מיום שני הקרוב!!!

mk ash

New member
מיום שני הקרוב!!!

כולם לשמוע: אוקי מיום שני הקרוב יהיה את: "מזל תאומות" בשעה 12:20 בערוץ פוקס קידס "מרי קייט ואשלי מארחות בשעה:1400 בערוץ הילדים ואז בשעה 17:45 שידור חוזר של "מזל תאומות" ועל תשכחו את ימי שבת.... פשוט אדיר!!!!!!!!

mk ash

New member
התאומות בארץ?

מישהו יודע אם התאומות מתכננות להגיע מתישהו לארץ?!?!? ארבל

למה שהן יגיעו לארץ???

יש להן סיבה?? זה שיש כאן מעריצים שלהם...לא אומר שהן צריכות לבוא. חוץ מזה..במצב הזה..שניראה לי שימשיך עוד מאה שנה..אף מפורסם לא יבוא!!! כך ש...בינתיים אין מה לדבר..

motib4

New member
תהי אופטימית... ../images/Emo13.gif

לדעתי אפשר להבין מכל התוכניות החדשות משהו... אולי...

motib4

New member
ועוד משהו... ../images/Emo13.gif

אני לא זוכר איפה שמעתי את זה, נראה לי שבאיזה פורום, ואחת אמרה שאם יהיה רייטינג גבוה לספיישל התאומות בשבת, הן יבואו לארץ.

cookey-girl

New member
יייייייייאאאאאאאאאאאא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!!!

ק מ י

New member
מפורסמים ועוד איך באים!!!!

קמילה ופליפה באו!! כי אולי איכפת להם מאיתנו! וחוץ מזה מרי קייט ואשלי מספיק עסוקות בכדי לבוא לארץ כה קטנטונת! ויש להן המון עבודה והמון מה לעשות!

קמי ופלי

באו בגלל שיאיר דורי הזמין אותם לבוא וגם כדי לקדם את המורדים.. מרי קייט ואשלי לא יבואו בגלל שכמה מעריצים ביקשו..תיהיו הגיונים!1

omer wild

New member
גם קטנטנות??

גם את אוהבת את קטנטות ואת מרי קייט ואשלי ??

אני לא אוהבת את

התאומות...כאילו מזה לא אוהבת אני לא מעריצה אותן או משהו.. וכן אני אוהבת קטנטנות!!

omer wild

New member
אין להן מה לעשות פה

אין להן בכלל מה לעשות כאן..מה הן ישירו וירקדו..נו באמת.. הן רק שחקניות..

מריקייט

New member
בטח שיש

עובדה גם קמילה ופליפה באו לארץ לא שאני מעריצה שלהם אבל הם בסדר פשוט נמאס מההיסטריה שעשו מהם שקמילה ופליפה באו למפגש מעריצים אז ילדים פוגשים אותם ושואלים שאלות וכנראה הם שרו את שיר הנושא של קטנטנות יכול להיות שגם התאומות ישירו משהו חוץ מיזה זה לא משנה מה יש להן לעשות פה זה משנה אם הן יבואו לארץ העיקר לראות אותן במציאות וזה יהיה עוד יותר טוב אם הייתי ממש פוגשת אותן ומדברת איתן כמו רעות

Nomero Uno

New member
גן עדן למעריצי התאומות בישראל

אבל זה כלום לעומת מה שיש בארה"ב השבוע היה שם ארבע ימים שבהם מקרינים רק סרטים וסדרות של התאומות

motib4

New member
זה ממש נחמד...

המון המון המון תוכניות וסדרות חדשות בישראל ואני מת על זה. אחרי תקופה ארוכה שדלא אינו אותם על המסך הן חזרו בימי שבת, ועכשיו בשתי הסדרות החדשות הללו וזה אחלה מן אחלה. חחח...

ק מ י

New member
שאלה! מי שיודע בבקשה שיענה!!!!!

אמרו לי שב- "מרי קייט ואשלי מארחות" התאומות יציו את הבית שלהן ואת בית סיפרן.... זה נכון?? אם לא מה יהיה???

אוקיי תכנסו

אני חושבת שכדי שתפסיקו לשאול מה יהיה בתאומות מארחות כי כולנו נדע ביום שני... ואגב- כשהייתי בקרוז, היה מן קטע כזה בהתחלה שכל ילד הציג את עצמו אז אמרתי שאני מישראל ואז מרי קייט אמרה לי "מה המצב??" במן מבטא אמריקאי כזה... אני הבנתי מהשייט הזה שהן מודעות למעריצים שלהן בישראל...... אני לא יודעת אם הןו יבואו אבל אני חושבת שזה איכשהו קשור....

motib4

New member
בעעע...

לא ידעת? היא הייתה בשייט לקאריביים עם התאומות.

למעלה