מיום ב´ הקרוב - ניתן לשלוח SMS בין

shaby_b

New member
מיום ב´ הקרוב - ניתן לשלוח SMS בין

אמיגו-מירס לבין סלקום ולהיפך. לקוחות אמיגו יכולים לשלוח גם לפלאפון מזה כמה חודשים. לידיעתכם.

eyal2953

New member
שבי - שאלה...

יש לי מכשיר i80 הכל טוב ויפה בו.. אבל מה שמציק לי זה הצלצולים שבו... האם יש אפשרות להשיג צלצולים מהאינטרנט ? שמעתי משהו על קיבצי MIDI מה קבצים אלו? וכיצד אפשר להוסיף צלצולים למכשיר אם בכלל ?

peretzy

New member
אייל- שאלה ...

א. איך הבטריה שלך? מחזיקה לך הרבה זמן? ב. מה צבע התאורה שלך במכשיר?

eyal2953

New member
תשובה...../images/Emo6.gif

הבטריה מחזירה הרבה זמן... אני אומנם לא דברן גדול אבל אני בהחלט אוהב כל היום להתעסק במכשיר... אני מסיים את היום כאשר בתצוגה של הבטריה חסר קו אחד התאורה אכן כתומה!

shaby_b

New member
אוי הצלצולים הצלצולים.....

אינני מבין את מוטורולה, שמוציאה מכשירים מהמתקדמים בעולם (למעשה ה-i80 הוא המכשר הכי מתקדם שיש היום -יחד עם ה-i90), אבל בצלצולים הם פשוט נתקעו אי שם בשנות ה-70... לצערי אין אפשרות לשנות/להוסיף צלצולים. תתנחם במעבר לרטט
. ב-i90 הלכו צעד קדימה והוסיפו צלצולים בMIDI. הכוונה למנגינות נחמדות, עם תופים וגיטרות (מאד נחמד!), אבל גם שם זה בא עם המכשיר וזהו. לא ניתן להוסיף או לשנות (יש במכשיר 9 מנגינות כאלה).

eyal2953

New member
איזה באסה ../images/Emo46.gif

יש לי בבית את 2 המכשירים החדשים את ה-90 ואת ה-80 ושמעתי את הצלצולים של ה-90 והם ממש מרשימים... איכות ממש טובה - אפילו יותר טובה מאשר הצלצולים בSK זה ממש באסה שהם עושים צלצולים כאלו... אני חייב לציין שה-80 הוא מכשיר חבל על הזמן (למרות שאת ה-90 יותר אהבתי גם מבחינת העיצוב ועוד כמה פונקציות שחסרות ב 80) אבל בכללי מכשיר פצצה! דק וקל!

peretzy

New member
לאייל....

בקשר לI80 ,אתה יודע שצריכים להטעין אותו 4 שעות כל הטענה????? ככה רשום בספר של המכשיר... כמה זמן אתה מטעין אותו??

eyal2953

New member
וואלה?...

אני מטעין אותו לילה - שזה יוצא בערך 6-7 שעות זה לא טוב להטעין אותו יותר מ-4 שעות ? קח מקרה: אתמול הטענתי את המכשיר מ-00:30 והוצאתי אותו מההתקנה ב- 06:30 עכשיו השעה 17:00 והבטריה עדיין מלאה... ודיברתי (ביחוד בווקי-טוקי) אגב - נדהמתי לגלות שמכירו של כבל USB להעברת משחקים וכל מיני דברים בג´אווה עוד 127 שקל... לפי דעתי זה קצת מוגזם

peretzy

New member
ואללה?....

תגיד אתה יודע מה הגביה של האוקי טוקי? זה באמת נכון שדורשים מאיתנו 49 אגורות לדקת זמן אוקי טוקי?? ותגיד... מאשכול שלנו לאשכול עסקי ,זה יותר כסף? או שזה אותו כסף? ואללה אני מקנא בך לי אין עם מי לדבר באוקי טוקי..:(

eyal2953

New member
תשובה ... ../images/Emo56.gif

זה נכון שדקת שיחה בווקיט טוקי עולה 49 אג´ אבל זה מחושב לפי זמן הלחיצה שלך... אם תלחץ 12 שניות למשל אז תשלם רק על ה12 שניות שלחצת ... אני חושב שזה מחיר קבוע... אבא שלי באשכול העסקי והם אמרו לנו שהתעריף אליו יהיה אותו הדבר... חוץ מזה אין שום סיבה שזה יהיה שונה ועוד משהו - הורדת כבר משחקים בג´אווה - ראיתי ב-I90 שהם מקבלים את המכשיר עם הרבה יותר משחקים מאשר ב-80 וכמו שציינתי בהודעה הקודמת כבל העברת נתונים בין המחשב לסלולארי הוא 127 ש"ח (יקר)

eyal2953

New member
זה פשוט ענק!!! אתם חייבים לקרוא ../images/Emo6.gif

כל יום אני מגלה משהו חדש על הI80 שלי... ונדהם כל יום מחדש מהקידמה שהמכשיר הזה מכיל היום הצלחתי לפתוח לי חשבון אי-מייל במכשיר... זה ממש אמיתי - יש לי כתובת לסלולארי... אפשרות שליחת הודעות, קבלת הודעות, ספר כתובות ועוד! אדיר!! אני התרשמתי

peretzy

New member
לאייל ...

