מיומנויות למידענות וניהול ידע .האם

Casey1

New member
מיומנויות למידענות וניהול ידע .האם

כדאי לקחת את הקורס הזה של אשר עידן?

doer

New member
זה סתם קורס

הוא נכנס בשיעוא הראשון ואומר: "טוב הנושא הוא ניהול ידע תעשו לי עבודה על ניהול ידע" ניפגש עוד שבועיים להתראות" עבודה לא קשה כולל ראיון בע"פ על העבודה ארבעה מפגשים בקורס

d 4

New member
קורס

האם הקורס הזה זה במסגרת של תואר ראשון?

d 4

New member
קורס

האם הקורס הזה זה במסגרת של תואר ראשון? שאלה נוספת- פעם רשמת בפרום שלקחת מידענות ראשי ושני משניים. אילו משניין לקחת?

Casey1

New member
זה קורס של תואר ראשון עם הסגל.

לקחתי שני משניים: א. אמנות יהודית במקום שיעורי יהדות כקורסי יסוד . ב. לימודים קלאסיים אתה חושב לקחת מקצוע משני?

d 4

New member
היי

חייבים לקחת מקצוע משני . לא? אני לקחתי גם אומנות יהודית. זה מעניין, אגב? ואיך זה לימודים קלאסיים . מה לומדים שם?

Casey1

New member
לא חובה לקחת מקצוע משני אבל עדיף

כדי להרחיב את הידיעות שלך. כמו כן, זה טוב כי אתה יכול לעשות תואר שני במקצוע המשני, למשל אם אתה אח"כ לא חושב שתעסוק במקצוע החוג הראשי. אני לקחתי אומנות יהודית כבר שנה שנייה. זה אחלה, אבל עם המרצים המתאימים. אני כבר שנה שלישית עם רודוב כי הוא הכי טוב. הוא שם את כל החומר באינטרנט, ולכן לא קריטי אם אתה לא מגיע לשיעורים. כמו כן, הבחינות אצלו אמריקאיות ואת החומר הוא מסדר לך בטבלה. אתה פשוט צריך ללמוד את הטבלה בעל פה. כמו כן, שמעתי שמרים ריינר אחלה במיוחד שיעור אחד שלה ששמו שואה ואמנים יהודים. אני לוקחת אותו. לימודים קלאסיים זה ספרות של העולם העתיק. למשל, קראנו השנה את יוליוס קיסר של שייקספיר ואת הגרסה של פלוטרכוס. השוונו בין השניים וראינו מה מכיל את המידע הכי נכון. כמו כן, מנתחים את היצירה. אני אישית מאוד נהנית מזה וממליצה לאוהבי ספרות.קח בחשבון שצריך לקרוא הרבה במהלך השנה. בהצלחה, אורית

innahm

New member
תיקון קטן

מי שלוקח לימודי מידע כראשי חייב לקחת גם משני כלשהו אחרת לא מגיעים לכמות השעות הנדרשת לתואר.

DGtal

New member
חייבים לקחת משני

באוניברסיטה צריך ללמוד תואר שלם. בהרבה מחלקות אפשר לעשות תואר מורחב, ואז לא צריך יותר (חוץ מלימודי יסוד וכו'). אם עושים מקצוע ראשי זה כעין 2/3 מקצוע, ואז צריך משני להשלים 1/3 נוסף. אפשר גם לעשות שלושה משניים כתואר אחד. יש מקצועות (כולל מידענות) שאפשר לעשות גם דו-ראשי שזה כעין 1/2 תואר, ואז צריך עוד מקצוע כדו-ראשי להשלים. אפשר גם לעשות תואר מתוגבר: ראשי + 2 משניים, מורחב + משני וכו'.

kleinrr

New member
מיומנות של עידן

האם מישהו לקח את הקורס לתואר שני? מהן הדרישות? איך הציונים? והאם מעניין? תודה רחל

למעלה