"מיומנו של מניאק" משהו שהתחלתי

"מיומנו של מניאק" משהו שהתחלתי

לכתוב היום..(אני יודע מה יהיו התגובות) ובכל זאת...

L y c a n

New member
יש לי שאלה אחרת

מה אתה מנסה להשיג בכל הפוסטים האלה, בכל משיכת תשומת לב וחצים..? יש כמה אפשרויות, או שאתה מאזוכיסט.. שזה לא מעניין, או שאתה מופרע באופן כלשהו.. ואחד שלא סגור על מה הוא באמת, אז אתה נותן את זה לשיפוט הציבור, אולי מישהו יתן את התשובות שאתה לא מצליח לדוג בעצמך, ולבנתיים, אתה מודה שיש ממך את הדפוק והכל זה רק סיבות.. ושבעצם אתה מקווה לטוב ושואף לטוב.. ושאתה מודע שאתה מניאק.. אז הפתעה בשבלך, בעצם זה שאתה מכריז על עצמך ככזה, אתה נותן את התירוץ הכי גדול שרק יכלת להמציא. והולך לחיות עם זה. ולהכאיב לבחורות? יש דרכים לצאת ממערכת יחסים, גם אם היא כוללת רק לילה, בדיעבד. יש דבר כזה, נקרא קארמה.. תראה את "קוראים לי ארל", אחלה סידרה, גם בלי קשר
אבל וואלה, זה עובד. אז בכל מקרה,אתה אולי גם מצפה לתגובות חריפות כדי להיות לא שגרתי, עוד דרך לתפוס תשומת לב. אוקיי, אם אתה טוען שאתה מיוחד שיבושם לך, כי אני לא חושב כך. אתה צודק, ברוב המקרים מתלוננים פה, אבל הי, כשטוב לך אתה נהנה וזורם עם זה.. וכשאתה פוגע במישהו אתה לא בידיוק נהנה מזה ורץ לספר כדי להתגאות, או לעוות א זה בדרך אומללת כמו שאתה עושה. וברור שאתה יודע מה יהיו התגובות, זה מה שאתה רוצה לשמוע, ואולי, מישהו יבוא ויגיד מילה חמה שתטפח את המסקנות המטופשות שלך.. או יתן איזה עצה שאתה לא חשבת עליה.. ואגב, אף אחד לא מתבייש ממך, מרחמים עליך..

כנראה שלא הבנת כלום ידידי

אבל לא נורא.אם אינני טועה הפורום הזה נקרא מלחמת המינים ואמור לתת במה לכל מיני מחשבות ותהיות שנוגעות לפערים בין המינים.אם זה מה שאתה חושב שאני מזוכיזט ומשתוקק לתשומת לב אז ממש לא הבנת.בין יתר הדברים שאני מנסה להעביר זה שאם הנשים יעריכו גברים עדינים כמוך אז אולי יהיו פחות מניאקים בעולם.אז שב בשקט ותן לי לעשות את העבודה בשבילך!! למרות שאני מעריך את שליפת החרב והיציאה לדו קרב עם גבר שלהבנתך גורם סבל לנשים שזה מאוד דון קישוטי מיצדך ואין לי ספק שהן תערכנה את זה.אפרופו קארמה כל!! בחורה שיצאתי איתה במהלך הדרך אני בקשר מצויין איתה עד היום. להבדיל "מגברים לא מניאקים" שלא יודעים לסיים דברים אני בקשר עם רובן הכל הסתיים בשיחה הדדית ופתוחה.אבל למרות זאת קצת כועסות וזה טבעי אבל לא קשור אלי. להישאר איפה שאתה לא רוצה רק כדי לא להיות מניאק זה לא בשבילי.אולי מניאק אבל לא צבוע! לא כאן ולא בשום דבר אחר בחיים.

