מיוחדת- פרק 41 ואחרון לעונה- תנסו למשוך זמן

YossihNew

Well-known member
|שעוןחול|:-0

אז הגענו סופסוף לסוף העונה!

האם מאיה תמצא את עילי?

מה איתמר יעשה עם התוכנית של ירין?

איך גלי תשקם את עצמה?

ואיך ההצגה של מאיה תקרה לבסוף?

YossihNew

Well-known member
אולי הוא שוב בים. רואים, זה משיבון נפלא.

הוא קצת הגזים. קצת הגזים. טיפה. רק טיפה. אבל מאיה מצאה אותו מהר... ג'ינג'ית חכמה. ירין מעצבן. שוב הם נעולים.

זה קצת קשה בסירה. הוא לא פגע בו. כל כך. אמן שזה יהיה לא-סיני שוב פעם. זה בטח סיפור לצלם בים בחורף.

וזה עדיין יותר טוב מהמצב שלו בבלקספייס.

אולי הוא יפשל כאן. בטח יפשל כאן.

מסכנה העוקבת האובססיבית שלי. סובב את הסירה, איתמר!

הם בנתניה?! איך הם בנתניה?! את בטוחה שזה לא שיבושי GPS? לי אתמול היה כתוב שאני בביירות. אלונה מצילה את מאיה זה מעניין.

אני מכיר רק גיבורי ישראל 24 בנתניה.

איזה חמודים. ירין היה צריך ללכת, בסדר. מאיה נפלה? לא? מה לא? נעמי חכמה. אני מחבב אותה. או שלא.

גנב העתיקות הזה. שיר, תורידי שיער. עכשיו. אוף, מכונית. מה היא קשורה? מעצבן. תגידו, זה לא המכולות מכדברא?

אז זה נמכר? הוא פגע בו, נו. 100 זה לא משטרה, זה מגן דוד. לא ידעתם?

סיימתם עם הבוכרים? כן, אני יודע, זה הסיפור של העונה, תומר. אפשר לראות 20 פרקים והכל בסדר. אלונה, תמשכי זמן.

ומה לגבי האונס? תבררו לגבי האונס הזה. זה בסדר, נעמי, אני אוהב אותך. לא כמו את מאיה, אבל אני אוהב אותך כעוקבת אובססיבית. מעבר למילים, מעבר לקשת. פרמדיק, אתה לא נחמד. איפה רומי כשצריך אותה? אמן תחלים. ביי עוקבת אובססיבית שלי. היי חבר'ה. הנה הבחור שרועי אמר שמופיע בהשקות כל הזמן.

איך הגעת למסקנה הזאת? איך חשבת שתוכל לעבוד על כולם? כן, הם הפלילו, אבל הוא מתחזה לנכה. זה הוא, זה הוא שם. אולי תעברו לאילת עם ירדן.

לא נכון, מתי?! בואי, נעמי. בואי אליי.

היא פספסה אודישן בגלל עילי. לפחות מרחו את הזמן. אני הייתי בטוח שגלי תהיה מעורבת. ראיתם את רועי רשף אתמול בספין אגב? אגב, למה יש ביניהם דמיון במבנה הגוף? אבל הבוכרית ניצחה? מישהו?

היא טעמה את זה? מגניב. לי לא אכפת שהבוכרית תזכה. טוב, חבר'ה, מספיק עם זה, בואו תשחקו בסדרה שלי? אה? לבר יש תפקיד מגניב. אני מהמר שהבוכרית תהפוך לשחקנית טובה. אולי בסדרה של מיכל. יופי, הבוכרית ניצחה! מצוין נדיה. אפשר עוד מהממתקים האלה, אגב? או. זה מעניין. זה נחמד.

תלמד לא לקלקל דברים כאלה, בן אדם. זה הכל באשמתך. אתה שברת את המפרשית. רגע, מאור סיים את הקורס? זה לא רק בשנה הבאה. אגב, מה עם אביב? לא הבנתי. תגידו, מה עם גלי? לאחרונה דלף שהיא שומרת את עצמה לחתונה. הזוי. חשבתי שנראה את גלי עוד אבל כנראה טעיתי. נו. נשארה מפלצת עד הסוף.

וכמובן השיר. אחלה שיר.​

שיר m

Well-known member
רגע רגע, הם לא סגרו את החלק של שיר ומיכו. זה פספוס רציני

אני לא מאמינה שבסוף איתמר הסגיר את עצמו. קצת מאכזב.

הסוף עם מאיה ואלונה היה באמת מרגש

למעלה