מיומנו של לוחם

Che guevera

New member
מיומנו של לוחם

הגענו לשטח עם אור הבוקר,היינו עייפים ממסע רגלי בן מאה מטר ,הולבשנו ע"י הפוליטרוקים של הרודן בשחורים,,עם שחר,כאשר כוחות האוייב החלו להתפלל שחרית,החלה הפעולה. הכוחות פרצו בהסתערות חזיתית,מגיני ההתנחלות היו מצויידים במיטב הנשק שסופק להם ע"י סוחר הנשק הידוע לשימצה באזור -בעל המכולת המקומית, שסיפק להם ברוב חוצפתו שקיות קמח,סוכר ,שמן,ביצים ורחמנא ליצלן מים מינרליים,כוחות המתנחלים פתחו באש כבדה וזרקו ביצים,קמח על כוחותינו אחד החיילים שקמח תופח פגע בפניו חולץ בגבורה ע"י המחט של החטיבה ותחת אש כבדה,וארטילרית של המתנחלים ,אחת החיילות שנדקרה במחת בתחת,החלה לצרוח נפצעתי,החובש החל לצעוק אליה,אחותי אחותי אני כבר בא, החיילת הפצועה ממחט בתחת,החלה ליבב,אחי אחי ,אני לא יכולה יותר ושקעה בעילפון עמוק,תוך כדי כך ובגבורה רבה רץ אליה החובש,והחל לחבוש את אחוריה הדקורים במחט,הפצועה יבבה אחי אחי אחי יבבה אז הפצועה,עזבי שטויות ענה לה החובש,והאש לא חדלה,הנצורים המטירו קמח,סוכר,שמן מיים ביצים,החובש הטעין את פצועת התחת,על כתפיו והחל לסגת אל התאג"ד ,שם חיכו להם גדודי הכתבלבים של הרודן שרון,הפצועה עיפעפה בריסיה הארוכים והיפים וענתה לשאלות בתשובה חד גונית-סך הכל רציתי לחזור הבייתה בשלום. החובש הומלץ לצלש ע"י המחט,חילוץ פצועה תחת אש כבדה של כוחות האוייב, בדיברי השבח של המחט נאמר: החובש לא היסס לרגע,רץ לעבר הפצועה,תחת אש כבדה של קמח,ודברי מאכל אחרים, חבש את אחוריה שנדקרו בסיכה,תוך זימזום השיר-במדינת הגמדים רעש ומהומה הצבא לבוש מדים יוצא למלחמה,,,, כל מי שעוניין נא להמשיך את הסגה הזו

iko iko

New member
אם ההתנתקות בעזה מכניסה אותך...

לכזה פרץ יצירתיות תאר לך מה יקרה אחרי יהודה ושומרון?! חבל שלא כבשנו את כל מדינות ערב, הפסדנו הרבה משוררים בגלל זה.

הפרץ היחיד אחרי יהודה ושומרון יהיה

פרץ של דם. בתל אביב, בירושלים, בכל מקום יהודי בארץ הזו. שישו ושמחו! ואולי אז שמאלנים יקרים, תקומו ותעזבו את המדינה שאתם טוענים שאינה שלכם ותשאירו לנו, צמאי הדם, את המדינה הכבושה הזו?

iko iko

New member
תגידו, איך מזהים שמאלני???

יש להם סימן על המצח? אם אני קם בבוקר עם סימן על המצח אז זה אומר שאני שמאלן? ואם אני מוריד אותו בליזר אז אני ימני? כי אם כן אז דבר ראשון שאני עושה מחר בבוקר זה לברר איפה מורידים אותו...

אשכרה לא ברור,

זתומרת, אתה יכול להיות ראש המפלגה הימנית ולהגיד שדין נצרים כדין תל אביב, אבל מאחורי זה יסתתר שקרן שלא מזיז לו מארץ ישראל אלא רק מהכיסא שלו. ברמת העיקרון - למרות שזו בכלל לא קשור להגדרה המקורית(הכלכלית..), ואין לי מושג איך זה הפך להיות ככה - שמאלני הוא זה שבעד הערבים נגד ההתיישבות היהודית...

iko iko

New member
אהה, עכשיו הבנתי...

אז כנראה שאני שמאלני כי אני פשוט מת על ערבים, כל ערבי שעובר ברחוב אני ישר מרגיש פרפרים בבטן ועיני דומעות... לעומת זאת אני נגד כל נסיון התיישבות של יהודים איפה שהו, אני מחמיר. אפילו כשאני רואה יהודים מתיישבים לשניה בעבודה אני ישר צועק עליהם שיקומו ויתחילו לעבוד...