Piren

New member
../images/Emo45.gif

אהבתי את רוב הכתיבה שלך, לא רע בכלל
אשמח אבל אם תיישם את החוקי פיסוק שהשתמשת בהם גם בפורום
אגב, סחטיין על התגובה... הוא גם לא הבין כלום, וגם הבאת לו בהפוכה בתגובה

L y c a n

New member
תגובה, ידידי.

ואני? לא עשיתי את זה בשביל לרצות אף אחד או אף אחת.. רשמתי את מה אני חושב האמת. האמת גם לא איכפת לי אם מישהו יעריך.. לקטע של המזוכיסט לא התייחסתי, כי זה באמת לא מעניין וכנראה גם לא נכון
תשומת לב? כן, למה לא, הרי אתה מן הסתם מצפה שהאנשים יקראוו ויגיבו, לא? אל תעלב, זה טבעי.

אני לא חושבת שאתה מניאק

אני חושבת שפשוט עוד לא מצאת את הבחורה שלך. מה שקראתי בטקסט שלך זה פשוט ערימה של רגשות לגיטימים. מה שכן, נראה לי שקצת דחוף לך מידי לקטלג - איזה מין סוג מניאק אתה, האביר על הסוס הלבן הוא כזה וכזה... אגב- קיימת אהבה שבה ההתרגשות של ההתחלה (דייט ראשון וכו') נמשכת להרבה זמן. מקווה בשבילך שתזכה באחת כזו.

או סוף סוף...מישהי מבינה!!!!

אגב למה השם הנוראי הזה? להדוף ממך את עדת המטרידים? עשיתי סקר שכזה(לא מחייב) וגיליתי שכל הטיפוסים עם השמות המפתים "תות 28""חתיך 22" "לוליטה" ו.."סקסית 28" הם תמיד נורא....ודווקא הלא קופצות בראש הן הכי... אני צודק? (או שבעצם אם תעני זה יהרוס את תרגילי ההטעייה)

תשמע....

ניק דבילי (כמו שלי, למשל) מעיד על אנשים עם משהו עקום בראש (עקום=טוב). לא יודעת עד כמה זה קשור למראה חיצוני.

זכוכיות

New member
רגע, אני מנסה להבין,

אז "מנייאק" הוא בעצם זה שעוזב? זה שמחזיק 8 יזיזות? .....ממתי....? תמיד הייתי בטוחה שה"מנייאק" הוא זה שמשקר, בוגד, פוגע במתכוון, וכו' וכו', לא זה שלא התאים לו או זה שנוח לו לחיות חיים כאלה ואחרים. אין שום דבר לא לגיטימי במה שאתה עושה. אגב, לא כולם בנויים לאהוב, מכל מני סיבות- ויש גם מסוגך. אכן, דפוק ומתוסבך כמו כולנו, כל אחד והסרטים שלו.

יפה גם את הבנת!

זה בדיוק מה שאני אומר.אני כותב בציניות ומתוודה על היותי מניאק כשבעצם מה שאני בא להגיד זה שאתן מקטלגות כל גבר שלא רוצה אתכן ולא נעים לו והוא מנסה להגיד את בעדינות למניאק! גם אם הוא לא כזה!!! אם תקראי תביני לא דיברתי על בגידות שלדעתי הן בזוייות וקו אדום ולא דיברתי על פגיעה במתכוון מתוך כוונה לפגוע ואני בטוח שהרבה גברים לא רצו באמת לפגוע ההפך היה מאוד אכפת להם ממכן אבל מכל זאת אמרתן עליהם שהם מניאקים...יש יש מבינים אותי סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בנות יגידו על מישהו שהוא מניאק

תיוק ולא סגור על עצמו כשהן פגועות. ככה זה, מנגנון הגנה וחיזוק עצמי... אין ברירה. מישהו צריך להיות אשם ומה לעשות, אם אין אשם, ממציאים. זה לא אומר שזה נכון או בסדר כבר כתבתי לך מה דעתי על הקטע שלך במסר

למעלה