מיום שלישי שביתה אבל רק בחצי מהערים בארץ לי אין כנסו פה
ח חולה על בנחה ופלי New member 25/12/03 #1 מיום שלישי שביתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אבל רק בחצי מהערים בארץ לי אין כנסו פה
ה הארוס של לואיסנה New member 25/12/03 #3 ישששששששששששששששששששששששששששש ישישיישיששיישישישישיישיישיישישיישישישיישישישיישישישישיישישישי לי ישששששששש אני מפ"ת יששששששששששששששששששששששש
ישששששששששששששששששששששששששששש ישישיישיששיישישישישיישיישיישישיישישישיישישישיישישישישיישישישי לי ישששששששש אני מפ"ת יששששששששששששששששששששששש
T T z L i L u S h New member 25/12/03 #4 ../images/Emo123.gif../images/Emo7.gifלא פייר גם אני רוצהההההההה../images/Emo70.gif
ח חולה על בנחה ופלי New member 25/12/03 #5 גםםםםםםם אני רווווצצצצההה../images/Emo4.gif זה לא פייר תמיד אנחנו נדפקייים
D DaSi ON LsD New member 25/12/03 #6 ../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif את לא נדפקת..!! בטוח זה יגדל וכל הבתי ספר יצטרפו, אבל גם אם לא, לא נראה לי שמישו מתכנן ללכת..
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif את לא נדפקת..!! בטוח זה יגדל וכל הבתי ספר יצטרפו, אבל גם אם לא, לא נראה לי שמישו מתכנן ללכת..
Y y a ® d e n a New member 25/12/03 #10 ישששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif ווהווווו../images/Emo136.gif אני בתל אביב ויש לי שביתהההההההה
ישששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif ווהווווו../images/Emo136.gif אני בתל אביב ויש לי שביתהההההההה
S sHaNi 11 New member 26/12/03 #11 ../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif יששששששששששששששש ישששששששששששששששששששששששששששש
ש ש כ ט ר י ת New member 26/12/03 #12 בפ"ת יש שביתה???../images/Emo12.gif ?????????????????????? הלוווווווואאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייייי מישהו יודע אם בברנר יש שביתה?
בפ"ת יש שביתה???../images/Emo12.gif ?????????????????????? הלוווווווואאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייייי מישהו יודע אם בברנר יש שביתה?
ג גללללללל New member 26/12/03 #13 יששששששששששששששששששששששששששששששששש איזה אושר יום שלישי שביתה ויש לי מבחן במתמטיקה!! אמן אמן אמן שזה לא יתבטל 1אני רוצה שביתההה
יששששששששששששששששששששששששששששששששש איזה אושר יום שלישי שביתה ויש לי מבחן במתמטיקה!! אמן אמן אמן שזה לא יתבטל 1אני רוצה שביתההה
T The £unky §tar New member 27/12/03 #15 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifמממממייייששששלללללללל אולי יתבטל לנו שמילובה |צ'ינצ'נת|=שמילובה זה הצחיק אותי לפני שניה כשכתבתי את זה....... עכשיו כבר לא
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifמממממייייששששלללללללל אולי יתבטל לנו שמילובה |צ'ינצ'נת|=שמילובה זה הצחיק אותי לפני שניה כשכתבתי את זה....... עכשיו כבר לא