לא שירה איני מבין עדיין
הבנתי שנאמר שלך שדיכאון זו מחלה...קודם על אני לא מבין במה היא אשמה ?
דיכאון זו אבחנה מבוססת על מצב נתון..בהתבסס על הנתונים שלך נאמר לך שזה דיכאון. מי קבע שזה אינו בר חלוף? או שאי אפשר להתמודד ולבנות חיים עם זה?
את אומרת בעצמך שאני התייאשתי ..ומייד אחרי מתי היא גרמה לי להתייאש...אז מי גרם לך להתייאש?
ובלי קשר לאבחון...כי לחלקינו יש איבחונים כאלה ואחרים...אצלי גם רשום דיכאון וגם הפרעות אישיות וביטוח לאומי נתן סכיזופרניה בנכות שלי..
טיפול פסיכולוגי / נפשי מכל סוג שהוא..לא יכול להצליח ללא שיתוף פעולה של המטופל/ת. אין חיה כזו...יש תרופות, אולי אישפוז אולי נזעי חשמל..זה לא פיתרון..שמשנה מציאות של ממש.
אם עובדים באמת על עצמינו ורוצים להשתנות ופועלים לשם כך ..יהיה שינוי תודעתי מעשי איתו...
אני לא מדבר באוויר , כתבתי פה את ההיסטוריה שלי לא פעם, מילדות אני תחת מטפלים ועוס"ים ואיבחונים...ומחלות פיזיות לא קלות ובעיות כלכליות מהצבא ...אני בן 48 רווק , לא עובד. אולי בגיל 46 רק קיבלתי נכות..ויציבות כלכלית קצת ותמיכה ..והדרך שלי ארוכה לצאת מהמצב של חובות דרך בית דין..
אני מבטיח לך שאני יכול להאשים ובצדק את כל העולם..ואישתו גם.
זה ישנה משהו למישהו? עובדתית לא..
גם לך זה לא משנה את אומרת בעצמך ...את יכולה לאמר לכולם אני נפגעת...ותמיד יאמרו שזו המחלה ולא השקעת בעצמך ולא שיתפת פעולה...למען עצמך..
ב"מלחמת הצדק" הזו ממילא לא תנצחי...
הניצחון שלך שלי של הכותבים בכלל בפורום הוא..בקטנות של החיים...לפעמים זה לשרוד את היום...לפעמים זו הצלחה בהתמודדות גדולה אבל מחולקת למשימות ..כל הצלחה במשימה צעד קדימה ..
נניח במקרה שלך ירידה במשקל...זה לא בלתי אפשרי..כדורים איני יודע לקבוע יחד עם עם זאת הניסיון שלי אומר שמורידים מינונים שיש שיפור...כלכלית אני כן יודע שאפשר לעשות הרבה כולל הפטר חובות...
שירה העולם לא נגמר ולא החיים, אלא אם את בוחרת להרים ידיים ולא משנה מי צודק או לא..זה תלוי בך. מהמ שאני רואה יש לך משימות לעשות...ומטרות להשיג..
אותה אנרגיה של כעס תיסכול כאב ומה לא על העולם..יכולה להתהפך לנחישות ולשמחות קטנות והישגיות..
אז לא הבנתי, גם לא אבין. כי אם אני מבין ומקבל את מה שאת משדרת..אני לא רק לא יכול לנהל פה את הפורום..אלא בכלל לא לעשות כלום מלבד להציע לך לקפוץ יחד...
אני פשוט יודע אחרת ואת זה אני אומר לך..הבחירה שלך כמו שהייתה שלי אני בחרתי לחיות עם כל מה שיש...ולהשיג את מה שאפשר מתוך האין..ואני מאמין שאת פה כי לא התייאשת לגמרי..יש לך את המקום שמחפש את הכיוון את העתיד..יש לך את הנודניק במוח במחשבה שאומר לך..שאפשר...הוא יותר חזק מכל דבר אחר...זה אני מבטיח לך.
יום מקסים לך