אני גם יכול לפתוח חשבון אי מיל?< אבל השאלה היא אם כל מה שאתה עשית זה בתנאי שיש לך אינטרנט.. כי לי אין אינטרנט...אני לא סומך על האמיגו... יש לי חבר קרוב שקיבל 1200 שקל רק על האינטרנט ,הם משקרים ומרמים ולכן אני לא יכול לסמוך עליהם. עכשיו השאלה אם כל זה אפשר גם בתנאי שאין לך אינטרנט זה אפשרי? וכן..בקשר לקבל -אני יודע שזה עולה 127 ש"ח -ביררתי במוטורולה סנטר. וכן- אמיגו פועלת ברשת GSM ,והמכשיר יכול לנדוד לביינתים רק לארה"ב.. ביררתי את זה במוקד . אז מה אתה אומר בקשר לאיי מיל וכל זה? זה אפשרי?

eyal2953

New member
אמממ ...

ביצעתי את זה דרך האינטרנט במכשיר - אני חושב איך הוא הגיע ל-1200 ש"ח ??????? תוכל לפרט ?

eyal2953

New member
שבי - שאלה נוספת ...

באיזה רשת פועלת חברת אמיגו ? יכול להיות שגם בGSM ? (בגלל הSIM והנדידה לחו"ל)

shaby_b

New member
בואו נעשה סדר בבלגן: ../images/Emo22.gif

1. אמיגו פועלת בטכנולוגיית GSM. יש אפשרות נדידה לארה"ב עם המכשיר ללא צורך בהחלפת המכשיר (צריך רק לבקש לפתוח את האופציה, לפני הנסיעה...) 2. פתיחת חשבון e-mail היא שירות הניתן אצלנו חינם (בינתיים), והוא כולל קבלת תיבת דואר אמיתית לכל דבר, שניתן לקבל/לשלוח ממנה כל e mail (כולל תמונות/קבצים וכו´) ולפתוח באמצעות הטלפון קבצי טקסט. ניתן לסנכרן אותה לאאוטלוק. בד"כ כתובת האי מייל שמקבלת התיבה היא wap.mirs.co.il@<מס טלפון>. 3. חיובי האינטרנט באמיגו אמינים ואין כל חשש להתחבר אליהם. (למרות שלדעתי המחיר על הגלישה מעט יקר - כדאי לנסות חודש אחד ולבדוק עלות מול תועלת) 4. החיוב על זמן אויר קשר הוא באתם לחבילה בה נמצא המנוי (בד"כ ללקוח עסקי זה חופשי בין המכשירים שלו). בנוסף פתחה אמיגו את הקשר בין כל המנויים (כלומר כל אחד יכול לדבר בקשר עם כל אחד - שירות זה עולה כסף גם לעסקיים). החיוב על זמן אויר קשר נעשה על מי שהתחיל את השיחה (כל עוד לא עברו 4 שניות בין לחיצה ללחיצה.) בהצלחה לכולם

אל תזלזלו באמיגו

לרבים, יש משום מה נטחה, לזלזל במערכת מירס\אמיגו. מציע לכולם, לא לזלזל בחברה קטנה זו. היא מתחדשת כל הזמן, השיקה מכשירים חדשים כמו ה - i90 - צעירים, יפים, אמינים ועם חבילות מחיר אטרקטיביות וזולות. לא יודע מי מכם יודע כמה מכשירי אמיגו הצטיידה מערכת הביטחון ??? כמות של אלפים ורובם מחוברים לרשת הטלפונית ( אם יקום חכם ויאמר שיש גם פלאפון, האם אותו חכם יודע כמה פלאפון וכמה מירס\ אמיגו יש במערכת הביטחון ??? ). כדאי שנמתין בסבלנות עוד מספר חודשים ( לא רב ) לסדרה נוספת של מכשירים חדשים, כל הענקים יבלעו את הכובעים הגדולים שלהם. מישהו מאיתנו יודע שבכל אירועי התופת האחרונים רק רשת אמיגו לא קרסה? והיא הרשת היחידה שלא קרסה - מערכת הקשר - ווקי טוקי. אמיגו מיועדת לעולם העיסקי והוכיחה את עצמה ככזו. היא נכנסת לעולם הסלולרי האישי בצעדים קטנים אבל בטוחים ( פחות משנה מאז שהוכרזה כחברה סלולרית ). יש עיתון שנקרא "אובייקטיבי" שחיווה את דעתו על מירס " כרשת הטובה ביותר ". כדאי, שנקרא גם את חוות הדעת הזו. ממירס ניתן לשלוח הודעות sms למינווי הרשת בארה"ב ובעברית. כל הודעה ממתינה למינוי עד 8 ימים. ואל תשכחו את הווקי טוקי, שנותן כיסוי ארצי, שנותן שיחות קצרות, תכליתיות וודאי חסכוניות. בקיצור, כדאי לחשוב על אמיגו בצורה יותר חיובית ומפרגנת.

למעלה