מיוחד: ריאיון שיפורסם מחר בעיתון "הצופה"

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
מיוחד: ריאיון שיפורסם מחר בעיתון "הצופה"

הנה סריקה של הריאיון

bזוהר

New member
אני רק מסבירה...

צירפת קובץ וורד עם הריאיון לפני שערכו אות ו(שזה טיפה יותר ארוך), אבל נאלצתי למחוק את ההודעה שלך כי יש ליד הכותרת ששמת את המייל והטלפון של רונה.. אם תוכל למחוק את זה מהקובץ ולהעלות אותו שוב זה יהיה מגניב

מיץ פזי

New member
אהה אוקי זה מסביר למה היה כתוב

deleted כשניסיתי לפתוח את זה הקובץ.. :) קראתי בכל מקרה את הראיון בתמונה שהוא ממש חמוד.. אז תודה!

hrgo

New member
אוי,טעות שלי. לא שמתי לב. הנה הקובץ הלא מקוצץ

הנה הקובץ המקורי. לפני הקיצוץ של עורכת העיתון.

punky brewster

New member
דתי לאומי ציוני, יש הבדל

דת"ל הם הרבה יותר פתוחים ומקבלים והנה רונה בכתבה כדוגמא לדעתי.

SheIIy

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

תמיד כיף לקרוא או לראות אותה.. בחורה מעניינת.

TEENAGER1

New member
היי, רונה בעיתון של דוסים!../images/Emo12.gif

איזה מגניב.. יש לי את זה בבית

Sheeesh

New member
Hola from Argentina, Hola from Argentina

Thanks for the interview.. It feels so good to sit infront of the PC in a strange country and read about Rona And all the shows ahead!!! i am soooooo jelous Keep writing coz there is someone in the other side of the world reading!!! Shira, Thanks for the interview.. It feels so good to sit infront of the PC in a strange country and read about Rona And all the shows ahead!!! i am soooooo jelous Keep writing coz there is someone in the other side of the world reading!!! Shira

bזוהר

New member
אני לא מאמינה שאת בארחנטינה!!איזה כיף לךךך

הייתי מתחלפת איתך עכשיו כל כך.. espero que estas pasando bien y me alegro que tenes tiempo para ver que esta pasando en el forum saludos a los todos rebeldes... חחהחהחהחהח אמרתי שאני מקווה שאת נהנת ואני שמחה שיש לך זמן לראות מה קורה בפורום ובטח כתבתי את זה באלף שגיאות :)

למעלה