוטיסטים שיודעים לשחק?! לא ידעתי.

אוי ואבוי. מה היא זרקה? למה אני... משהו מוכר לי בסצנה הזאת. מי עוד שם משהו במקום ממש גרוע וזרקו אותו... לא בובספוג, לא מר קראב, נו... היה משהו אחר... יכול להיות שבמיכאלה?

אולי היא ברחה איתו מהקוזאקים? לכו תדעו. אבא של מאור? יו, חולה על השירים שלך, פילוני! עולי הגרדום? פינת הרוגי מלכות?

אולי תדללו לה את הטקסט. כמו בטלנובלה בע"מ. יש המון עובדי במה.

שוב פעם מחטטים בזבל... שיר, בחייאת. שיר, די, את צריכה עוד פעם להפיל את גנב העתיקות, תתמקדי.

היה יכול להיות יותר גרוע. הם יכלו לבוא לראות סדרה על אוטיסטית ולהתעלם ממאיה.

זה הקומקום או שלא?

ירדן, לך לאבא ותיזהר בדרך עם האופניים! מה? לגיטימי.

ספורט זה מגונה. שיר, תסדרי שיער. אין יהלום? איך הגנב עתיקות הזה הערים עלייך הפעם?! את אמורה לכסח אותו!

אה, זה הקומקום... אז תגידו.​

שיר m

Well-known member
טוב זה היה ממש מטומטם לקחת את הקומקום ולברוח בלי לחכות לירין ואיתמר, או לפחות להרים את המכסה...

אלונה כזאת חמודה

למעלה