מיום ראשון סוף סוף העונה החדשה !!!

• פותח הנושא brum
  • פורסם בתאריך

brum

New member
מיום ראשון סוף סוף העונה החדשה !!!

עד כמה שזה מעניין ורלוונטי הנושאים שמוצגים עכשיו, מקווה שהפרסום של ערוץ 3 כי מיום ראשון הקרוב יתחילו לשדר פרקים חדשים של כל מיני סדרות ובכללן ד"ר פיל אכן יתקיים (ולא שהכוונה היא שפשוט הם ממשכים לשדר את ד"ר פיל אבל את הפרקים מלפני שנתיים). ומה דעתכם לגבי הרעיון שלו "לאמץ" עיירה בארה"ב ולטפל בבעיות שעולות שם, להכנס לחייהם של האנשים בבתיהם, לערב את אנשי הקהילה ואנשים עם עמדות מפתח ? מענין אם דבר כזה היה עובד בישראל. מה אתם חושבים הפתרון האידאלי למניעת הריון בגיל הנעורים ? כשבית הספר לא רוצה להעביר שיעורים בחינוך מיני במטרה להעביר את המסר של התנזרות ממין ומצד שני אין שום כלי להורים להתמודד עם חינוך מיני בבית. מה דעתכם על שיעורי חינוך מיני ? באיזה גיל צריך להתחיל לתת אותם (אם בכלל) ? האם כדאי להציג מכונות או למסור אמצעי מניעה בבית הספר ?

אין פתרון אידאלי...

תגידי לא, יעשו דווקא כי יצר הסקרנות חזק יותר.. לתת אמצעי מניע זה אכן לתת חופש יותר מדי.. הנושא הזה מאוד בעיייתי לדעתי.. כי שורש הבעיה עם הרושם שנתנו למילה
הוא חזק מידי כי להיות פופולרי מספיק לומר שיש לך ניסיון בתחום...

עונה חדשה- איזה כיף ../images/Emo9.gif

אני חושבת שד"ר פיל קצת מגזים בחשיבותו אם הוא חושב שהוא יצליח לפתור בעיות של עירייה שלמה- זה הכל כמובן למען הרייטינג שזה יעשה, מבחינתי זאת חדירה לחיים הפרטיים ולא רואה בזה טעם.... אבל זאת דעתי האישית
מניעת הריון בגיל הנעורים וחינוך מיני
- אני חושבת שבימינו צריך להתחיל בחינוך מיני בשלב מוקדם, בסביבות גיל החטיבה כבר, כי בימינו סקס מתחיל בגיל מאוד צעיר, אבל חשוב שזה לא יהיה אחות בית ספר מבוגרת אלא מישהו/י שיותר מקורבים לילדים מבחינת גיל.

Y. Welis

New member
פרוייקט העיירה הוזכר בעונה השלישית

אם אני זוכר נכון (היו כמה תוכניות בעניין, אבל לא הרבה). אני מקוה שזו אכן עונה חדשה.

למעלה