מיוטיסמון~

Digi Lista

New member
ג'ו עונה 2.

ננצל את זה שאני בבית(גם אתמול וכנראה שגם מחר,שבועיים אני באה לעבודה חולה וביומיים האחרונים זה החריף אז יש בית לנוח בו...)... ונום מיוטיסמון או הדי-ריפר?

StellarWind

New member
D-Reaper FTW!

חוץ מהשנאה העמוקה שלי לגודמודר הערפדי המזורגג הזה מיוטיסמון על כל צורות המגה הDBZיות להחריד שלו, אני באמת חושב שה D-Reaper הוא אחת הישויות המרתקות ביותר שדיג'ימון אי-פעם שלפה (משהו שרק המוח המעוות של קונאקה יכול להביא משום מקום...) עם המקור הפשוט שלו, ההתפתחות המעוותת שלו במשך השנים, מוח הכוורת שלו וכל השטויות הנלוות... פאקינג הברקת עולם. ... אלוהים אדירים אני כל כך אוהב את טיימרס. >> אבל מתנצל על ההשתפכות. קאלומון או בוקומון ונימון?

StellarWind

New member
קארי.

עד כמה שהיא מרי-סו מעצבנת, לפחות היא לא מכת מדינה כמו דייויס (אלוהים אדירים, הוא כל כך מעיק בדיבוב...) וכל קשר בין טיקיי לטאקוייה הוא מקרי בהחלט. טאקוייה הוא הדמות הראשית של פרונטייר, טיקיי הוא אחד מהדמויות הראשיות של 01 ו 02 - אין קשר בין פרונטיר לאדוונצ'ר. ^^; אויקאוה או קוראטה?

Digi Lista

New member
טאקויה.בכול זאת הוא נער משקפת מייצג.

פגסוסמון או נפרטימון?

StellarWind

New member
נפרטימון.

אולי אני לא מתעלף על העיצוב של נפרטימון במיוחד, אבל בסופו של דבר היא צורת שריון של גאטומון וגאטומון > טיקיי. אין מה לעשות. ^^; אומגמון (אומנימון) או דיוקמון (גלאנטמון)?

Digi Lista

New member
דווקא קארי מעצבנת אותי יותר מדיוויס../images/Emo99.gif

קארי מעצבנת אותי באופן כללי עם עודף המתיקות והצדקנות שלה לעומתה דיוויס הוא אחת הדמויות האהובות עליי בעונה השנייה והאמת גם בסדרה עצמה(יחד עם כמה),זה כמובן עניין של טעם אבל לא יכולתי להימנע מלהגיד את דעתי...

StellarWind

New member
עניין של העדפה אישית. ^^;

אני אישית לא מסוגל לראות שום דבר טוב בדייויס. בגרסה המדובבת לפחות. ביפנית הוא עוד בסדר איכשהו. הדיבוב פשוט עשה ממנו, סליחה על הביטוי, שמוק שחצן שהיה גורם למאסארו להיראות צנוע. לפחות ככה אני זוכר אותו. ^^; זה לא הופך את קארי לפחות מרי-סו, אבל לדעתי היא הרע במיעוטו. (אבל מה אני בכלל מקטר? הדמויות החביבות עלי בעונה השניה בכלל לא היו הדמויות הראשיות! XD)

למעלה