OMER G17

New member
חחחח...אני בעד ערבים?!

היית צריכה לראות איזה תגובות כתבתי באינטרנט למה שאבו-מאזן אמר ולפיגוע בי-ם....אבל זה לא שולל את התמיכה שלי ביציאה מעזה...דבר חיוני למדינת ישראל...דווקא בגלל התמיכה ניצלתי כל הזדמנות לעזור למתיישבים בהעברת חפצים וסידור המגורים הזמניים..אז אני לא אוהב ערבים אבל יודע שהם בני אדם...ולא שונא מתנחלים ויש לי המון אמפתיה אליהם...אבל אני בעד הפרדות חד-צדדית לטובת ישראל ומבחינה מוסרית!

Che guevera

New member
למי ששאל איך מזהים סמולנים

כמובן לפי הריח,,,,,,,,,,,,,,,,,,, האפטר שייב תמיד מהסוג שתמצא רק בדיוטי פרי.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

iko iko

New member
אם ככה אז אני חוזר בי

לא ראיתי דיוטי פרי כבר הרבה מאד זמן, אלא אם הפיצוציה בכיסופים נחשבת דיוטי פרי...

iko iko

New member
אפילו לא לקפריסין לאיזה סופ"ש???

רגע, פתאום הבנתי, כל הימנים הם דוסים... אז אני חושש שאני שמאלני אחרי הכל.

לא....

למרות שלודוכרת מי במעריב כתב השבת שאין ימני לא דתי ואין שמאלני דתי. כשאמרתי אצלנו התכוונתי דוסים, ולא התכוונתי לימנים. אני לא ימנית. אני דתיה, אם התורה תדרוש ממני להיות שמאלנית אני אהיה :) כרגע היא לא דורשת ממני דרישות כאלללהה קשות. וגם הדתיים יוצאים מהארץ, אלו שמוגדרים כדוסים - לא יוצאים מהארץ בכלל (לא הדוסים של 100 שערים, להם אין בעיה עם זה), חלקם אפילו לא לפולין. ולסיום: 3 דברים מתירים יציאה מהארץ- נשיאת אישה, לימוד תורה, פרנסה. ופיקוח נפש כמובן, דוחה הכל!

iko iko

New member
רגע, אם פיקוח נפש דוחה הכל

אז היציאה מעזה היתה דבר טוב? אחרי הכל זה יחסוך הרבה דם בעתיד...

חחחחחחחחחח, כן.

ברור. גם הטרוריסטים אמרו עד כמה הם שמחים במתנה ועד כמה הם הולכים להפסיק. פחחחחחח. אולי, אבל אולי אם זה היה ספק פיקוח נפש היו דנים בזה. אבל זה לא. וגם אם כן, לצה"ל היו את הכוחות להפוך את זה ל"לא" פיקוח נפש, אז אין שום סיבה לעשות את זה. אם יש לך אפשרות: לא תחונם, והורשתם את הארץ מול יציאה מהארץ. ו-הקם להורגך השכם להורגו מול יציאה מהארץ. ברור מה הפתרון.

iko iko

New member
את יודעת שיש הרבה צורות לפרש...

את התורה. אפשר ללכת לשאול את נתורי קרטא מה הם חושבים על מדינת ישראל, אני לא בטוח שהם שותפים לדעות שלך... ובקשר למה צה"ל היה יכול לעשות כדי שזה לא יהיה פיקוח נפש, את יודעת, יש מחירים שבמיוחד אנחנו כיהודים לא יכולים להרשות לעצמנו. לאיפה נעלם הקטע של "אור לגויים"? עם אנחנו נהיה אכזריים כמו כל העמים, עם אנחנו נעדיף את האדמה על הדם, עם אנחנו נאבד צלם אנוש, האם גם אז תבוא הגאולה? האם זו באמת דרכו של הקב"ה?

238

New member
תשאל אותם לא על מדינת ישראל

בס"ד אלא על ארץ ישראל.ותראה איזה תשובה תקבל אז. ולטענתך-איך נתן ה' את ה'פקודה האכזרית' להרוג את כל עמי הכנעני שחיו פה?למה הוא עזר לנו בזה אז? אני לא אומרת שזה מה שהקב"ה רוצה שנעשה היום בנוגע לערבים,אבל מספיק להפוך את אלוהים למצפון הפרטי שלך.יש לאלוהים דרך,שלא אתה ולא אני מבינים את 'ההגיון' שבה.

למעלה