מיום ליום זה מרגיש שהלבד הזה כאן כדי להשאר.

juggernaut

New member
תפתח את עצמך לעולם.

אף אחד לא באמת לבד
מה אתה אוהב? תחביבים?
קבוצות קריאה? ריקודים? מיליון אפשרויות.
הדרך קצרה במיוחד משם ללמצוא בת זוג.

מסכים

מצא לך עיסוקים שמעניינים אותך, עסוק בהם והשתתף במסגרות שעוסקות בהם ושם תמצא גם חברים.
&nbsp

Shamy

New member
ג'ק אתה לא לבד!

א. יש לך אותנו , תשתתף בדיונים תתחיל לדבר עם אחרים תראה שהבדידות נהיית יותר קלה כשאתה בודד עם אחרים מול המסכים

ב.תתחיל למצוא תחביב שנשמע לך מעניין שיחייב אותך לפנות לאנשים כמו קורס לשפה ...(אולי סינית או רוסית או משהו שמהווה אתגר)

ג.תתחיל לחפש ללכת להרצאות או לפתח עולם אישי עשיר כמו להתאמן , ללמוד לצייר או לכתוב או משהו מעניין כזה, ככל שתתחיל להעמיק בזה הבדידות תעלם ועימה יגיעו הזדמנויות לקשרים רומנטים חדשים..הכי חשוב!

לא לוותר לעצמך! גם כקשה לזכור שאין ברירה זה או לשחות או לטבוע..ואתה לא רוצה לטבוע !
אז תחזיק מעמד תנשום ותצטרף לפורום..אני כותבת פה כל יום ושמה דברים מעניינים אתה מוזמן להשאר ולהגיב ולא להיות סמוי ככה גם יכירו אותך ולא תהיה בודד יותר..

JackHarper

New member
תודה

אבל אני שנים רבות בתפוז והייתי מאוד מאוד פעיל פעם, הכרתי אנשים אבל דרך ההיכרות הזאת לא מעניינת אותי יותר.
&nbsp
אני שונא את הסופי שבוע, מחכה כבר ליום ראשון, לחזור לעבודה.

Shamy

New member
אז תשאר איתנו

אני בד"כ כל יום מעלה שיר או סרטון או משו נחמד מהיוטיוב ומחפשת עבורכם! במיוחד כתבות לקריאה ששווה לקרוא ולהדיין עליהם ואפילו מעין כתבות שאפשר להחכים מהם...ככה שבסופש לא ישעמם לך אם תעבור על כל החומרים...
&nbsp
&nbsp

למעלה