כולם לשמוע: אוקי מיום שני הקרוב יהיה את: "מזל תאומות" בשעה 12:20 בערוץ פוקס קידס "מרי קייט ואשלי מארחות בשעה:1400 בערוץ הילדים ואז בשעה 17:45 שידור חוזר של "מזל תאומות" ועל תשכחו את ימי שבת.... פשוט אדיר!!!!!!!!
יש להן סיבה?? זה שיש כאן מעריצים שלהם...לא אומר שהן צריכות לבוא. חוץ מזה..במצב הזה..שניראה לי שימשיך עוד מאה שנה..אף מפורסם לא יבוא!!! כך ש...בינתיים אין מה לדבר..
עובדה גם קמילה ופליפה באו לארץ לא שאני מעריצה שלהם אבל הם בסדר פשוט נמאס מההיסטריה שעשו מהם שקמילה ופליפה באו למפגש מעריצים אז ילדים פוגשים אותם ושואלים שאלות וכנראה הם שרו את שיר הנושא של קטנטנות יכול להיות שגם התאומות ישירו משהו חוץ מיזה זה לא משנה מה יש להן לעשות פה זה משנה אם הן יבואו לארץ העיקר לראות אותן במציאות וזה יהיה עוד יותר טוב אם הייתי ממש פוגשת אותן ומדברת איתן כמו רעות
המון המון המון תוכניות וסדרות חדשות בישראל ואני מת על זה. אחרי תקופה ארוכה שדלא אינו אותם על המסך הן חזרו בימי שבת, ועכשיו בשתי הסדרות החדשות הללו וזה אחלה מן אחלה. חחח...
אני חושבת שכדי שתפסיקו לשאול מה יהיה בתאומות מארחות כי כולנו נדע ביום שני... ואגב- כשהייתי בקרוז, היה מן קטע כזה בהתחלה שכל ילד הציג את עצמו אז אמרתי שאני מישראל ואז מרי קייט אמרה לי "מה המצב??" במן מבטא אמריקאי כזה... אני הבנתי מהשייט הזה שהן מודעות למעריצים שלהן בישראל...... אני לא יודעת אם הןו יבואו אבל אני חושבת שזה איכשהו קשור....